- Emoji Skoru
- 61.079
- Puanlar
- 898
herkes bişi alsın işteFitne ficürcu ol ozaman![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bak burda kaç kişiyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes bişi alsın işteFitne ficürcu ol ozaman![]()
Sen de olmasan bu kızlar beni unutcak![]()
Kim neyi temizlemiş ne güzel işte aman boşşveerrrYa hatunlar. Kaldığım odam temizlenmiş ama odamı çok dağınık bırakmıştım ben giderken. Bir dünya boş su şişesi, kenara koyduğum ıslak mendiller. Çok utandım ayol.
herkes bişi alsın işte
bak burda kaç kişiyiz
Başlığı beğendin miUff bu konu çok cima li![]()
Bi önceki yorumdaki isteğime bak bebeYimBaşlığı beğendin mi![]()
çekiliş yapalımBen daha çok kişiyide etiketlicemde unutuyorumbdv de görüp yapıştırıyorum hemen
Kim neyi temizlemiş ne güzel işte aman boşşveerrr
Ben ne olayım +18 bana yakışır galiba![]()
Bariz belli olmamak şartıyla elbette yapiciz boşunamı içten pazarlık fitne ficür dedikŞimdiBibibella ciim bişey dicem
Hani böyle sadece buradaki üyelerin anladığı dışarıdan takip edenlerin anlamadığı dedikodulardan yapcas mi yapcaz di mi yapalım ya üyeleri cekistirelim ilk topik benim için
Hunharca faydalancam![]()
şekerli yapayım da sen gör şekeriz kahve istemeyi
Yok yok her bölümde o konuda nefret ediliyorum burada başka bir meryemd olacak nihahaBariz belli olmamak şartıyla elbette yapiciz boşunamı içten pazarlık fitne ficür dediktaki gelip kib yaparlarsa banlanırız konu kapanır dikkat
mesela siyaset ve din kesinlikle yasak müdür uyardı bizi
![]()
Tamam sen bilirsin yeter ki yapşekerli yapayım da sen gör şekeriz kahve istemeyi![]()
ne kitabı kız o sabahtan beriben içerim bak canım türkkahvesi istiyor ya kaç gündür evde yok ama yaparsan gelirim
![]()
iyi demissin,yabancıların verdigi gazozlari içme sakin. Allah korusun başına kötü şeyler gelebülüel falı bilmiyom ben,sen bana resim at geleceginde ne olcak bir bir dokeyim hadi guzum bekliyorum
Sade maden suyu alırım bitane![]()
Toplu kıyım mı oldu ne olduBiz şimdi içtik benimkiyle sağol
İçerik midün resimleriyle uğraşıyordu da tam bilmiyorum ne oldu
anaa 8 gün müdürüm af çıkar belki
site bakıma girsin mesela
ozaman banlar açılıyordu eskşden bide 0 lanıyordu ne güzel
![]()
Popoda bizi görecekmi![]()
![]()
Hangisi sole biz de kucultek ?Spor yaptım da geldim toto kucultme harekatı![]()