- Emoji Skoru
- 53.853
- Puanlar
- 698
Welcome to goods afternoonya ben burayı gördüm ama sayfalar almış başını gitmiş korktum bodoslama dalmaya![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Welcome to goods afternoonya ben burayı gördüm ama sayfalar almış başını gitmiş korktum bodoslama dalmaya![]()
Nebilim 4.5 falandı heraldekaçta yattın kı, aynı saatlerde yattık yanlıs bılmıyorsam![]()
Sen beni ilk sayfada etiketlemedin,sen beni dışladın![]()
uyku rekorun var mı? benım 23 saattiNebilim 4.5 falandı heraldeaman kedim rahst uyutmuyorki tam alayım uykumu
yedide viyakladı yok yemek ver yok balkonun kapısını aç çiş yapıcam bilmeme ne
bi daha uyuyunca uyanamıyorum
EnHarbiKiz bak etiketledim
kızz yaşlıyım ben yaa o kadar unuttuğum varki
![]()
Beni beni bihteriniii nasıl unutursun heeeNebilim 4.5 falandı heraldeaman kedim rahst uyutmuyorki tam alayım uykumu
yedide viyakladı yok yemek ver yok balkonun kapısını aç çiş yapıcam bilmeme ne
bi daha uyuyunca uyanamıyorum
EnHarbiKiz bak etiketledim
kızz yaşlıyım ben yaa o kadar unuttuğum varki
![]()
Neeeeeeeeeuyku rekorun var mı? benım 23 saatti
uyandıgımda hayat degısmıs gibiydi
arkadaslarım benı arıyordu![]()
Çalıştığımda 1 gün hiç uyumadan sayım yapmıştık 1 yattım eve gidince 2 gün uyumuştum arada çiş ve su için kalkmıştımuyku rekorun var mı? benım 23 saatti
uyandıgımda hayat degısmıs gibiydi
arkadaslarım benı arıyordu![]()
Aynen öyle. Bunlar büyüyünce ne olacak merak içindeyim.
Aslında kulakları gözüne sokmak istemiştim de. Dedim küçük. Uğraşmayayım bunun terbiyesizliğiyle.Birşey desen alacağın cevap'üfff sanane be'olacaktır muhtemelen. En iyisini yapmışsın boşver.
uykusuz kalma rekorum da 3 günÇalıştığımda 1 gün hiç uyumadan sayım yapmıştık 1 yattım eve gidince 2 gün uyumuştum arada çiş ve su için kalkmıştım![]()
ooo yeaahhWelcome to goods afternoon![]()
![]()
![]()
![]()
hoşbuldumSaksi_Degilim_Ben hoş geldin canım gören herkes bodoslama dalsın her telden konuşuyoruz
bazen kim ne konuşuyor ben bile bilmiyore
![]()
ooo yeaahh
hoşbuldumhaha gece biraz bakayım dedim konudan konuya geçiliyor yetişemedim
![]()
Aynen11de yatıyorum 8de kalkıyorum hah
are you kolaEses0kilo ost: 42190808 .!.:Go to do Antalya drink cafee![]()
uykusuz kalma rekorum da 3 gün3. gün hasta oldum tabii
![]()