Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Hayir canim soyle oldu. Haksiz bir ban oldugunu kazene mesaj yoluyla anlattim. Duzenledigim mesaji icerik silme diye kiblemis bazilari. Bunun haksizlik oldugunu dusundum ve mesaj attim ve sagolsun bana hak verdi banimi acti canim..

Bizde mune içerik silme deyince anlayamadık tam ne oldugunu.
Bu milletin derdi ne ya?
Soteye yatıp kiblemek için mi bekliyonuz kıskanclar????????????????????????????????????????????????
Cok sevindim ya hakkını aramışsın iyi ki yoksa bekle 1 hafta

Resimlerden dolayımıydı canım o_O

Hayir bibicm bizim o topikte ses kaydetmek yasakti ya sesimi gonderdim ama hemen gordum yasak ben de duzenledim 1 2 dakika icinde. Sonucta duzenleme hakkim var. Ve bunu icerik sildi diye kiblemisler. Artik bir iki dakikada kim takip ettiyse beni ilginc..

Bu milletin derdi ne ya?
Soteye yatıp kiblemek için mi bekliyonuz kıskanclar????????????????????????????????????????????????
Aynen öyle yapıyorlar canım eğleniyoruz ya kimse eğlenemez bu sitede hep kavga gürültü olsun istiyorlar :KK12:

Bu milletin derdi ne ya?

Canim ben burayi takip ediyordum belki biri muneye sorar da neden banlandigimi ogrenirim diye. Allah razi.olsun sormussunuz. Mune icerik silme deyince aklima bu geldi ve hemen mesaj attim. Cunku ben silmedim duzenledim. Duzenlemek gibi bir hakkimiz vardi. O arada nasil gorup kiblediler cidden saskinliklar icerisindeyim. Eglenmek sanirim benim hakkim degil diye dusunuyorlar. Neyse geldim ya sukur daha ne olsun ;)

şaka maka ama insan çok kötü oluyor :KK43: geçen 3 gün ban yedim..1 hafta kendime gelemedim ..hiçbir forma yazmak gelmedi içimden..halbukide yeni yeni açılmaya başlamıştım :KK70::KK70::KK70:

Hahahah :KK70::KK70:dun gece esim diyor ki hayirdir moralin boxuk yine mi banlandin :KK70::KK70::KK70:

Hayir bibicm bizim o topikte ses kaydetmek yasakti ya sesimi gonderdim ama hemen gordum yasak ben de duzenledim 1 2 dakika icinde. Sonucta duzenleme hakkim var. Ve bunu icerik sildi diye kiblemisler. Artik bir iki dakikada kim takip ettiyse beni ilginc..
Yuh ben günde binkere düzenliyorum yazdıklarımı :KK57: yanlış yazıyorum şu tabletten benide kiblesinler bari :KK57:

bütün gözler üzerinizde :) benim bile dikkatimi çekiyorsanız( çok dikkatli biri değilimdir ) ötekileri düşünemiyorum bile...sizin o güzel sesinizi duyacak diye kesin üzülmüştür :)

Aynen öyle yapıyorlar canım eğleniyoruz ya kimse eğlenemez bu sitede hep kavga gürültü olsun istiyorlar :KK12:

Canim ben burayi takip ediyordum belki biri muneye sorar da neden banlandigimi ogrenirim diye. Allah razi.olsun sormussunuz. Mune icerik silme deyince aklima bu geldi ve hemen mesaj attim. Cunku ben silmedim duzenledim. Duzenlemek gibi bir hakkimiz vardi. O arada nasil gorup kiblediler cidden saskinliklar icerisindeyim. Eglenmek sanirim benim hakkim degil diye dusunuyorlar. Neyse geldim ya sukur daha ne olsun :KK66:

Anca böyle gizliden gizliden yaparlar. Yiyorsa gelin üleeennnnn kara murat benim :D

bütün gözler üzerinizde :) benim bile dikkatimi çekiyorsanız( çok dikkatli biri değilimdir ) ötekileri düşünemiyorum bile...sizin o güzel sesinizi duyacak diye kesin üzülmüştür :)
Aman efenim cok tesekkur ederim :oops::oops:

Anca böyle gizliden gizliden yaparlar. Yiyorsa gelin üleeennnnn kara murat benim :KK70:

Bosver kimse gelmesin eglenmemize devam kizlar hahah:KK70::KK70:

Canim ben burayi takip ediyordum belki biri muneye sorar da neden banlandigimi ogrenirim diye. Allah razi.olsun sormussunuz. Mune icerik silme deyince aklima bu geldi ve hemen mesaj attim. Cunku ben silmedim duzenledim. Duzenlemek gibi bir hakkimiz vardi. O arada nasil gorup kiblediler cidden saskinliklar icerisindeyim. Eglenmek sanirim benim hakkim degil diye dusunuyorlar. Neyse geldim ya sukur daha ne olsun :KK66:
Muneyi iki sefer etiketledim dedim şimdi dicek sanane ne be diye :KK17: sağolsun müdürüm hemen tarihine kadar bile baktı o kadar işinin arasında Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. :KK74::KK74:

kib kimin yaptığı belli olmuyormu..en azında mune ler biliyordur değilmi ???
Ben kimin kibledigini biliuorum kizlar bosverin o yuzden. Takmaya değmez; ))

@Bilgece hoş geldin ya özledim valla daha yeni tanıştık ama eksikliğin hissediliyor :21: hakkını araman iiyi olmuş yoksa ban süren baya uzundu :KK14:

ben üzüldüm çok konuşmadım söz verdiğim üzere hatta sana cem karacadan düştüm mapus damlarına şarkısını yolladım mapusta dinlersin diye:KK70::KK70::KK70:

Ayy canim sagol. Valla haksizliga gelemem ararim hakkimi. Ama karsimda dinleyen biri vardi ki hakkimi verdi. Tekrar cok tesekkur ediyorum.burdan kazene.

Back