• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

hemen çek olayı bak zaman senden hiç bişey almamış bu sürede hala aynısın:KK8::KK8: zaten dün gazoz vereckti bibibella ben dedim gazoz harbiden sorulur:KK53::KK53: sen şimdilik el falıma bak kız bu arada onla idare etcen artıkın:KK30::KK30:
iyi demissin,yabancıların verdigi gazozlari içme sakin. Allah korusun başına kötü şeyler gelebülü:eek: el falı bilmiyom ben,sen bana resim at geleceginde ne olcak bir bir dokeyim hadi guzum bekliyorum:KK8::rolleyes:
Sabahtan beri kitaba gomuldum anca kafami kaldirdim nevrim dondu of..

Kahve icmek isteyen birileri yok mu yahu ?
Sade maden suyu alırım bitane:KK45:

Öyle demeyeydin iyiydi :KK70: tüm sexapaliten gitti gözümde:KK70:
Bir daha bir bak belki duruyordur. :D
XnSPysuQqisandkCCejYFKb-HQFW3d4zTIvOuhuM8VjkXuI5d1F5hv6c8CjzvPH4my_a8g13LexSjSU9QBQiigFryVCV7acp5A=w359-h410-nc

:KK57::KK57: uzun değildir demiştim ama çok sayılır yani:KK47: teşekkür ederiz :KK3:
Ceza puanları yüzünden, neyse ki eski cezaların aktiflik süresi dolmuş, onlarda aktif olsa 24 Kasım bile olabilirdi ceza Bitiş tarihi, daha önce 3 ay banlanmıştı çünkü, her uyarı da bir ceza puanı aldığınız için sistem o puanları hesaplayarak banlı kalma süresi belirliyor. Banlanma deyip geçmeyin yani, her banlanma ceza puanı demek.

Sabahtan beri kitaba gomuldum anca kafami kaldirdim nevrim dondu of..

Kahve icmek isteyen birileri yok mu yahu ?

Biz şimdi içtik benimkiyle sağol :21:

Gününü bilmiyorum bakarım panelden, içerik silmiş ondan banlandı. Gününe bakayım yazarım olur mu:KK66:

24 Ağustos 2015'te bitecekmiş ban süresi.

İçerik mi :KK57: dün resimleriyle uğraşıyordu da tam bilmiyorum ne oldu o_O anaa 8 gün müdürüm af çıkar belki :KK53: site bakıma girsin mesela :KK70: ozaman banlar açılıyordu eskşden bide 0 lanıyordu ne güzel :KK70:

[QUOT post: 42192726, member: 11473"]Ceza puanları yüzünden, neyse ki eski cezaların aktiflik süresi dolmuş, onlarda aktif olsa 24 Kasım bile olabilirdi ceza Bitiş tarihi, daha önce 3 ay banlanmıştı çünkü, her uyarı da bir ceza puanı aldığınız için sistem o puanları hesaplayarak banlı kalma süresi belirliyor. Banlanma deyip geçmeyin yani, her banlanma ceza puanı demek.[/QUOTE]
Aman yarabbim ben 3 ay falan banlanırsam dogum yaparım Ozamana.tek basıma gidemem doguma.:rolleyes:

Back