- Emoji Skoru
- 60.025
- Puanlar
- 798
iyi demissin,yabancıların verdigi gazozlari içme sakin. Allah korusun başına kötü şeyler gelebülühemen çek olayı bak zaman senden hiç bişey almamış bu sürede hala aynısınzaten dün gazoz vereckti bibibella ben dedim gazoz harbiden sorulur sen şimdilik el falıma bak kız bu arada onla idare etcen artıkın
Sade maden suyu alırım bitaneSabahtan beri kitaba gomuldum anca kafami kaldirdim nevrim dondu of..
Kahve icmek isteyen birileri yok mu yahu ?
@2KediAnnesi Sesini dinleyipSonunda bilgisayarima kavustumm evdeyimhadi simdi kimin sesini dinleyip fotosunu goruyoruz
Benim cenıfır löpet totomu merak mi ettin gizzz
Bir daha bir bak belki duruyordur.Öyle demeyeydin iyiyditüm sexapaliten gitti gözümde
Işık hızıyla geri geldiBir daha bir bak belki duruyordur.
bibi bana mı sordun? Ne sordun görmedim
bilgece neden banlandı ne kadar süre banlandı diye sormuştu galiba munebibi bana mı sordun? Ne sordun görmedim
Gününü bilmiyorum bakarım panelden, içerik silmiş ondan banlandı. Gününe bakayım yazarım olur mubilgece neden banlandı ne kadar süre banlandı diye sormuştu galiba mune
Hemde nasıl cekirdegimle bekliyorum buradaBenim cenıfır löpet totomu merak mi ettin gizzz
Maymun mu seyrediyon kiz fıstık da atarsin sen banaHemde nasıl cekirdegimle bekliyorum burada
Gününü bilmiyorum bakarım panelden, içerik silmiş ondan banlandı. Gününe bakayım yazarım olur mu
teşekkür ederizGününü bilmiyorum bakarım panelden, içerik silmiş ondan banlandı. Gününe bakayım yazarım olur mu
24 Ağustos 2015'te bitecekmiş ban süresi.
Ceza puanları yüzünden, neyse ki eski cezaların aktiflik süresi dolmuş, onlarda aktif olsa 24 Kasım bile olabilirdi ceza Bitiş tarihi, daha önce 3 ay banlanmıştı çünkü, her uyarı da bir ceza puanı aldığınız için sistem o puanları hesaplayarak banlı kalma süresi belirliyor. Banlanma deyip geçmeyin yani, her banlanma ceza puanı demek.uzun değildir demiştim ama çok sayılır yani teşekkür ederiz
Sabahtan beri kitaba gomuldum anca kafami kaldirdim nevrim dondu of..
Kahve icmek isteyen birileri yok mu yahu ?
Gününü bilmiyorum bakarım panelden, içerik silmiş ondan banlandı. Gününe bakayım yazarım olur mu
24 Ağustos 2015'te bitecekmiş ban süresi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?