• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

canım ben izmirde şirinyerden aldım. şirinyer tansaşı bilirsin onun tam karsısındakı aktardan aldım.1 bucuk aydır kullanıyorum cok memnunum ve fiyatıda cok uygun 20gr 5 ytl.tavsıye ederım

cnm teşekkürler... 1buçuk ayda nekadar uzadı saçların ?hangi tarifi yaptın?hşçkal

arkadaşlar bende enteleyi ilk kk duydum. hemen alıp denedim! saçlarım çok döküldüğü için cansız duruyordu ama şimdi gayet sağlıklı görünüyorlar. ancak kullandığınız şamuanında çok önemi var diye düşünüyorum. çünkü ilk kullandığımda pantene kullanıyordum. şimdi bitkisel formüllü ısırgan şamuanı kullanıyorum. şimdiki sonuç gerçekten çok iyi! hatta çalıştığım yerde dalga geçer oldular " saç sefadan tırnak cefadan uzarmış" demek ki sen çok rahatsın şirkette al şu işleride sen yap diyolar! entelenin gördüğüm tek zararı bu :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Merhabalar.
Ben saçlarımın sadece ön kısmına kat verdirmek için gittiğim kuaförden arkalarıda katlanmış ve kısalmış çıktım... Gerçi çabuk uzuyor ama ben daha da hızlandırmak için ne yapabilirim derken yazdıklarınızı okudum ve bugün gittim Kemeraltı Hisarönündeki bir aktardan entele otu aldım. 10 gr. mı 10 YTL. bir de çam terebentin verdi... vee yanında formül verdi... aynen aktarıyorum.

SAÇ ÇIKARMA TARİFİ

1 SU BARDAĞI ELMA SİRKESİ
1 SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
5-6 DİŞ SARIMSAK
ÇAM TEREBENTİN (MİKTARI BELİRTİLMEMİŞ)
ENTELE OTU
5-8 DK. HEPSİNİ KAYNAT. CAM KAVANOZA AKTAR. 1 HAFTA SICAK ORTAMDA BEKLET. SONRA SÜZ SAÇLARIN DİPLERİNE MASAJ ŞEKLİNDE HERGÜN UYGULA. GÖZE KULAĞA KAÇIRMA.

Aktarın bana verdiği kağıtta aynen böyle yazıyor. Ben sarımsak konusunda tereddütlüyüm sadece. Saç çıkarma özelliği olduğunu biliyorum hani saçkıran olduğunda sürülüyo falan ama benim sorunum saç çıkarmak değil uzatmak.

Faydalı olabilir diye paylaşmak istedim.

Aslına verdiğin tariftekilerin hepsi mantıklı ve saç bakımında kullanılan şeyler.Denemekte fayda var bunların hepsini ayrı ayrı kullanmaktansa saç için çok faydalı olan bu ürünleri bir arada kullanmak gerçekten faydalı olabilir.Keşke deneyen ve sonucunu alan birisi olsa yaralanırdık ondan..a.s

Arkadaşlar birde Talya yağı var saçları kesin uztayor.Ama her aktarada bulun muyor bana Konya dan geldi:Mutlaka deneyin işe yarıyor.

tenceredeki karışım yarıya inene kadar kaynat son durumda haftada bir sürülmesi en mantıklı gözüken

tenceremi:1shok:birisi cezve yazmıştı 10 qram otu tencereye mi koycaz tencerenin büyüklüğü ne ya bide bişi sorucam ben cildimdeki sivilceler yüzünden roaccutane adında bi hap kullanıyorum bi yan etkisi olurmu acaba?? cevap yazarsanız gerçekten çok mutlu olurum..

ya çok oldu galiba ama bişi daha sorucam saçlarım boyalı ve çok yıpranmış durumda böle saçlardada yine aynı etkiyi gösterir mi merak ediorm burda sordum aktarlara 15 lira dediler cevap yazarsanız sevinirm

serpcan03 şu talya yağından biras bahseder misin sen kullandın mı kullandısan ne kadar zamanda kaç cm usattı?merak ettim şu yağı..

Merhabalar.
Ben saçlarımın sadece ön kısmına kat verdirmek için gittiğim kuaförden arkalarıda katlanmış ve kısalmış çıktım... Gerçi çabuk uzuyor ama ben daha da hızlandırmak için ne yapabilirim derken yazdıklarınızı okudum ve bugün gittim Kemeraltı Hisarönündeki bir aktardan entele otu aldım. 10 gr. mı 10 YTL. bir de çam terebentin verdi... vee yanında formül verdi... aynen aktarıyorum.

