• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Aaa neden
xenforo-smilies-kk57.gif
bi karar verin sileyim mi silmeyim mi :KK70:

Sil kiz bisey olmaz merak etme. Gece dogurma garantili formul.

Eşim bana dedi ki doğuma annem girsin. Dedim o bakmadan çocuk çıkmıyor mu? Eşimi bile almam ben utanırım o halde görmesinden belki iğrenir benden diye :KK70:

:KK70: senaryolar da bitmez
benımkıne dıyeyım bakim nabzı neymıs. hoş o 1 dk bıle yalnız bırakmaz bebegı. şimdiden elimi karnıma koysam
bebek sıkır dıyor. çüşş abartma dıyorum ::KK70:
Doğum sonrası göremezsen şaşırma yani eşini kapıda ondan şeyettim:KK70: Kayinvalidem kizmiş hatta nereye gidiyosun oğlum, eşini beklesene diye. Benimki annesinide örgütlemeye çalışmış sende gel anne diye.:KK70: Ben kizımı beklerim demiş kadın sagolsun. Birde canım annem:KK70:

Bende herkese iş bölümü yaptım.ebiri oda süsleyecek, biri çukısda beni bekleyecek, biri bebeğin peşinden gidecek, biri kamera cekecek, biri çikolataları alacak, biri hoca getirecek:)
Moralini bozmak istemem canım ama emin ol,herkes bebekodasının camına yapışacak :KK70: Kimseyi bulamazsan şaşırma:KK70:

[QUOTE="2KediAnnesi, post: 42189332, member: 539631gittim.az konuşsalardı eski sayfalara gider bakardım capslere ama kaç sayfa konuşmuş geveze doğurganlar :KK70:[/QUOTE]
Valla biz capslerden sonra daldık doğuma sonra ben gittim.d

Ben 42 Haftalikken doğum yaptım hurmanin oyle etkisi olduğunu bilmezdim yengem umreden taze hurma getirmiş onu yedim ertesi gün doğum yaptım
ben 41+3 de dogurduma am son iki haftamda 2 kg hurma yedim
dogumum çok ama çokk kolay oldu,herkes oyle kolay çocuk dogursa dunyanin nufusu 10 a katlar :)))
arap bi arkaadsim onlardada hurmanin dogumu kolaylastirdigini dusundukelrini soyledi

Ben hamile kaldıgımda hamileliği bahane ederek hiçbir işe elimi sürmem diye hayaller kuruyorum 39.haftada yer silmekten bahsediyorsunuz ya :KK70:
Ben de öyle demiştim valla ama eşim de yapma boşver kim geliyor dedi. O da yapmadı :D
Evi b*k götürecek diye korkumdan yavaş yavaş yaptım. Ama alışveriş listesi hazırladım ona da canım bunları istiyor diye :D

Back