- 20 Ekim 2013
- 15.855
- 20.892
- 598
ben denedim sonuncu oldum vermediler şahsensonra dedim birdaha deneyim yine sonuncu olacaktım kazen yarışmayı kapattı şanssızlık ah ah bahtsız başım nerelere gidem benSonuncuya ödül veriyorlar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben denedim sonuncu oldum vermediler şahsensonra dedim birdaha deneyim yine sonuncu olacaktım kazen yarışmayı kapattı şanssızlık ah ah bahtsız başım nerelere gidem benSonuncuya ödül veriyorlar mı?
Saat 00.00 a az kaldı, bekliyoruzşimdi hep +18 olmuyor mune bizi uyardı akıllı olun dedi tepenizdeyim dedi bu saatler tehlikeli biraz erken yada geç gelecektiniz
Bak bak bak bizi beğenmiyirBütün gün pencerede oturan kediden ne ekşını beklenirse artık. Ben hiç olmazsa zamanda geziyorum.
ben kalamayacağım pazartesi sendromu başlamak üzerede daha baskın Bibibella yazı rengini ayaralayabilirse buraları hareketlendirebilirSaat 00.00 a az kaldı, bekliyoruz
Biz kendimizi acındıralım bence. Belki hayrına verirler.ben denedim sonuncu oldum vermediler şahsensonra dedim birdaha deneyim yine sonuncu olacaktım kazen yarışmayı kapattı şanssızlık ah ah bahtsız başım nerelere gidem ben
kazenn duy sesimizi arada proluk hediye dağıtacağın zaman bizi de görr seslendim bak belki görür bizim bu acınası halimizi renkli fontumuz olsun bizimdeBiz kendimizi acındıralım bence. Belki hayrına verirler.
kazenn duy sesimizi arada proluk hediye dağıtacağın zaman bizi de görr seslendim bak belki görür bizim bu acınası halimizi renkli fontumuz olsun bizimde
60 kiloyum hepinizi ezerim
Kız bune
bu ne kiz acilmiyor
dedikodu şekerim115 memnun oldum
Kız bune
Ne paylsştın kız gene
Açılmıyorkidedikodu şekerim