Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Zayıfmı beni güldürdün Allahta seni güldürsün ahahaha kk nın en şişman hatunuyum ben ya

Ooo hacı aynı ben

@themis1990 da yemek falan yapmıyor siyasette
Senin kocanla benm kocam numunelik ay canm gözleme istiyo soylim de açsın bi.kac tane

Benmde öyle dertlerim yok
O zaman nirelerdesiniz hacılar?
İsyan edeceğim şimdi.

Çatladım ha sıkıntıdan. Popom ağrıdı oturmaktan, daha bir buçuk saat yolum var.

Aa ne ka güzel meslekmis o napiyonuz mesela,madenlere mi iniyosunuz? Taş analizi falan mi yapiyosunuz?
:)

Madenlere gidiyoruz, dağ tepe dolanıyoruz bu ara. :)
Sonra madeni işleyip saflaştırıp satıyoruz.

ya azcık yavaştan alın @Bilgece ye söz verdim ben bugün az gircem diye hem demedi mi düğüne gidecekmiş çok konuşmayın diye hiç dinlemiyorsunuz ya neyse zaten banlı mapus damlarında eğleniyor zati az konuşun sizde

Evelynn yok kız pilav falan uslu uslu yap diyetini bakayım kontrole gelcem bak bir hafta sonra düğüne gitmiyor muydun sen düğüne kadar pilav yok en azından

Ne zaman söz verdin ay

Hemde ekşi yoğurt off mis gibi kalkıp yapdam mı ne bulgur pilavı yiyebilirsin canım hem mideyi şişirdiğinden hemen daha iyi kilon kaç senin ki diyet yapıyosun

Yok dukan diyeti yapıyorum onda yasak bulgur
71im

Evelynn yok kız pilav falan uslu uslu yap diyetini bakayım kontrole gelcem bak bir hafta sonra düğüne gitmiyor muydun sen düğüne kadar pilav yok en azından

Evet kuzum haftaya bugun kına var bayramdan sonrada tatile gitcem kendimi tutmam lazım
Bu gidişle bikini yerine elbise mayo giycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…