Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

benim şimdi 2 ay 12 gün olduhala 7 santim 1 ayı tamamladıktan sonra haber veririm bende senin gibi kullanmaya başladım bitireyim artık bırakıcam ama 7 santimde hiç birsey değilmiş saçda çok birşey farkettirmiyor neyse teşekkür ederim:teytey:

evet şimdilik öyle ama 2 ay daha kullanınca farkedilir herhalde. bakalım ben de bırakıcam 1 ay sonra tekrar başlıycam. ben de teşekür ederim, kolay gelsin
:smiley-cool:

ya arkadaşlar ben bu beyne filan zararlı hesabında teredüte düştüm.
sadece uçlara uygulasam uzatmaz değilmi?

şebbouy mrb bı zarrı oldumu yane benım saç tellerm çk ınce zararı olurmu ters teperse dıe korkuyorum bilgilerin için şimdıden saol

Gamze meraba. benim saç tellerim ne ince ne de kalın. ben bi zararını görmedim ama ince saçta zararı olur mu bilemiyorum. yalnızca diplerine sürersen bi zararı olmaz sanırım.[/QUOTE]

tşekkurller şebboy ne kadar uzar sence tahmın olarak haftada kaç kere uygulsam yeterlı olur bıde umarım zehrlı deılfr şebboy ama sanmıyorum çnkı şifalı bitkiler kitabnda bnm annemın teyzesnıene sordum pek anlr böle şeylerı hintlı kadınalr guzellıklerını otlara vede bitkisel yağlara borçluymş enteleyı sordum arkadaşları kullanmş çok eskıden yane saç kıratıouş onu bilio yane:) bunuda söleıım dedm öptm jnm

Sürekli alışveriş ettiğim bir aktar var. O bana entele otunun gözlere çok zarar verdiğini sylemişti arkadaşlar. Bence dikkat etmekte fayda var. Kadın gözlere kaçarsa kör edici etkisi var gözlere kaçmasa ble saç derisinden bir süre sonra cildine ulaşıyor oradan da gözüne gelme olasılığı var o yüzden sakın kullanma demişti.

a.s.merhaba ben de entele otu kullananlardanım.Bu geçtiğimiz yaz bir ay falan kullandım kısa bi süre ama bir yan etkisini de görmedim açıkcası .Üstelik benim saç derim de biraz problemlidir.Fakat neden hemen bıraktın diye soracak olursanız okullar da açılınca pek uğraşamadım bakımıyla o nedenle bıraktım.Ben de bir problem yaratmadı açıkçası. Fakat ben yapmadan önce de hiç böyle korkularım yoktu.Hatta inanır mısınız gözüme kaçtığı bile oldu birazcık =)=) bu arada bunun yanısıra yanında saç bakım yağı da kullanmıştım çok iyi gelmişti bana.
Bence her ürünün etkisi kişiden kişiye değişebilir.Göz önünde bulundurmak lazım...

a.s.selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat bu konuyu bir süredir takip ediyorum evet entele otu gerçekten zehirli bir bitkidir fakat doğru kullanıldığı taktirde hiçbir zararı olmadığı bilinmektedir burda bir kaç arkadaşında önerdiği gibi enteleyi sürdükten sonra havlu bağlarsınız bunu gözlerinizden uzak tutmuş olursunuz ve şutarafagitti özellikle dikkat çekmek istiyorum enteleyi birdaha yemekte kullanılmayacak bir kapta yapar hazırlarsanız çok iyi olur bende alıp saçlarıma deniycem küçük bir kazaya uğradılar ve biran önce uzamalarını istiyorum hepinizi öpüyorum ve paylaşımlarınız için teşekkürlerŞeniz

fisfisfis ya selam arkadaşlar bu entele gerçekten pahalı bir bitki bunu daha ucuza temin edebileceğimiz bir yer bilen varmı 10gr sadece bir kullanımlık onuda 17ytl ye alabildim bilen varsa lütfen söylesin :uhm:

jnm benım uczlarıda var ama sahte olma ıhtımalınıde dşün olurmu zararını görebılırsın bütçene uygun bişi istıosan eer zencefili dene bn enteleden vazgeçtm zenceflili denıcen entelenın zehrlı oldunu dydun aldm bnde şu an ama cesaretm yk jnm zencefili denıcem

ya bişi sorcamm ben enteleyi ldıgım aktar 1 lt su bi çay bardağı sirke ile kaynat 7-8 saat dinlendisn dedi ben enteleyi koydum suyuda koydum ama sirke yarım bardak falan varmıs bakmadım öncedende nese öle kaynattım bn onu şimdi dinleniyo :) üzerine sonrada sirke koysam ve bepanten koysam olurmu ?

