- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
eşin o kadının sesi kadar tipini de beğeniyor mu çok bet bir kadın ne fizik var ne yüzdeAyol evde iyi de sokakta koca kazanla gezilmiyor bir de pişik oluyorum
Bizde de öyle ya ben dun selulitlerimi gostere gostere spor yaparken o da nicki minaj şarkıları dinliyordu son kez kliplerine bakıp
çok güzel biri iri iri kara gözler ,dalgalı saçlar,güzel bir surat
Kocaları kaçırıcazAyol evde iyi de sokakta koca kazanla gezilmiyor bir de pişik oluyorum
Bizde de öyle ya ben dun selulitlerimi gostere gostere spor yaparken o da nicki minaj şarkıları dinliyordu son kez kliplerine bakıp
Sağol canımKıyamam geçmişmolsun canım
Boğaz enfeksiyonu ateşi vargeçmiş olsun neyi var
Ya dondurmada vermedim bu ara olmasa iyidi şimdi oğlanada geçer daha yeni sünnet olduGeçmiş olsun ay butun minnoşlar hastalanmış bu ara yaa
eşin o kadının sesi kadar tipini de beğeniyor mu çok bet bir kadın ne fizik var ne yüzde
sen onun yanında kilolu halinle bile daha güzelsindir eminim
o da dişlerini bornoza siliyor muymuşBdv de yıkanmayan koca konusu acılmış limoncu2
o da dişlerini bornoza siliyor muymuş
çok geçmiş olsun tekrar miniğe insanın yavrusunun hasta olması çok zor bilirim 2 gün önce bizde ciddi alerji yaşadık miniğimle ne ağladı ne hırpalandı hastanelerdeSağol canım
Boğaz enfeksiyonu ateşi var
Ya dondurmada vermedim bu ara olmasa iyidi şimdi oğlanada geçer daha yeni sünnet oldu
Bdv de yıkanmayan koca konusu acılmış limoncu2
Allah koru yarabbim katlanamadığım şeylerden biri pis erkeko da dişlerini bornoza siliyor muymuş
Allah koru yarabbim katlanamadığım şeylerden biri pis erkekneyseki benimki mis gibi
ben inandım kız ama limoncunun çamaşır suyuna bastığına inanmadım çamaşır suyuna v vereceği parayı gider biriktirir bir köşeye bilezik neyin atarayyy hala inanamıyorum ben onaaaa
Kız sus unuttukça aklıma getiriuorsun böğğğğAklıma gene hakan geldi
aynen bibim en nefret ettiğim tahammülsüz olduğum konu hijyendirAllah koru yarabbim katlanamadığım şeylerden biri pis erkekneyseki benimki mis gibi
ben inandım kız ama limoncunun çamaşır suyuna bastığına inanmadım çamaşır suyuna v vereceği parayı gider biriktirir bir köşeye bilezik neyin atar
örecekti koltuk altındaki kılları hakanAklıma gene hakan geldi
Kız sus unuttukça aklıma getiriuorsun böğğğğ
cifle temizlese geçer aslında limoncu eşine limon esanslı bir cif hediye etsin bunun içinHahahahahahh hiç olmadı dısardan yemek söyler
Bir de ne diyordu yıkandıgı halde gecmiyormuş bornozdan o sarı lekelerartık düşün nasıl sarıysa dişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?