Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki saçının uzaması ne kadar zaman aldıBen bu otu kullandım şu an saçlarım belimde kızlar gerçekten çabuk uzatıyor..
Özellikle bepanthen karışımlı olanı tavsiye ederim saçlar ipek gibi oluyor.. Bu arada ben eldiven falan kullanmadım birşey de olmadı..
Kolay gelsin!..
slm aranızda kullanan varsa ne kadar sürede uyguluyor yazabilirmi:uhm:
meraba arkadaşlar. entele ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak için bugün katıldım aranıza. ilk ay sadece enteleyi kullandım. ve yaklaşıl 3 cm uzadı. 2. ay ise haftada 2 kez entele haftada 1 gün de aktardan aldığım bir bakım yağıyla bakım yaptım saçlarıma . saçlarım şu an çok canlı,parlıyo ve de toplam 7 cm uzadı. benim için çok süper bi şey bu. çünküönceden 4-5 ayda anca bu kadar uzuyodu. ben herhangi bir yan etkisini görmedim. bu önerileri sunan, görüşlerini ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekür ederim:)
arkadaslarr enteleyii kullanmayı keseliii nerdeysee 2 3 hafta oluoo. smdi kuaförümn önerdiği bi ilacı kullanıormm. inanın bna enteleden dha cok fydasını gördüm. tam olarak yazılıslarını bilmiorum ben söylendiği gibi yazıorm evirgen, bemix ve bepanten. arkadaslar önce sadece bi ürünü alıosunuss bunlar ampul seklinde eczanelerde satılıo. mesela dielim bemixi aldınıss sacınısa sürüpp 2 saat bekliosunuss. ne koku sorunu var ne zararıı. dha sonraa sacınısı yıkıosunuss. size bi sampuan adıı söliim bioxin. icinede biras camterebentii katın ve sacınısı bakımdan snra bu seklde yıkayın. masaj yaparakk. bu ürünn bitene kadarr haftada sadece bikere kullanıosunuss. bu ürün bittikten snraa dierlerine gecebilrsiniss. ama hepsini aynı anda kullanmayın. sacınıs alısıomuss.msela bemix bitti ardından bepanteni bu seklde kullanın bitene kadr. oda bitti evirgene gecin. bole hep basa dönerek kullanın. ama unutmayn haftada sadece 1 kere. fslası zararmıs. bu aradaa saclarınısı cok sık yıkamayn inanın buda uzamayı engeellio ve azaltıo sacları. scın kndi yagıda sacı besliomuss. bide arkadaslarr bu ürünleriii bikc kere kullndınıss ise yaramıo bn bunu bırakiim demek yok. ise mutlaka yarıo bnden solemesii. hadi kolay gelsinnn..
Tam olarak 17 aralık'ta kullanmaya başladım.tam olarak nezaman başladın enteleyi kullanmaya
Tam olarak 17 aralık'ta kullanmaya başladım.
Ben bu otu kullandım şu an saçlarım belimde kızlar gerçekten çabuk uzatıyor..
Özellikle bepanthen karışımlı olanı tavsiye ederim saçlar ipek gibi oluyor.. Bu arada ben eldiven falan kullanmadım birşey de olmadı..
Kolay gelsin!..
Ben bu otu kullandım şu an saçlarım belimde kızlar gerçekten çabuk uzatıyor..
Kolay gelsin!..
meraba arkadaşlar. entele ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak için bugün katıldım aranıza. ilk ay sadece enteleyi kullandım. ve yaklaşıl 3 cm uzadı. 2. ay ise haftada 2 kez entele haftada 1 gün de aktardan aldığım bir bakım yağıyla bakım yaptım saçlarıma . saçlarım şu an çok canlı,parlıyo ve de toplam 7 cm uzadı. benim için çok süper bi şey bu. çünküönceden 4-5 ayda anca bu kadar uzuyodu. ben herhangi bir yan etkisini görmedim. bu önerileri sunan, görüşlerini ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekür ederim:)[/QUO
şebbouy mrb bı zarrı oldumu yane benım saç tellerm çk ınce zararı olurmu ters teperse dıe korkuyorum bilgilerin için şimdıden saol
bende aralık 10 da başladım aynı oranda uzamış ama ben 2 günde bir yapıyorum o yüzden entele fazla gidiyor acaba senin gibimi kullansam sen hep haftada 2 keremi kullandın