kızlarrrrrrrrr
mardinden weya entelenin bol oldugu bi yerden sipariş wermek istiyorumm
eminm başka arkadaşlardaaa isticektirrrrrrrrrrr
bu bölümün modarotörü kimmmmmmmmmmmm
ilgilenirse ii olucek
benim saçım boyalı,çok ince bu enteleyi kullansam işe yararmı çok korkuyorum yan etki yapıp saçlarm tamamen dökülcek diye yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
bildiğim kadarıyla tek kötü etkisi açık yaraya ve göze temas ettirdiğinde zehirli olduğundan sakıncalı oluşu onun dışında saç döktüğünü duymadım.hatta saçı güçlendirio ama yinede sen bilirsin bişey olursa sebep olmıyım yerimseniben
ben mardinden alıyorum her gittiğimde.. ama siparişle gönderirmi bilmem.. oradaki aktarlar ufacık. eski mardin alt çarşıda karayılan baharatçılık diye bir dükkanda buldum. numarasını da paylaşmıştım. geçen hafta mardine gittim dün döndüm istanbula. gezdim sordum yine. alacaktım ama kalmamış haftaya gelir demişti.. ben biriyle aldırıp adresime gönderteceğim. mardinde var ise bir yakının arkadaşın aldırıp gönderebilirsin. 25 gr 3 ytlye almıştım. hala kullanıyorum.
bağlantı bulursan yılan yağıda almanı tavsiye ederim. suriyeden getirtiyolar.. hem ucuz hemde orjinal oluyor. 7,5 ytl fazla para verme ama..
mardinde tanıdıgm kiimse yokkiii
uffs samsunda buldum 10 gram 30 yt istediler çok yaaaaaaaaaaaaaa
30 milyonda çokmuş o kadar para verme yaw.. entelenin yerine tutabilecek başka ürünler tavsiye etsinler.. yılan yağı ve saç bakım yağları kullanabilirsin.
ama sen ucuz bulursan bunların içine entele de katsan şahane olur.
canım gitti gidiyorda bile entele satılıyordu heeee :) şimdi aklıma geldi..
netten araştırsan bulursun belki..
mardine gelin gitme ihtimalim bu ara yüksek :) gelin olarak istiyorlar beni.. gidersem sana ben kendi ellerimle göndereyim :))
sevgileeeeer.
:sm_cool:kızzz cadıııııııı mardinde çok uzakmış netcen oralardaa
gezmye gitttt de gelin gitme yafffff:1closedeyes:
tatlım gittgidiyorada warmıki hala bi bakimmm bareee
yha enteleyi nerde saklıosunuz.??. 2 ay boyunca küflenmiyomu?? ben buzluğa attım ama......XXXxxXXXxXXXxXxxx
emo
yaa arkadaşlar ben yenı uyeyım..yorumlarınızın cogunu okudum bu entele aklıma yattı fakat..benım ıhtıyacım yok..cunku saclarım ayda 8 cm-9cm kadar uzuyor zaten..nedenınıde sızlerle paylasayım hemen..eczaneye gıdıyorsunuz BERCO ZİNCO bitki özlu şampuanını alıyorsunuz.uzerınde çinko yazar..kapagı turuncudur....bırde avonun planet spa serısınden ÖLÜ DENIZ MINERALLERİ İÇEREN SAC BAKIM MASKESI ni alıyorsunuz..kullanımı::banyoya gırıyorum sacımı bıraz ıslattıktan sora eczaneden aldıgım sampuanı kullanıyorum..sadece 1 kere uyguluyorum sampuanın fazlası saca zarardır..soraa herhangı bır sac kıremını sacıma uyguluyorumsacımı tarıyorum sac kremlıyken.yıkıyorum..onemlı olan sac kıremını sac dıplerıne deydırmemek..ve cok bekletmeden yıkamak..sonra ıyıce duruladaktın sonra bu avonun sac maskesını once uclarına sonra dıplerıne olacak sekılde suruyorum..5-7 dk arası bekletıorum..fazlası zararlı..ve yıka...sactan tam olarak akmıyormus gıbı bı hıs verır probelem dııl o sacı cok yumusattıgından oluyor..ve cık..saclarını asla banyodan cıkınca kurutma.yarım saat kadar havludakalsın..ıslak saca tutulan fon makınası sacı cok kırar..daha sora sacınızı kurutun ıste bukadar...ben sacıma baska bısı kullanmıorum..saclarım okadar guzelki esımle hergun kavga ederız..kıskanclıgından saclarmı actırmaz..cunku acıp gezınce bır bakan bıdaha bakıyor..akadar parlak gur ve uzun..cok canlı..tavsıye ederım..sorusu olan varsa cvplaya bılırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?