- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzledim seni albüme bakabilirsin canım ama çıtırbibi senide görebilir miyim![]()
Evet canım youtubeden direk klip ekledim yapançıBibibella bişi çıkmadı bende
çok tatlısın sen ama sana herşey yakışıyor
Perukdan bahsediyorsun heraldeBibibella tşk ederim
evlisin sanırım. kırmızı saçta pek yakınmıs. maşALLAH çok tatlısın yanaklar pek şeker
Ben pek uyumadığım için uykum geldi heran gidebilirim kızlarNapiyonuz beybisiler sayfa gene 30katlamissspof neler neler olmus
![]()
Niye hayirdir besikmi salladinBen pek uyumadığım için uykum geldi heran gidebilirim kızlar![]()
Yok kız geç yatıyorum ben 4 5 gibi bugün 8.5da kalktım inşaat sesine sevinmeNiye hayirdir besikmi salladin![]()
nancy kendi istedi üyelik iptalini,Kızlar o konuya ve nancy ye ne oldu ya![]()
Nancy iptal ettirdi üyeliğiniKızlar o konuya ve nancy ye ne oldu ya![]()
nasıl nicksiz biri yahu?Nancy iptal ettirdi üyeliğinio konuyuda mune açılmamak üzere kapatyı bi yorum yüzünden siyasetten nicksiz olarak biri giydirmiş sağolsun
![]()
Yok yani istediğin üye hakkında yorum yapıyorduk ya bi konuda onu sormadımınasıl nicksiz biri yahu?
ha ben yanlış anladım sanırım,Yok yani istediğin üye hakkında yorum yapıyorduk ya bi konuda onu sormadımıispanakliborek işye orda biri nick vermeden bişeyler yazmış birazda geyik yapıldı ondan kapatıldı diye biliyorum ben
![]()
Belkide sen doğru anlamışsındır canımha ben yanlış anladım sanırım,
ben nancynin açtığı konuyu soruyo sandımdı