• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Kedi duruşu yapıyorum :KK70:
Yarın kaynana gelecek o bahaneyle az yer sileyim ben o vakit :KK70:
Türkiyeden geliyor ta, ger telefonda ben gelene kadar doğurma diyodu tamam söylerim diyordum ben de :KK70: Demek çocuk ninesini bekliyormuş..
Sancılardan bahsetsene biraz :p
Aniden mi geliyor?
Bazen regl ağrısının yoğun Halini yaşıyorum o da alıştırması ellam
xenforo-smilies-kk53.gif
Kizzzzz silmeeee yer falaaaan

MaRaL_ MaRaL_ Hurma yok evde :D Yarın kocama aldırayım
xenforo-smilies-kk53.gif
Ben sana péridurale sormuştum topikte, sen vuruldun mu? Doktor eğlenceli geçer doğum vurulmanı öneririm dedi. Kendi tatilde tabi beni başka ellere attı gitti :D
silemm silemm İyiyim canım tşk ederim sen nasılsın?
xenforo-smilies-kk60.gif

Kedi duruşu yapıyorum :KK70:
Yarın kaynana gelecek o bahaneyle az yer sileyim ben o vakit :KK70:
Türkiyeden geliyor ta, ger telefonda ben gelene kadar doğurma diyodu tamam söylerim diyordum ben de :KK70: Demek çocuk ninesini bekliyormuş..
Sancılardan bahsetsene biraz :p
Aniden mi geliyor?
Bazen regl ağrısının yoğun Halini yaşıyorum o da alıştırması ellam
xenforo-smilies-kk53.gif

Bir anda gelmiyor zamana yayiliyor once 10 dkda bir sonra 5 dkya iniyor sonra dkda bir geliyor. Zaten dakikaya inince acilmada hizlaniyor dogumhaneye aliyorlar.

Hastaneye gitmeden bana dediki,ben doğum sonrası kızimın yanına giderim,ben orada olmadıgımda abin,kardeşim kim varsa dikerim kapıya:KK70: Hastanede karışır,kaçırırlar diye. Ben bir çıktım kayınvalidem annem kapıda,eşim,abim,görümcem nöbette:KK70::KK70:
bizde yegnim icin bekledik kapida kapidan verdi hemsire abime sevncten kimisi bahsis verir ya hemsireye abimde verdi snra aldik odaya :D

Hastaneye gitmeden bana dediki,ben doğum sonrası kızimın yanına giderim,ben orada olmadıgımda abin,kardeşim kim varsa dikerim kapıya:KK70: Hastanede karışır,kaçırırlar diye. Ben bir çıktım kayınvalidem annem kapıda,eşim,abim,görümcem nöbette:KK70::KK70:
:D senaryolar da bitmez
benımkıne dıyeyım bakim nabzı neymıs. hoş o 1 dk bıle yalnız bırakmaz bebegı. şimdiden elimi karnıma koysam
bebek sıkır dıyor. çüşş abartma dıyorum ::D

Ahaa ayni biz:KK70: gerci bizimki karismazdi. En killi oydu cunku babasina cekmis:KK53:

ellanazz .!.:
Bende herkese iş bölümü yaptım.ebiri oda süsleyecek, biri çukısda beni bekleyecek, biri bebeğin peşinden gidecek, biri kamera cekecek, biri çikolataları alacak, biri hoca getirecek:)

Back