Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

arkadaşlar ben bugün aktara gittim yok dioo 1 bardak kadarı 25 ytl dedi satıcı bana normelmi yoksa abi bana pahalımı söyledi:uhm: suan saçım:enbuyukkk:a çeşitli yağları karıştırıp sürdüm bekletiom bakımlı sağlıklı saçlara

valla ben de bugün aldım aktardan minicik bi poşette 16 milyon verdim bi bardağı 25 se az demiş ufacık benim paket valla :) 4 parmak bişiy.dier arkadaşlar da sanırım 10-15 milyon arasında bi paraya almışlar bi kaç yere daha sor istersen.

ofssssssssssss

cwplar süper yaneeeee

paylaşım süperrr teşekkürle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

merhaba arkadaşlar benimde saçlarım seyrek ince telli ve çok yavaş uzuyo bende kullansam işe yararmı acaba ama bi sorun var 1 sene önce kuaförde fönde saç dibim yandı ve halen geçmedi bunun yanında bende saçlarıma ütü yaparken yakmıştım saç dibimi bu yaralardan sorun çıkarmı kullanırsam cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler

denizötesi vermiş olduğun bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim ayrıca benim sana bi sorum olacak bende ilk defa bugün enteleyle tanışanlardanım:)) ve bende uygulamak istiyorum ama benim bi sorumum var 1 sene önce kuaförde fön cektirirken fönü bi bölgeye çok tuttukları için tahriş oldu ve sonradan da yaraya dönüştü ve hala o yara kafamda duruyo(( bende burdaki formüllerden birini denemek istiyorum acaba başımdaki yaradan dolayı bi sorun yaratırmı yada önerebileceğin bişey varmı şimdiden teşekkürler

kafada yara varsa entele kullanmak sakıncalıymış kana karışırmış sonuçta zehirli bir bitki.. Saç için de bence bu tehlike göze alnmaz ama sen bilirsin..

sağolun arkadaşlar bende zaten kedimi riske atmak istemem önce iyileşmelerini bekleycem ama iyileştikten sonra mutlaka kullanacağım çünkü çok etkilendim ne yalan söylim:))))

ARKADAŞLAR!

Enteleyi bulamadım hala.bütün Mersin'i aradım nerdeyse yok!
enteleden vazgeçtim ben.
entelenin yerine;

-MAYDONOZu bol su ile kaynatın.kaynayan suyun üstüne SİRKE dökün biraz.saçlarınıza banyodan önce sürün!ben dün sürdüm.ilk kullanışımdı.2 günde 1 sürecem saçıma.sonucu yazarım.

-saçınızı her zaman BELİK ÖRÜN.gece yatarken,sabah uyanınca hemen aynanın karşısına geçip sıkıca örün.hatta okula giderken saçınızı örgülü bir model yapın!

-TURP yiyin.

-SİNAMEKİ ve SUSAM YAĞI KARIŞIMI da saçı uzatıyormuş.

-ÇAM TEREBENTİN kullanabilirsiniz.

-SUSAM YAĞI kullanmıştım bi ara.ayda 3 kez banyodan önce saçıma sürdüm.hiç beklemeden saçımı yıkadım.pek iyi sonuç alamadım.çünkü hiç beklemeden yıkamıştım saçımı.

MERSİN'DE YAŞAYAN VE ENTELEYİ BULAN VAR MI????

ARKADAŞLAR HERKESİN YAPTIĞI YANLIŞ VAR!

entelenin kilosu 850 YTL.değil.---->gramı 8,5 ytl.
entelenin 1 kilosu 1,5 ytl ise,10 gramı nasıl 15 ytl.oluyor?10 gram 1 kilodan küçük bi kere.---->entelenin 1 gramı 1,5 ytl,10 gramı 15 ytl..!!!!!!

BU HATALARA DİKKAT EDİN!

ben bugün entene varmı trabzonda diye aktarları dolaştım bulabilirsem alcaktım ama hani plastik küçük kaşıklar var puding falan yediğimiz o kaşıkla 1 kaşığına 15 ytl dediler şok oldum 4 gr belki gelir yada gelmez 15 ytl onun yerine bana polen almamı önerdiler suyla birlikte toz halindeki poleni yutuyosunuz bide sac bakım yağı verdiler saçları beslemesi için ben bugün deneyecem bakalım işe yarayacakmı:/

kızlarrrrrrrrr

mardinden weya entelenin bol oldugu bi yerden sipariş wermek istiyorumm

eminm başka arkadaşlardaaa isticektirrrrrrrrrrr

bu bölümün modarotörü kimmmmmmmmmmmm

ilgilenirse ii olucek

kızlar 1ay sonra ablamın düğünü var ve kuaför saçımı kıpkısa kesti senağlama napcam ben? Çamterebentin aldım bide susam yağı aldım bunları kullanıyorum. AMA bunların uzatacağına inanmıyorum. Entele almayı düşünüyorum burdan rahat bulurum. Yaa başka ne yapmamz gerek çok ama çok hızlı uzaması için fisfisfis

canm yaaa entele baya işe yarıo görüldügü kadarylaaa

senden bşi rica etsemmm banada yollarmıs tabiki ücreti karşılgında :çok üzgünüm:

olur cnm yollayabilirim kargoyla pzts günü urfa merkeze gidip bakacam. Büyük ihtimal bulurum.Özelden konuşalım istersen

tamam canım yerimseniben

çokk çoook teşekkür ediorumm fiyatını ögren gerekli şeyleri telden de halledebirirzzz

çünkü ben burda özel olayını çözemedim hala:1no2:

2paket yaptırırım. Sonra sana fiyatı söylerim burdan. Ona göre alırsın. Pahalı bulursan almayabilirsinde sorun değil benim için..Benim zaten bu bitkiye çokça ihtiyacım olacak...

saç diplerine mı sürüyoruz uçlarına mı? saç diplerine değse nolur?? bazen kafamda siwilce cıkıyo we yara oluo cnku sac uzatcaz derken ölmeyelim de öss ye ramak kala hemde

arkadaşlar bende bi kuaförzede olarak saçlarımı hemen uzatmak için cumartesi günü mısırçarşısından entele otu almaya gittim fakat girdiğim aktarcılardan 3 tanesi yasak olduğunu o yüzden satmadıklarını bir tanesi de yine aynı şekilde yasak olduğunu ayrıca satan aktarcıların da entele yerine kuş yemi falan verdiklerini söyledi! Kandırılmamak için size soruyorum bayanlar, tipi görüntüsü fln nasıldır bu bitkinin?

yasak olduğunu hiç duymadım zehirli olduğunu duymuştum ama.görüntüsü pirinç tanesi gibi belki biraz daha ince pirinç tanesinden rengide koyu kahverengi siyaha dönük gibi.ama aldığım aktardan yıllardır alışveriş yaptığım yer sahte olmadığına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…