Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bence de en önemlisi. :)
Geniş bilgilerimi ve hayallerimi insanlara aktarmam lazım benim.
(şuh bakan ifade)

Kaç sene beklemek lazım ki hediye için. :KK70:
valla sen daha yenisin çok beklemen lazım bu üyelikle:KK70::KK70: sanırım ikinci üyelik aldın eski adını görmüştüm şansını onunla denesen daha etkili olabilirdi:KK70::KK70:

He biz cevapla kısmandan bi sefer seçince hep öyle kalıyor pro olmak böyle bişey işte :KK53:

ya özeniyorum vay anasını:KK53::KK53: bende istiyorum ya şu alttaki ziyaretçilere de sobee demek istiyorum ama göremiyorum ki :KK70::KK70:

valla sen daha yenisin çok beklemen lazım bu üyelikle:KK70::KK70: sanırım ikinci üyelik aldın eski adını görmüştüm şansını onunla denesen daha etkili olabilirdi:KK70::KK70:

Yok ben hala aynı ben. :D
Sadece kullanıcı adımı değiştirdim.

Yok ben hala aynı ben. :KK70:
Sadece kullanıcı adımı değiştirdim.
:KK70::KK70:hmm o zaman seninin benden daha çok beklemen gerekebilir:KK70::KK70: ama belli olmuyor ya yarışmalarda yapılmıyor ki önümüze gelen yarışmaya katılıp şansımızı denerdik :KK70::KK70: yemek yarışması var katılalım mı:KK53::KK53:

• Beğen
Reactions: K_G
:KK70::KK70:hmm o zaman seninin benden daha çok beklemen gerekebilir:KK70::KK70: ama belli olmuyor ya yarışmalarda yapılmıyor ki önümüze gelen yarışmaya katılıp şansımızı denerdik :KK70::KK70: yemek yarışması var katılalım mı:KK53::KK53:
Sonuncuya ödül veriyorlar mı? :D

Back