- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Sen zaten dadlusun canım aaaa kilo vermene gerek yokkiVay anasını aferin kizz. Bende 55 im suan50 olsam daha datlu olurum bence
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK34 :KK34: :KK34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen zaten dadlusun canım aaaa kilo vermene gerek yokkiVay anasını aferin kizz. Bende 55 im suan50 olsam daha datlu olurum bence
![]()
Ne ka kibarsin sekerim ne güzel sesleniyon sen bana öyle
Kusura bakma canım sende iyisi yok seni kötülemem kötüleyemem :)
Ayol vallahi öyle bizim cekirdegimiz kiymetlidir o kadar istememe rağmen cekirdegine ortak olur korkusuna papağan almadi eşim bana.hem ben bir toto dedim millet Allahtan arıyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış bekliyor tenhada hepsi.sen bana ozelden atPek inanamadim ya neyse![]()
Yaa canimm benmmSen zaten dadlusun canım aaaa kilo vermene gerek yokkibenim vermem lazım esas
![]()
benim neyim normal ki regl donemim normal olsun bildigin davul gibi sisiyorumRegli döneminde kabızlıkta ilkkez duyuyorum normalde tam tersi olur![]()
güllerin savaşı başlayınca sen kilo alırsın harbiNe ka kibarsin sekerim ne güzel sesleniyon sen bana öyle![]()
Owww hayırlı olsun canımmNazimmmcanm abim evlendi düğün vardı o yüzden giremedim bu ara. Hoş buldum kuzum,Iyiyimm şükür. Sen nasilsin
![]()
Ya bana şantaj yaparsan nolcakAyol vallahi öyle bizim cekirdegimiz kiymetlidir o kadar istememe rağmen cekirdegine ortak olur korkusuna papağan almadi eşim bana.hem ben bir toto dedim millet Allahtan arıyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış bekliyor tenhada hepsi.sen bana ozelden at![]()
55 iyi 55.biraz ele avuca gel benceVay anasını aferin kizz. Bende 55 im suan50 olsam daha datlu olurum bence
![]()
üfleyeyim miOwww hayırlı olsun canımm
Bende iç güveysinden hallice şükür iyiyimçok sıcak harbim çok evde buharlaşıyoruz
![]()
Çok değişik bir nickiniz var anlamı nedir acaba55 iyi 55.biraz ele avuca gel bence![]()
Ben miiiiYa bana şantaj yaparsan nolcak![]()
Üfleseneüfleyeyim mi![]()
Sağol tatlimmmOwww hayırlı olsun canımm
Bende iç güveysinden hallice şükür iyiyimçok sıcak harbim çok evde buharlaşıyoruz
![]()
Kocama kalsa 63 ken çok iyiydim55 iyi 55.biraz ele avuca gel bence![]()
Ve sen beni yeni fark ediyorsun senelerdir öyle miÇok değişik bir nickiniz var anlamı nedir acaba![]()
üfffffffffff 1-1 olmuş ya maçÜflesene![]()
daha önce konuşmuş muyduk ? ya ben çoğu zaman nicke hiç bakmam yazılana bakmaktan nicklere bakamıyorum kimdin yahu sen ben seni daha yeni görüyorumVe sen beni yeni fark ediyorsun senelerdir öyle mi![]()
Maçı niye karıştırıyonüfffffffffff 1-1 olmuş ya maç
beşiktaşMaçı niye karıştırıyonkimin maçı var offf herif gelir şimdi eve
![]()