Hemde en ucuzu neva color canım parfümeriden aldımBibibella sen sacımı griye boyadım demiştinya markası neydi boyanın ben bulamıyorum ya gri boya.
dün akşam ya düğüne gitcem az konuşun dedibende tamam olabildiğince az gelirim seni mı kırcam dedim
En sevdiğimmm:)
Madenlere gidiyoruz, dağ tepe dolanıyoruz bu ara. :)
Sonra madeni işleyip saflaştırıp satıyoruz.
Hemde en ucuzu neva color canım parfümeriden aldım
9.01 gümüş ama tutturmak çok zor canım
Peki boyun kaç canımNe zaman söz verdin ay
Yok dukan diyeti yapıyorum onda yasak bulgur
71im
Kömür yollayayım mı bir torba. :))En sevdiğimmm3-5 maden de bize yolla kizzz
Kömür yollayayım mı bir torba. :))
Ya şu patlak gözlü dişlek diş çıkartan ifadenin kısa yolu nedir bacılarım? Telefonda yapamıyorum ben ifadeleri. Kısa yol lazım bana. :)
Napim kız ben kömürü pirlanta yolla banaKömür yollayayım mı bir torba. :))
Ya şu patlak gözlü dişlek diş çıkartan ifadenin kısa yolu nedir bacılarım? Telefonda yapamıyorum ben ifadeleri. Kısa yol lazım bana. :)
Ayyminicik tefecik
Oooo bebeyimm sende mi burdaydinnEnHarbiKiz kimleri görüyorum burda bir kedi gördüm sanki bana da selam ver harbi sarı saçlarından sen suçlusun dedim sana ben
Napim kız ben kömürü pirlanta yolla bana
topiğn ilk sayfalarından beri burdayım ya benOooo bebeyimm sende mi burdaydinnsarı saçlarım gurban olsun sana fit hatunun benimm
Öyle demeyeydin iyiydi
Biz sefil öğrencileri almıyor öyle elmas firmaları.ben göremedim daha onu.
Kız abim evlendi düğüne gittim 1haftadir yoktum o yüzden. demrk ozledin beniiiitopiğn ilk sayfalarından beri burdayım ya benseni grödüm daha iyi oldum bak yorumlarına hasret bırakmışsın ne zamandır çok eksik buralar çok forumun en sexy bayanı sensin kız şu sarı saçlara bak ben anlamam
hemen çek olayı bak zaman senden hiç bişey almamış bu sürede hala aynısınÖyle demeyeydin iyiyditüm sexapaliten gitti gözümde
Kız abim evlendi düğüne gittim 1haftadir yoktum o yüzden. demrk ozledin beniiiio zaman bana cıbıldak resim atsana falına bakicam
ne kitabı kız o sabahtan beriSabahtan beri kitaba gomuldum anca kafami kaldirdim nevrim dondu of..
Kahve icmek isteyen birileri yok mu yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?