- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
Aaa nedenbi karar verin sileyim mi silmeyim mi![]()
![]()
Sil kiz bisey olmaz merak etme. Gece dogurma garantili formul.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa nedenbi karar verin sileyim mi silmeyim mi![]()
![]()
Sabah yoktun capsler yıkıldı koptum.kahvaltı hazırlamaya gitti.@themis1990 topiği basmış bu doğurganlar gel de 2 capsleşek ya![]()
Kizz 39dasin yapmaaa oyle seyler yuruyus yap sadeceee tehlikeliii
Sabah yoktun capsler yıkıldı koptum.kahvaltı hazırlamaya gitti.
Doğum sonrası göremezsen şaşırma yani eşini kapıda ondan şeyettimsenaryolar da bitmez
benımkıne dıyeyım bakim nabzı neymıs. hoş o 1 dk bıle yalnız bırakmaz bebegı. şimdiden elimi karnıma koysam
bebek sıkır dıyor. çüşş abartma dıyorum :![]()
Ahaha biri sil biri silme diyor sana kalmisN e v a
HahahhaAhaa ayni bizgerci bizimki karismazdi. En killi oydu cunku babasina cekmis
![]()
Moralini bozmak istemem canım ama emin ol,herkes bebekodasının camına yapışacakBende herkese iş bölümü yaptım.ebiri oda süsleyecek, biri çukısda beni bekleyecek, biri bebeğin peşinden gidecek, biri kamera cekecek, biri çikolataları alacak, biri hoca getirecek:)
ben bahane edıp bişi yapmıyorum işte. eşim yapıyor her seyıBen hamile kaldıgımda hamileliği bahane ederek hiçbir işe elimi sürmem diye hayaller kuruyorum 39.haftada yer silmekten bahsediyorsunuz ya![]()
ben 41+3 de dogurduma am son iki haftamda 2 kg hurma yedimBen 42 Haftalikken doğum yaptım hurmanin oyle etkisi olduğunu bilmezdim yengem umreden taze hurma getirmiş onu yedim ertesi gün doğum yaptım
Ben de öyle demiştim valla ama eşim de yapma boşver kim geliyor dedi. O da yapmadıBen hamile kaldıgımda hamileliği bahane ederek hiçbir işe elimi sürmem diye hayaller kuruyorum 39.haftada yer silmekten bahsediyorsunuz ya![]()
Valla biz capslerden sonra daldık doğuma sonra ben gittim.d
ben bahane edıp bişi yapmıyorum işte. eşim yapıyor her seyı![]()
Moralini bozmak istemem canım ama emin ol,herkes bebekodasının camına yapışacakKimseyi bulamazsan şaşırma
![]()