Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ayol evde iyi de sokakta koca kazanla gezilmiyor bir de pişik oluyorum :KK70::KK70:
Bizde de öyle ya ben dun selulitlerimi gostere gostere spor yaparken o da nicki minaj şarkıları dinliyordu son kez kliplerine bakıp :KK70:
eşin o kadının sesi kadar tipini de beğeniyor mu çok bet bir kadın ne fizik var ne yüzde

sen onun yanında kilolu halinle bile daha güzelsindir eminim

eşin o kadının sesi kadar tipini de beğeniyor mu çok bet bir kadın ne fizik var ne yüzde

sen onun yanında kilolu halinle bile daha güzelsindir eminim

Evet begeniyor ya aslında erkekler genelde o koca popoluları begeniyor kim kardashianı falanda begeniyorlar mesela. Biz kadınlar olarak begenmiyoruz ben mesela 34 beden hastasıyım 36 beden bile bana koca popolu geliyor. Ama erkekler biraz farklı dusunuyor hepsi olmasa da.
Ama suratı çirkin bencede ben ondan guzelim :D

Sağol canım :KK51:

Boğaz enfeksiyonu ateşi var:mad:

Ya dondurmada vermedim bu ara olmasa iyidi şimdi oğlanada geçer daha yeni sünnet oldu:KK61:
çok geçmiş olsun tekrar miniğe insanın yavrusunun hasta olması çok zor bilirim 2 gün önce bizde ciddi alerji yaşadık miniğimle ne ağladı ne hırpalandı hastanelerde

Bi gidip bakayım siyasettede hdp binasına gaşist saldırı konusundaki konu sahibi üyeliğini iptal ettirmek istiyor :KK51:

ben inandım kız ama limoncunun çamaşır suyuna bastığına inanmadım çamaşır suyuna v vereceği parayı gider biriktirir bir köşeye bilezik neyin atar:KK53::KK70:

Hahahahahahh hiç olmadı dısardan yemek söyler :D
Bir de ne diyordu yıkandıgı halde gecmiyormuş bornozdan o sarı lekeler :D:D artık düşün nasıl sarıysa dişler

Back