Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

EnHarpeteğin post: 42194254 .!.:
Isin gücün hayınlık zalımlık yani :KK70:

Hmmm,şimdi az buçuk olan güvenimde kaçtı :KK70:

Bilmem miiiii :KK70: naber kizz sirinem benim:KK60:
İyiyim balım,peteğim çok şükür iyiyim dediğim günlere geri döndüm sen nasılsın?

Dün doğum günümdü canım ondan :KK60:tabi onunda etkisi vardır ay ne eskidim be:KK47:
Bugünde eşim beni aramış yakın zamanda kutlanacak ne var diye bende sanıyorum bana hediye alacak kimlikteki doğum günüm var dedim hah işte o güne bana hediye alsana ayakkabı gördüm 284 taleye didi :KK57: senelerdir kimlikteki doğum günümü kutlamadığına mı yanayım kendine hediye istemesine mi yanayım.ceza olarak doğum hediyesi 60 gramlık bilezik aldirmaya karar verdim.kazende bir pro hediye eder herhal:KK59:

Her gun en az 2litre su
Lifli yiyecekler
Ve yaglı kavrulmamış kuruyemiş ye canım ceviz badem gibi
Haftada 2gun kayısılı cay iç dogadanın
İşe yarar sanırım
Kuriyemis reflu ve gastritten dolayi yasak canm . bi de su icince midwm bulaniyor benim. Bi sicaklarda bile en fazla uc dort bardak kisin 1 :KK43:
Beni çırcır yapanları yazayım sen ondan seç işte dene :KK53:
Sütlü tatlılar özellikle sütlaç kavun karpuz (yaş fındık çiğ kuzu kestane şu ara bulamazsın gibi) yağlı tavuk yemekleri kayısı çayı var form un o fena yapıyor ama alıştırmamak lazım onuda ben sana karpuz ve soğut sütlaç öneriyorum özellikle sabah aç karnına :KK66:
Himm sagol canim. Ya annem diyor ki ottu caydi icme . onlari icince daha tembellesir diyor. Sinameke otu var kesin cozum :KK70: ama alışırsam diye korkuyom

sarah jio nun kitaplarına sardımda bu aralar. Elimde bir kitap vardı onu bitireyim dedim , kitap bitti ama bende bittim ama çok güzeldi be , yarın okuması için arkadaşıma postalıycam :-)

şu elveda haziran kitabını da almam lazım en kısa sürede, şimdi başka bir kitaba başlayacağım ..

içeriz bacım canın ne isterse
hangi kitabını okudun kız bende okuyacak kitap arıyorumda :cool:

Ay ben de kırmızı olmak istiyorum. Kırmızı bana çok yakışır. :KK70:
bende istiyorum kırmızı kırmızı dolaşayım:KK70::KK70: ya birde şu konunun altında sayfayı kimler ziyaret ediyor falan prolar görüyor ya en büyük hayalim biri beni pro yapsın diye bekliyorum :KK70::KK70:belki bizede biri hediyr eder proluk:KK70::KK70:

Bencede :KK8: cinsellik bölümüne girebilirsin en önemlisi o :confused::confused:
Bence de en önemlisi. :)
Geniş bilgilerimi ve hayallerimi insanlara aktarmam lazım benim.
(şuh bakan ifade)

bende istiyorum kırmızı kırmızı dolaşayım:KK70::KK70: ya birde şu konunun altında sayfayı kimler ziyaret ediyor falan prolar görüyor ya en büyük hayalim biri beni pro yapsın diye bekliyorum :KK70::KK70:belki bizede biri hediyr eder proluk:KK70::KK70:

Kaç sene beklemek lazım ki hediye için. :D

Back