bence bir problem olmayacaktır.çünkü zaten sirke kaynatmadan bile kullanılır sirkenin kireç çözücü özelliği vardır yani bu şehir sularının kirecini çözerek saçlara parlaklık kazandırır .Bu özelliğiyle banyoda son durulama suyuna bile bir bardak sirke katılmasının faydalı olduğu söylenir.hatta ben de yapmıştım çünkü bizim sular baya bi kreçli geliyordu saçları kazık gibi yapıyor işe de yaramıştı yerimseniben

kızlar bende zencefili kullanmaya başladım...vallahi super...yumuşacık oldu....tabi taze zencefil bulamadığım için kuru zencefil aldım kestim parçalara tek bi tanesini tabi...rengi çıkana kadar haşladım..yıkadım saçımı temiz saça friksiyon yaptım ve bıraktım...duralamadan....deneyin bence...

arkadaşlar ne sıklıkta?kaynatıp şişeye koysam totan 3-5 aylık falan?bi de kaça aldınız?

arkadaşlar entele yazan tüm forumlarda bunu soruyorum:) enteleyi kullanmak istiyorum yanlız saç rengimi koyulaştırır ve saç tellerimi kalınlaştırır diye korkuyorum. açık kestane benim saçlarım ne çok açık ne de koyu bi renk. özellikle benim saç rengimde olup da kullanan arkadaşlar böyle birşey gözlemlediler mi? ayrıca saçlarımın uçları çok kuru röfleden dolayı. bi an önce uzatıp kendi rengime dönmek istiyorum.bi zararı olur mu bu bitkinin kuru saçlarıma?

bu entele otunu bende denemek istiyorum ama kızıma 9 yaşında saçları çok zor uzuyo ve seyrek yerleri var acaba bi zararı olurmu birde haftada bir günmü kullanılıcak sölerseniz memnn olurum. şimdiden teşekkürler

arkadaslar ben hollandada kaliyorum,
entelenin hollandacasini bilen varmi acaba yaa((
saclarimin hemen uzamasini istiyorum! bana yardim ediiiiiiiiiiiiiin ltf

bu enteleyi kullanmanızı pek tavsiye etmem hem kanserojen olduğunu söylüyorlar hem de kana karışıp zehirleyebilirmiş, saçlarımız ayda 3 santim fazla uzayacak diye sağlığımızı riske atmaya değmez değil mi :)
entele yerine otlardan kullanabilirsiniz, hem saçları güzel yapıyor hem de uzatıyor ben tavsiye ederim

valla bende tavsiye etmiyorum...ama siz bilirsiniz tabi...zencefil suyu çok işe yarıyo aklınızda olsun....

mutlaka deneyeceğim.. neyseki kafamda sivilce yara falan yok. yüze göze değdirmeden yapıldı mı sorun çıkmaz sanırım. saç boyaları bile cilde zarar veriyor aslına bakacak olursanız. kafa derisini resmen yakıyor bazıları. hastanelik olan arkadaşlarım var dikkatsiz kuaförler yüzünden. yani biraz dikkatle sonuç harika olabilir...

bu arada kafama tek soru takılıyor :10 gr enteleyi anlatılan tariflerden birine (sirkeli yada bepanthene li olan tarifler) uygun yaptığımızda bu karışım tek seferlik mi oluyor yoksa daha fazla mı kullanılıyor? sadece saç diplerine uygulanırsa daha fazla kullanılabilir belki ama tüm saça kullanırsak yandık.. para yetmez buna..

PEKI FAZDAISNI GÖRDUNMU??NE KADAR SUREDE UZATIYR?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…