Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

En sevdiğimmm 3-5 maden de bize yolla kizzz
Kömür yollayayım mı bir torba. :))

Ya şu patlak gözlü dişlek diş çıkartan ifadenin kısa yolu nedir bacılarım? Telefonda yapamıyorum ben ifadeleri. Kısa yol lazım bana. :)

Ya şu patlak gözlü dişlek diş çıkartan ifadenin kısa yolu nedir bacılarım? Telefonda yapamıyorum ben ifadeleri. Kısa yol lazım bana. :)

Evet ya bende bitek bunu biliyorum

Napim kız ben kömürü pirlanta yolla bana

Reactions: K_G
Oooo bebeyimm sende mi burdaydinn sarı saçlarım gurban olsun sana fit hatunun benimm
topiğn ilk sayfalarından beri burdayım ya ben seni grödüm daha iyi oldum bak yorumlarına hasret bırakmışsın ne zamandır çok eksik buralar çok forumun en sexy bayanı sensin kız şu sarı saçlara bak ben anlamam

Biz sefil öğrencileri almıyor öyle elmas firmaları. ben göremedim daha onu.
Öyle demeyeydin iyiydi tüm sexapaliten gitti gözümde

Kız abim evlendi düğüne gittim 1haftadir yoktum o yüzden. demrk ozledin beniiii o zaman bana cıbıldak resim atsana falına bakicam

Öyle demeyeydin iyiydi tüm sexapaliten gitti gözümde

Kız abim evlendi düğüne gittim 1haftadir yoktum o yüzden. demrk ozledin beniiii o zaman bana cıbıldak resim atsana falına bakicam
hemen çek olayı bak zaman senden hiç bişey almamış bu sürede hala aynısın zaten dün gazoz vereckti bibibella ben dedim gazoz harbiden sorulur sen şimdilik el falıma bak kız bu arada onla idare etcen artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…