• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

kaçta yattın kı, aynı saatlerde yattık yanlıs bılmıyorsam :KK53:
Nebilim 4.5 falandı heralde :27: aman kedim rahst uyutmuyorki tam alayım uykumu :70: yedide viyakladı yok yemek ver yok balkonun kapısını aç çiş yapıcam bilmeme ne :27: bi daha uyuyunca uyanamıyorum :KK11:
Sen beni ilk sayfada etiketlemedin,sen beni dışladın:KK12:
EnHarbiKiz EnHarbiKiz bak etiketledim :27: kızz yaşlıyım ben yaa o kadar unuttuğum varki :27:

Nebilim 4.5 falandı heralde :KK53: aman kedim rahst uyutmuyorki tam alayım uykumu :KK70: yedide viyakladı yok yemek ver yok balkonun kapısını aç çiş yapıcam bilmeme ne :KK53: bi daha uyuyunca uyanamıyorum :KK11:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz bak etiketledim :KK53: kızz yaşlıyım ben yaa o kadar unuttuğum varki :KK53:
uyku rekorun var mı? benım 23 saatti
uyandıgımda hayat degısmıs gibiydi
arkadaslarım benı arıyordu :D

Nebilim 4.5 falandı heralde :KK53: aman kedim rahst uyutmuyorki tam alayım uykumu :KK70: yedide viyakladı yok yemek ver yok balkonun kapısını aç çiş yapıcam bilmeme ne :KK53: bi daha uyuyunca uyanamıyorum :KK11:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz bak etiketledim :KK53: kızz yaşlıyım ben yaa o kadar unuttuğum varki :KK53:
Beni beni bihteriniii nasıl unutursun heee:cry:

K_G K_G artık nesil saygısız :KK14:
Aynen öyle. Bunlar büyüyünce ne olacak merak içindeyim.

K_G K_G :KK70: o kendince hava atmis ergenn :KK70:
Ben gcelri kpuorm yhaaaa:KK50:
:D evet havasından yanından geçemedik, sorma :D

Birşey desen alacağın cevap'üfff sanane be'olacaktır muhtemelen. En iyisini yapmışsın boşver.
Aslında kulakları gözüne sokmak istemiştim de. Dedim küçük. Uğraşmayayım bunun terbiyesizliğiyle.

Back