Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Screenshot_2015-08-16-17-54-35-1.png

Günaydın, hepinize mutlu haftalar diliyorum

Bende daha etmedim kahvaltı dün bi cips almış eşim çakmalardan midemi mahvetti :KK12: bende yapsam fena olmicak ama her dail burdayım kahvaltı etsemde :KK53:
Bide sabah akşam duş alanları samimi bulmayan bi hatun vat tabi canım bu sıcakta ekşi ekşi kokalım mis gibi :KK53:

Bende daha etmedim kahvaltı dün bi cips almış eşim çakmalardan midemi mahvetti :KK12: bende yapsam fena olmicak ama her dail burdayım kahvaltı etsemde :KK53:
Bide sabah akşam duş alanları samimi bulmayan bi hatun vat tabi canım bu sıcakta ekşi ekşi kokalım mis gibi :KK53:

Küresel ısınma var suları hep siz bitirdiniz.:KK53::KK53::KK53:
haftada 1 yıkanmak neyinize yetmiyor :KK14::KK14::p:p:p:p

niye samimi bulmuyormuş çok mu anormalmiş asıl bu sıcakta etmemek anormal

Gecen yine fasistim :KK53:
Kız Allah seni almasın hemi :70: nasıl güldüm :70:

Küresel ısınma var suları hep siz bitirdiniz.:KK53::KK53::KK53:
haftada 1 yıkanmak neyinize yetmiyor :KK14::KK14::p:p:p:p
Ya klimalı evde oturuyorum hiç kapanmıyor terlemiyorum hergün yıkanıyorum. İnsanlar çalışıyor 1 hafta yıkanmasınlar e güzel olur yahu :27: sonra otobüste ölüm tehlikesi geçiriyoruz :KK12:

niye samimi bulmuyormuş çok mu anormalmiş asıl bu sıcakta etmemek anormal
Valla öyleymiş adana antalya izmir gibi şehirlerden haberi yok galiba :KK57:

Back