Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben izmirde şirinyerden aldım. şirinyer tansaşı bilirsin onun tam karsısındakı aktardan aldım.1 bucuk aydır kullanıyorum cok memnunum ve fiyatıda cok uygun 20gr 5 ytl.tavsıye ederım
Merhabalar.
Ben saçlarımın sadece ön kısmına kat verdirmek için gittiğim kuaförden arkalarıda katlanmış ve kısalmış çıktım... Gerçi çabuk uzuyor ama ben daha da hızlandırmak için ne yapabilirim derken yazdıklarınızı okudum ve bugün gittim Kemeraltı Hisarönündeki bir aktardan entele otu aldım. 10 gr. mı 10 YTL. bir de çam terebentin verdi... vee yanında formül verdi... aynen aktarıyorum.
SAÇ ÇIKARMA TARİFİ
1 SU BARDAĞI ELMA SİRKESİ
1 SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
5-6 DİŞ SARIMSAK
ÇAM TEREBENTİN (MİKTARI BELİRTİLMEMİŞ)
ENTELE OTU
5-8 DK. HEPSİNİ KAYNAT. CAM KAVANOZA AKTAR. 1 HAFTA SICAK ORTAMDA BEKLET. SONRA SÜZ SAÇLARIN DİPLERİNE MASAJ ŞEKLİNDE HERGÜN UYGULA. GÖZE KULAĞA KAÇIRMA.
Aktarın bana verdiği kağıtta aynen böyle yazıyor. Ben sarımsak konusunda tereddütlüyüm sadece. Saç çıkarma özelliği olduğunu biliyorum hani saçkıran olduğunda sürülüyo falan ama benim sorunum saç çıkarmak değil uzatmak.
Faydalı olabilir diye paylaşmak istedim.
cnm teşekkürler... 1buçuk ayda nekadar uzadı saçların ?hangi tarifi yaptın?hşçkal
tenceredeki karışım yarıya inene kadar kaynat son durumda haftada bir sürülmesi en mantıklı gözüken
Merhabalar.
Ben saçlarımın sadece ön kısmına kat verdirmek için gittiğim kuaförden arkalarıda katlanmış ve kısalmış çıktım... Gerçi çabuk uzuyor ama ben daha da hızlandırmak için ne yapabilirim derken yazdıklarınızı okudum ve bugün gittim Kemeraltı Hisarönündeki bir aktardan entele otu aldım. 10 gr. mı 10 YTL. bir de çam terebentin verdi... vee yanında formül verdi... aynen aktarıyorum.
SAÇ ÇIKARMA TARİFİ
1 SU BARDAĞI ELMA SİRKESİ
1 SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
5-6 DİŞ SARIMSAK
ÇAM TEREBENTİN (MİKTARI BELİRTİLMEMİŞ)
ENTELE OTU
5-8 DK. HEPSİNİ KAYNAT. CAM KAVANOZA AKTAR. 1 HAFTA SICAK ORTAMDA BEKLET. SONRA SÜZ SAÇLARIN DİPLERİNE MASAJ ŞEKLİNDE HERGÜN UYGULA. GÖZE KULAĞA KAÇIRMA.
Aktarın bana verdiği kağıtta aynen böyle yazıyor. Ben sarımsak konusunda tereddütlüyüm sadece. Saç çıkarma özelliği olduğunu biliyorum hani saçkıran olduğunda sürülüyo falan ama benim sorunum saç çıkarmak değil uzatmak.
Faydalı olabilir diye paylaşmak istedim.
kızlar aranızda ısırgan otu kullanan var mı ?CADIARZU:enbuyukkk:
gecmıs olsun o zaman kendıne hementeleal sacın cabuk uzasınmerhaba arkadaslar.saclarimi iki ay önce komple actim(kendim evde actim) kirmiziya boyadim.haliyle cok yiprandi.cokda döküldü.sacimi yikarken elimde kaldi resmen koptular.ne yapacagimi bilemiyorum.her tür sac kremlerini,kurlari denedim.en son elvitalin serum adli ürünün aldim sürdüm biraz kendine geldi ama saclarim cok azaldi.entele otu ilgimi cekti.yurtdisinda yasiyorum almanyada.entele otunun almancasini bilen varmi?? yardimci olursanir cok cok sevinirim.simdiden tesekkürler...
zencefil mi:1shok:nasıl kullanılıyor peki?ya saclarım dökülüyor napsam kislm arkadaşlar, zencefil de saçı uzatıyomuş geçen aldım kullanıyorum daha 1 hafta oldu. gelişmeleri aktarırım... yalnız şöyle bi durum var, gerçekten hissedilecek şekilde saçları gürleştiriyo,uzamadı henüz ama çok havalıııı =)