- 20 Ocak 2010
- 46.120
- 165.973
- 1.123
- 43
Gel kız klimalı bak ayaklarım üşüdü çorap giydim düşünDemle canım demle,iki lafın belini kirarızKahve icecegim,kahvesedim yapmaya üseniyorum şu an
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kız klimalı bak ayaklarım üşüdü çorap giydim düşünDemle canım demle,iki lafın belini kirarızKahve icecegim,kahvesedim yapmaya üseniyorum şu an
bende şaşırmam böyle dediklerine göre ama onarmal bulmak nedir yanibu memlekette hala Survivor Hakan kılıklıklar var
on metre örgü örülecek koltuk altı tüyleri ile.
yıkanmayan vardır şaşmam.toplu taşıma araçları boşuna leş gibi kokmuyor
![]()
Ovvv klimalı mıGel kız klimalı bak ayaklarım üşüdü çorap giydim düşün![]()
Benim fotolarla size bişey olmadıysa bize bişey olmaz
tamam hemen atıyorumHemen geliyorum,konum atarsan canımBu ne sıcak yahu,kahve yapmaya üseniyorum şu an..
Aslında 25 derecede ve kapıda açık ama ev lüçük ya ondan heralde yoksa buz gibi dilde hiç darlanmadığımdan üşüyorum ni müddet sonraOvvv klimalı mıÇorapmı
Kız ne ettin zehirli romatizma olursun valla.
arada bana da oluyor o neden acep?Ay bazen mesajı begenirken mesajı begenmek istediğinize eminmisiniz diye yeni sayfa acıyor nedense
Çözdüm onu ben canım saufa tam yüklenmemişse yapıyor onu bekleAy bazen mesajı begenirken mesajı begenmek istediğinize eminmisiniz diye yeni sayfa acıyor nedense
tamam hemen atıyorum
Eki Görüntüle 1608050
Eki Görüntüle 1608052 [/QUOTE
leş kargası mıyım benGelmicem gelmicem ,çatlasamda gelmicem,patlasamda gelmicem hıh
![]()
Resim koymadan simartiyorsun demi veriyon gazi gogsume gogsumeÇok güzelmişsin biz duyduk![]()
arada bana da oluyor o neden acep?
Çözdüm onu ben canım saufa tam yüklenmemişse yapıyor onu bekle![]()
Bende hiç sarılamam hiç sıkıntıya gelemem beni basarBen yaz kış hiç üşümem ya adam gece yatarken sarılamıyor bana yanıyorum diye.
Eskiden üşürdüm şimdi yağlarım sıcak tutuyor![]()
Resim koymadan simartiyorsun demi veriyon gazi gogsume gogsume![]()
Teldeyim simdi telden olur mu? Acemiyim aplaaGöster gül cemalini de hayde
![]()
Bende hiç sarılamam hiç sıkıntıya gelemem beni basar
gerçi şimdi mert ortamızda yatıyor hiç sarılmaya kalkamaz bile o yüzden