• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Zayıfmı :KK70: beni güldürdün Allahta seni güldürsün ahahaha kk nın en şişman hatunuyum ben ya :KK70:

Ooo hacı aynı ben :KK53:

@themis1990 da yemek falan yapmıyor siyasette :110:
Senin kocanla benm kocam numunelik :D ay canm gözleme istiyo soylim de açsın bi.kac tane :D

Benmde öyle dertlerim yok:KK53:
O zaman nirelerdesiniz hacılar?
İsyan edeceğim şimdi.

Çatladım ha sıkıntıdan. Popom ağrıdı oturmaktan, daha bir buçuk saat yolum var. :(

Aa ne ka güzel meslekmis o:KK53: napiyonuz mesela,madenlere mi iniyosunuz? Taş analizi falan mi yapiyosunuz?
:)

Madenlere gidiyoruz, dağ tepe dolanıyoruz bu ara. :)
Sonra madeni işleyip saflaştırıp satıyoruz.

ya azcık yavaştan alın @Bilgece ye söz verdim ben bugün az gircem diye :KK70::KK70: hem demedi mi düğüne gidecekmiş çok konuşmayın diye hiç dinlemiyorsunuz ya:KK53: neyse zaten banlı mapus damlarında eğleniyor zati az konuşun sizde:KK70::KK70:

Evelynn Evelynn yok kız pilav falan uslu uslu yap diyetini bakayım kontrole gelcem bak:KK67: bir hafta sonra düğüne gitmiyor muydun sen düğüne kadar pilav yok en azından:KK67:

ya azcık yavaştan alın @Bilgece ye söz verdim ben bugün az gircem diye :KK70::KK70: hem demedi mi düğüne gidecekmiş çok konuşmayın diye hiç dinlemiyorsunuz ya:KK53: neyse zaten banlı mapus damlarında eğleniyor zati az konuşun sizde:KK70::KK70:

Ne zaman söz verdin ay

Hemde ekşi yoğurt off mis gibi kalkıp yapdam mı ne :KK70: bulgur pilavı yiyebilirsin canım hem mideyi şişirdiğinden hemen daha iyi :KK50: kilon kaç senin ki diyet yapıyosun o_O

Yok dukan diyeti yapıyorum onda yasak bulgur:KK43:
71im o_O:KK53:

Evelynn Evelynn yok kız pilav falan uslu uslu yap diyetini bakayım kontrole gelcem bak:KK67: bir hafta sonra düğüne gitmiyor muydun sen düğüne kadar pilav yok en azından:KK67:

Evet kuzum haftaya bugun kına var bayramdan sonrada tatile gitcem kendimi tutmam lazım
Bu gidişle bikini yerine elbise mayo giycem:D

Back