• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

O kurnaz ilk gün bebeği kucağına almadı :KK70:ben hariç,annem hariç kimseyede elletmedi,bir yerine birşey olur diye:KK70: Sordum niye almıyorsun kucağına,öğreniyorum dedi:KK70::KK70:
Erkeklerde babalık içgüdüsü yokmuş anladım bu sayede:KK70:
sonradan olurmus o içgüdü. ama kımseye ellettırmemesıni begendım :D

Ayy seviyorum hadi gel niye gelmiyorsun diye ama sancı felan yok :KK70:

Hoşbuldum canım merci :)

Amin cümlemize İnşallah :)
Senin de hayırlı olsun bebeğin
nasilsin canım,
Nemden buhar olmak üzereyim canım sen nasılsın
aynen calla canim burasida oyle adanadym bde ben yaniyor vallaha burasi eylul gelsede rahat etsek:)

O kurnaz ilk gün bebeği kucağına almadı :KK70:ben hariç,annem hariç kimseyede elletmedi,bir yerine birşey olur diye:KK70: Sordum niye almıyorsun kucağına,öğreniyorum dedi:KK70::KK70:
Erkeklerde babalık içgüdüsü yokmuş anladım bu sayede:KK70:
Aaa benim ki kucagindan indirmedi :D benden once opme , foto cekerken flash kapaat diye millete saydiriyodu

Elinle evin yerlerini sil oyle sevmekten anlamiyor bu meretler. Bu gece dogurursun benden soylemesi:KK70:
Kedi duruşu yapıyorum :D
Yarın kaynana gelecek o bahaneyle az yer sileyim ben o vakit :D
Türkiyeden geliyor ta, ger telefonda ben gelene kadar doğurma diyodu tamam söylerim diyordum ben de :D Demek çocuk ninesini bekliyormuş..
Sancılardan bahsetsene biraz :P
Aniden mi geliyor?
Bazen regl ağrısının yoğun Halini yaşıyorum o da alıştırması ellam
xenforo-smilies-kk53.gif

sonradan olurmus o içgüdü. ama kımseye ellettırmemesıni begendım :KK70:
Hastaneye gitmeden bana dediki,ben doğum sonrası kızimın yanına giderim,ben orada olmadıgımda abin,kardeşim kim varsa dikerim kapıya:KK70: Hastanede karışır,kaçırırlar diye. Ben bir çıktım kayınvalidem annem kapıda,eşim,abim,görümcem nöbette:KK70::KK70:

Back