- Emoji Skoru
- 60.025
- Puanlar
- 798
Senin kocanla benm kocam numunelikZayıfmıbeni güldürdün Allahta seni güldürsün ahahaha kk nın en şişman hatunuyum ben ya
Ooo hacı aynı ben
@themis1990 da yemek falan yapmıyor siyasette
Hahahha banada yolla kız yerim vallaSenin kocanla benm kocam numunelikay canm gözleme istiyo soylim de açsın bi.kac tane
O zaman nirelerdesiniz hacılar?Benmde öyle dertlerim yok
Olur bebeğim gondereyimHahahha banada yolla kız yerim vallanumunelik değil insanlar insan
Ne yolu kız nereye gidiyosun? Ben buradayimO zaman nirelerdesiniz hacılar?
İsyan edeceğim şimdi.
Çatladım ha sıkıntıdan. Popom ağrıdı oturmaktan, daha bir buçuk saat yolum var.
Şehrimin dışında staj yapıyorum da ben.Ne yolu kız nereye gidiyosun? Ben buradayim
Aa kötüymüş. Ne staji yapiyorsun tekstil mi?Şehrimin dışında staj yapıyorum da ben.
Hafta sonları böyle yolda popo ağrıtıyorum.
Yok maden mühendisliği.Aa kötüymüş. Ne staji yapiyorsun tekstil mi?
Aa ne ka güzel meslekmis oYok maden mühendisliği.
:)Aa ne ka güzel meslekmis onapiyonuz mesela,madenlere mi iniyosunuz? Taş analizi falan mi yapiyosunuz?
Olur bebeğim gondereyimerkek çok ama adam az olan bir ülkede bizimkiler numune gibi kaliyor
Hamilemisin kıs yapayım hemenDomatesli bulgur pilavı aşeriyom
Aynen canım
Hamilemisin kıs yapayım hemenama ben salçalı soğanlı biberli yapıyorum hep ve çok hüzel oluyor bak csnım çekti şimdi
Hemde ekşi yoğurt off mis gibi kalkıp yapdam mı neYok kız hamile değilim diyetteyim
Ayy nasıl canımı cektirdin yaa yanında da yogurttt
ya azcık yavaştan alın @Bilgece ye söz verdim ben bugün az gircem diyehem demedi mi düğüne gidecekmiş çok konuşmayın diye hiç dinlemiyorsunuz ya neyse zaten banlı mapus damlarında eğleniyor zati az konuşun sizde
Hemde ekşi yoğurt off mis gibi kalkıp yapdam mı nebulgur pilavı yiyebilirsin canım hem mideyi şişirdiğinden hemen daha iyi kilon kaç senin ki diyet yapıyosun
dün akşam ya düğüne gitcem az konuşun dediNe zaman söz verdin ay
Yok dukan diyeti yapıyorum onda yasak bulgur
71im
Evelynn yok kız pilav falan uslu uslu yap diyetini bakayım kontrole gelcem bak bir hafta sonra düğüne gitmiyor muydun sen düğüne kadar pilav yok en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?