• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

En sevdiğimmm:KK68: 3-5 maden de bize yolla kizzz:KK53:
Kömür yollayayım mı bir torba. :))

Ya şu patlak gözlü dişlek diş çıkartan ifadenin kısa yolu nedir bacılarım? Telefonda yapamıyorum ben ifadeleri. Kısa yol lazım bana. :) :D

Ya şu patlak gözlü dişlek diş çıkartan ifadenin kısa yolu nedir bacılarım? Telefonda yapamıyorum ben ifadeleri. Kısa yol lazım bana. :) :KK70:

Evet ya bende bitek bunu biliyorum :D

Ya şu patlak gözlü dişlek diş çıkartan ifadenin kısa yolu nedir bacılarım? Telefonda yapamıyorum ben ifadeleri. Kısa yol lazım bana. :) :KK70:
Napim kız ben kömürü pirlanta yolla bana:D

• Beğen
Reactions: K_G
Oooo bebeyimm sende mi burdaydinn:KK8: sarı saçlarım gurban olsun sana fit hatunun benimm:KK8:
topiğn ilk sayfalarından beri burdayım ya ben:KK53: seni grödüm daha iyi oldum bak yorumlarına hasret bırakmışsın ne zamandır çok eksik buralar çok:cool: forumun en sexy bayanı sensin kız şu sarı saçlara bak ben anlamam:KK8::KK8:

:KK70: :KK70:
Biz sefil öğrencileri almıyor öyle elmas firmaları. :KK70: ben göremedim daha onu. :KK70:
Öyle demeyeydin iyiydi :D tüm sexapaliten gitti gözümde:D

topiğn ilk sayfalarından beri burdayım ya ben:KK53: seni grödüm daha iyi oldum bak yorumlarına hasret bırakmışsın ne zamandır çok eksik buralar çok:cool: forumun en sexy bayanı sensin kız şu sarı saçlara bak ben anlamam:KK8::KK8:
Kız abim evlendi düğüne gittim 1haftadir yoktum o yüzden. demrk ozledin beniiii:KK8: o zaman bana cıbıldak resim atsana falına bakicam:KK70:

Öyle demeyeydin iyiydi :KK70: tüm sexapaliten gitti gözümde:KK70:

Kız abim evlendi düğüne gittim 1haftadir yoktum o yüzden. demrk ozledin beniiii:KK8: o zaman bana cıbıldak resim atsana falına bakicam:KK70:
hemen çek olayı bak zaman senden hiç bişey almamış bu sürede hala aynısın:KK8::KK8: zaten dün gazoz vereckti bibibella ben dedim gazoz harbiden sorulur:KK53::KK53: sen şimdilik el falıma bak kız bu arada onla idare etcen artıkın:KK30::KK30:

Back