ben başladığımda haftada 3 kez filan yapıyodum sonradan 2 ye düşürdüm. şuan haftada 2 kez yapıyorum. haftada 2 kez yeterli olur sanırım. bir de 2 aydan sonra etkisini kaybettiğini söylüyolar. sende öyle bi etkisi oldumu :uhm:
benim şimdi 2 ay 12 gün olduhala 7 santim 1 ayı tamamladıktan sonra haber veririm bende senin gibi kullanmaya başladım bitireyim artık bırakıcam ama 7 santimde hiç birsey değilmiş saçda çok birşey farkettirmiyor neyse teşekkür ederim:teytey:
şebbouy mrb bı zarrı oldumu yane benım saç tellerm çk ınce zararı olurmu ters teperse dıe korkuyorum bilgilerin için şimdıden saol
fisfisfis ya selam arkadaşlar bu entele gerçekten pahalı bir bitki bunu daha ucuza temin edebileceğimiz bir yer bilen varmı 10gr sadece bir kullanımlık onuda 17ytl ye alabildim bilen varsa lütfen söylesin :uhm:
ya bişi sorcamm ben enteleyi ldıgım aktar 1 lt su bi çay bardağı sirke ile kaynat 7-8 saat dinlendisn dedi ben enteleyi koydum suyuda koydum ama sirke yarım bardak falan varmıs bakmadım öncedende nese öle kaynattım bn onu şimdi dinleniyo :) üzerine sonrada sirke koysam ve bepanten koysam olurmu ?
öncelikle günaydın kızlar
ben şuan kullanıyorum. otu aldım ama kaç gram olduğunu bilmiyorum aktara entele alıcam dedim bana küçük bir poşette verdi muhtemelen 10 gr civarıdır ben 8 ytl ödedim. şu şekilde kullanıyorum: yarım litre su yarım litre sirke ve enteleyi tencereye boşaltıp iyice kaynattım. soğuyunca fıs fıslı bir şişeye boşalttım birer gün arayla saçımın hertarafına iyice sıkıp poşetle sarıyorum başımı ve 1-1.5 saat bekletiyorum sonra yıkıyorum. ot pahalı ama zaten yaptığım karışım nerdeyse 1 litre civarı oluyor ve fıs fıslı bir şişede kullanınca çokta fazla ziyan olmuyor. tahminim bir karışımı 2 ay gibi kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?