- 15 Aralık 2013
- 15.610
- 35.806
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cifle temizlese geçer aslında limoncu eşine limon esanslı bir cif hediye etsin bunun için
aynen şimdi ben nasıl kahvaltı etcem zaten midem ağrıyorMidem bolandi (bizim oranın şivesiyle)![]()
fitne fücur gıymet ekipi iş başında yani bizTam konuya yakısır dedikodu yapıyoruz![]()
Sizede geçmiş olsun canım çok zor onlar hasta olunca ben çok üzülüyorumçok geçmiş olsun tekrar miniğe insanın yavrusunun hasta olması çok zor bilirim 2 gün önce bizde ciddi alerji yaşadık miniğimle ne ağladı ne hırpalandı hastanelerde
sağol canım aynen kendim onun yerine hasta olsam da o hiç olmasa keşke içim acıyor miniklereSizede geçmiş olsun canım çok zor onlar hasta olunca ben çok üzülüyorum![]()
bana gel benim çayım hazır yanımdaEki Görüntüle 1607686
Günaydın, hepinize mutlu haftalar diliyorum
Gel kız hemen demlimEki Görüntüle 1607686
Günaydın, hepinize mutlu haftalar diliyorum
Bende daha etmedim kahvaltı dün bi cips almış eşim çakmalardan midemi mahvettibende yapsam fena olmicak ama her dail burdayım kahvaltı etsemde
Bide sabah akşam duş alanları samimi bulmayan bi hatun vat tabi canım bu sıcakta ekşi ekşi kokalım mis gibi![]()
niye samimi bulmuyormuş çok mu anormalmiş asıl bu sıcakta etmemek anormalBende daha etmedim kahvaltı dün bi cips almış eşim çakmalardan midemi mahvettibende yapsam fena olmicak ama her dail burdayım kahvaltı etsemde
Bide sabah akşam duş alanları samimi bulmayan bi hatun vat tabi canım bu sıcakta ekşi ekşi kokalım mis gibi![]()
hangi kızların bakıyımmmGel kız hemen demlimiçerik karşılıklı bu kızların arkasından konuşuruzn
![]()
Hemen geliyorum,konum atarsan canımbana gel benim çayım hazır yanımda
Demle canım demle,iki lafın belini kirarızGel kız hemen demlimiçerik karşılıklı bu kızların arkasından konuşuruzn
![]()
Kız Allah seni almasın hemiGecen yine fasistim![]()
Ya klimalı evde oturuyorum hiç kapanmıyor terlemiyorum hergün yıkanıyorum. İnsanlar çalışıyor 1 hafta yıkanmasınlar e güzel olur yahuKüresel ısınma var suları hep siz bitirdiniz.
haftada 1 yıkanmak neyinize yetmiyor![]()
Valla öyleymiş adana antalya izmir gibi şehirlerden haberi yok galibaniye samimi bulmuyormuş çok mu anormalmiş asıl bu sıcakta etmemek anormal
bu memlekette hala Survivor Hakan kılıklıklar varniye samimi bulmuyormuş çok mu anormalmiş asıl bu sıcakta etmemek anormal