- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
:) rap söyler gibi,ikidir duyyorum.ne iğrenç çıkıyor yalapşapp ovv yee der gibi.üstün körü gibi bişey demek özensiz yani yalapşalaptı galiba ayrıca![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) rap söyler gibi,ikidir duyyorum.ne iğrenç çıkıyor yalapşapp ovv yee der gibi.üstün körü gibi bişey demek özensiz yani yalapşalaptı galiba ayrıca![]()
ben bır de oturma odasına yerlestım
orada yasıyorum
bişi de yapmıyorum
sekste yok
abarttım sanırım
neyse ben adama maşallah dıyeyım de nazar degmesın![]()
Benim gibi kocayı yanında bulamazsan ne olacak acaba adam tarlaya ekti gitti bicmeye anca gelir ben kime nazlanayım![]()
benana:)yalamak gibi bişi sanırım benana![]()
ben çok duyuyorum bu sözü bana da hep komik gelmiştir zaten ovv yeaa derim bundan sonra:) rap söyler gibi,ikidir duyyorum.ne iğrenç çıkıyor yalapşapp ovv yee der gibi.
Bide kuku versiyonu var onunAy içim kalktı pıtı ne yaaaDDDD
ben yasak koydumAaa sex yok mu bak olmadı şimdi
Ne kadar kalıyor hep mi gidiyor mesela kışın gitmiyorsa ayarla kışı hamile gecir baharda doğur![]()
tdk dan alıntılar part 1
- Baştan savma, üstünkörü, yarım yamalak
Örnek: Gündelikçi kadının yalap şalap yaptığı işleri, gittiğimiz geceler Necla tamamlıyor.![]()
burda bilgecenin yasını tutuyorum bir tutturmuyorsunuz ya videolar resimler![]()
Bide kuku versiyonu var onun![]()
![]()
okuyordur belki ama zaten bugün düğünde göbek atacaktı mapusta bile eğleniyor vay be bende isterem benanaHahahah benim üstüme attı attı sucları sonunda kara murat kendi oldu
Bilgece okuyonmu buraları![]()
bu yalapşap olmayan bir açıklama oldu teşekkür ederim:)
- Baştan savma, üstünkörü, yarım yamalak
Örnek: Gündelikçi kadının yalap şalap yaptığı işleri, gittiğimiz geceler Necla tamamlıyor.![]()
Yalapşap nedir yazdım bu çıktıtdk dan alıntılar part 1edebiyat dersi gibi oldu ya örnekli falan örnekte süpermiş zaten
![]()
@Bilgece de yas tutmamızı istemezdiburda bilgecenin yasını tutuyorum bir tutturmuyorsunuz ya videolar resimler![]()