- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Hahaahhahaha hee anladmmmm ozamannnnYok kız geç yatıyorum ben 4 5 gibi bugün 8.5da kalktım inşaat sesine sevinme
konu kapatılmış nancy nin üyelikte silinmiş galiba...türk-kürt mevzusuKızlar o konuya ve nancy ye ne oldu ya
Nerde kızSırf elin ceren hindistanını savunmak için üşenmeden uye olup millete hakaret eden insanlar varya
oda insanın moralini bozuyor yahu....o ne vucut öyle ....wilmada koymuş doğum sonrası resimleri ..ondan sonra adamlar karısını beğenmiyor...Sırf elin ceren hindistanını savunmak için üşenmeden uye olup millete hakaret eden insanlar varya
Nerde kız
oda insanın moralini bozuyor yahu....o ne vucut öyle ....wilmada koymuş doğum sonrası resimleri ..ondan sonra adamlar karısını beğenmiyor...
evet keşke olsak ama onlar kendilerine yaptıkları yartırımın yarısı yapsak yine onlar gibi oluruz :) geçim dertleri yok,,,evlerinin işi yapılıyor.....yemekleri hazır ayaklarına geliyor,spor salonu ,spa hak getirsin özel hocalar...adamın kur,arısı sabah gidiyor işe koştur koştur,ev işi ,çocuklar vs vs sonra adam istiyor dal gibi kadınhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...rafi-olay-yaratti.847999/page-4#post-42203955
Burda kuzum sen daha uyumadın mı
,
Aslında keşke hepimiz öyle olsakta işte...
Ooo sen görmeden ben yorumumu yaptım bilehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...rafi-olay-yaratti.847999/page-4#post-42203955
Burda kuzum sen daha uyumadın mı
Aslında keşke hepimiz öyle olsakta işte...
sizide banlamışlar ya ...daha birşey demem ben :)))Ne yapiyosunuz kiz??
Nasıl geldin kız af mı çıktı
Ohaaa nasıl geldin senNe yapiyosunuz kiz??
evet keşke olsak ama onlar kendilerine yaptıkları yartırımın yarısı yapsak yine onlar gibi oluruz :) geçim dertleri yok,,,evlerinin işi yapılıyor.....yemekleri hazır ayaklarına geliyor,spor salonu ,spa hak getirsin özel hocalar...adamın kur,arısı sabah gidiyor işe koştur koştur,ev işi ,çocuklar vs vs sonra adam istiyor dal gibi kadın
sizide banlamışlar ya ...daha birşey demem ben :)))
Resimlerden dolayımıydı canımBen de demem ban kralicesi oldum
Ohaaa nasıl geldin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?