- Emoji Skoru
- 166.140
- Puanlar
- 1.123
Ne oldu kızzz
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Belim çok ağrımadan bi etraf yoplamaca yaptım kv akşama ziyarete gelebilirmiş rahatsızım ya
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu kızzz
Hemen doyururum yavrumAyyy karnım da aç,çok güzel olur vallabebisin hayırlı olsunnn,cinsiyeti nee
![]()
Allah bağışlasın canimm,sağlıkla kucagina al inşallahHemen doyururum yavrum
Bir oğlum var bu da kız olacak inşallah
Hahahahah herkes etiket yapmadin diyyy bende agladimNe oldu kızzzniye ağlıyosun
Belim çok ağrımadan bi etraf yoplamaca yaptım kv akşama ziyarete gelebilirmiş rahatsızım ya![]()
Yok kız bi iki dağınıklığı düzelttim süpürmeyi kocam yaptı yapacak durumum yok gerçektenHahahahah herkes etiket yapmadin diyyy bende agladimbenim neyim eksikkkkkk
Hem rahatsizsin, ama temizlik yapiyosuntipikk turkkk hatunu
![]()
Benim gelmemi bekliyormuş herkes dağıldı canımSonunda bilgisayarima kavustumm evdeyimhadi simdi kimin sesini dinleyip fotosunu goruyoruz
![]()
senden degildir o bendendir cok sansizdim bu haftasonu bir suru olay kacirdimBenim gelmemi bekliyormuş herkes dağıldı canım
@Bilgece kuzu sen neden banlandın ki ya sefiyom seni dönn ne oluurr![]()
Amaaaaan bosver daginik kalsinYok kız bi iki dağınıklığı düzelttim süpürmeyi kocam yaptı yapacak durumum yok gerçekten![]()
Yoo benim öyle bir sorunum yokHerkes akşam yemeği telaşında sanırım. :)
Eşin mi yapıyor yoksa. :))Yoo benim öyle bir sorunum yok![]()
Yok tost tahvaltılık e bulursak yiyoruz keyfim olurs ayemek yapıyorum eşim sorun etmiyor ondan bu rahatlıkEşin mi yapıyor yoksa. :))
Yok tost tahvaltılık e bulursak yiyoruz keyfim olurs ayemek yapıyorum eşim sorun etmiyor ondan bu rahatlık
Mesela bu akşam kavunnpeynir falan yeriz heralde mis gibi![]()
Benmde öyle dertlerim yokHerkes akşam yemeği telaşında sanırım. :)
Anem ne güzel bir menü.. :)
Siz zayıfsınızdır da. Vitaminsiz olmayasınız. Anne moduna girdim nedense.![]()
Benmde öyle dertlerim yok![]()