- 15 Aralık 2013
- 15.610
- 35.806
- 798
Yaşlı çok kilolu saçları beyazlamış desem yeterli olurmu![]()
Aaa benim de saçlarım beyazlamış ben de cok kiloluyum
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlı çok kilolu saçları beyazlamış desem yeterli olurmu![]()
Günaydın canım hgGünaydınlar herkese
Aaa aynı benYaşlı çok kilolu saçları beyazlamış desem yeterli olurmu![]()
sen zaten bibibella değil vampirrellasın yavrumGünaydın canım hgbugün ben 3,5 saay uyudum yavru kedi kollicam diye ondan erkenciyim
neyseki gündüz uyuyabiliyorum
![]()
sarışın,fit ,bakımlı güzel ablamız
Aaa benim de saçlarım beyazlamış ben de cok kiloluyumDaha bu yaşta ya acıdım suan kendime depresyonum geldi
![]()
Saçlar çakma sarışın 57 kiloyum,şu an kilo almış halim
Aaa aynı ben![]()
![]()
tam günahlık yer yani..
ne ararsan varizinden yeni geldim ayağımın tozuyla bakayım dedim. taze dedikodu var mı
![]()
sağol cannım dün özellikle gece çok kötüydüm midem ağrıyor ama dün geceki kadar değil şuanHoşgeldinthemis1990 iyi misin bugun biraz daha
Ya sen benim kaynanam olabilir misin acaba gözlerin renkli mi boyun kaç?![]()
olmazmı ben evlendimtam günahlık yer yani..
ne ararsan varizinden yeni geldim ayağımın tozuyla bakayım dedim. taze dedikodu var mı
![]()
sağol cannım dün özellikle gece çok kötüydüm midem ağrıyor ama dün geceki kadar değil şuan
bir iyileşsem eski formumuma neşeme dönsem
hastayken hayattan soğuyorum resmen
Neden olmasın kedi sevdiğini biliyorum nasılsa gelin gelinnn ayağını dikkatli at![]()
sen zaten bibibella değil vampirrellasın yavrum
tam günahlık yer yani..
![]()
,Oo hoşgeldiniz efenimşimdilik parisi çekiştiriyoruz
![]()
Yaz günü ne oldu ki midene üşüttün mü acaba
Ayy ben de fulltime kaynanamın dedikodusunu yapıyorum ya artık dikkatli olayım bari![]()
evet canım soğuk su dondurma filan derken ne biçim illetse bugün 3.gün hala ağrısı varYaz günü ne oldu ki midene üşüttün mü acaba
Ayy ben de fulltime kaynanamın dedikodusunu yapıyorum ya artık dikkatli olayım bari![]()