SAÇ ÇIKARMA TARİFİ

1 SU BARDAĞI ELMA SİRKESİ
1 SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
5-6 DİŞ SARIMSAK
ÇAM TEREBENTİN (MİKTARI BELİRTİLMEMİŞ)
ENTELE OTU
5-8 DK. HEPSİNİ KAYNAT. CAM KAVANOZA AKTAR. 1 HAFTA SICAK ORTAMDA BEKLET. SONRA SÜZ SAÇLARIN DİPLERİNE MASAJ ŞEKLİNDE HERGÜN UYGULA. GÖZE KULAĞA KAÇIRMA.

Aktarın bana verdiği kağıtta aynen böyle yazıyor. Ben sarımsak konusunda tereddütlüyüm sadece. Saç çıkarma özelliği olduğunu biliyorum hani saçkıran olduğunda sürülüyo falan ama benim sorunum saç çıkarmak değil uzatmak.

Faydalı olabilir diye paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bu tarifi uygulayan varmı aranızda??:bbo:

öncelikle herkese slm arkadaşlar ben 6 ay boyunca roaccutane kullandım ve bütün yan etkilerini yaşadım. bir arkadaşımız sormuş bişey olurmu diye bence dermatologun ile bu konuyu konuş çünkü yan etkisi çok fazla olan bir ilaç kaş yapayım derken göz çıkarma

acaba doğru bir şey mi benim saçlarım çok yağlanıyo ondam kullansam geçirirmi acaba

kızlar aranızda ısırgan otu kullanan var mı ?CADIARZU:enbuyukkk:

ben kullandım canım...haşlayıp suyunu kullanıyosun, şampuandan sonraki en son durulama suyunu ısırganla yapıyosun....çok gürleştiriyor...ama fazla kullanma kurutur saçını..haftada 1...2 kere yeterli....

ben de entele aldım 2 bardak su 2 bardak elma sirkesi içine 10 grm entele kaynattım yarıya inene kadar,sooora altını kapadm ocağın azcık souyunca o ampül içindeki bepanthene leri ekledim..500 gr çıktı. fısfıslı şişeye boşalttım.. saç diplerime pıslatcam bakalım haftada 2 kez banyodan önce noolcak. sonuçları sölerim size muah

merhaba arkadaslar.saclarimi iki ay önce komple actim(kendim evde actim) kirmiziya boyadim.haliyle cok yiprandi.cokda döküldü.sacimi yikarken elimde kaldi resmen koptular.ne yapacagimi bilemiyorum.her tür sac kremlerini,kurlari denedim.en son elvitalin serum adli ürünün aldim sürdüm biraz kendine geldi ama saclarim cok azaldi.entele otu ilgimi cekti.yurtdisinda yasiyorum almanyada.entele otunun almancasini bilen varmi?? yardimci olursanir cok cok sevinirim.simdiden tesekkürler...

slm arkadaşlar, zencefil de saçı uzatıyomuş geçen aldım kullanıyorum daha 1 hafta oldu. gelişmeleri aktarırım... yalnız şöyle bi durum var, gerçekten hissedilecek şekilde saçları gürleştiriyo,uzamadı henüz ama çok havalıııı =)

merhaba arkadaslar.saclarimi iki ay önce komple actim(kendim evde actim) kirmiziya boyadim.haliyle cok yiprandi.cokda döküldü.sacimi yikarken elimde kaldi resmen koptular.ne yapacagimi bilemiyorum.her tür sac kremlerini,kurlari denedim.en son elvitalin serum adli ürünün aldim sürdüm biraz kendine geldi ama saclarim cok azaldi.entele otu ilgimi cekti.yurtdisinda yasiyorum almanyada.entele otunun almancasini bilen varmi?? yardimci olursanir cok cok sevinirim.simdiden tesekkürler...
gecmıs olsun o zaman kendıne hementeleal sacın cabuk uzasın
hem de mecvut saclarını korumak ıcın kerastase ciment anti usure conditioner al kopup durmasınlar o toparlar hemen sacını:1hug::1hug:

slm arkadaşlar, zencefil de saçı uzatıyomuş geçen aldım kullanıyorum daha 1 hafta oldu. gelişmeleri aktarırım... yalnız şöyle bi durum var, gerçekten hissedilecek şekilde saçları gürleştiriyo,uzamadı henüz ama çok havalıııı =)
zencefil mi:1shok:nasıl kullanılıyor peki?ya saclarım dökülüyor napsam ki
yaşlanıyorum resmenkafamçokkarıştı

Peki verdiğiniz karışımdaki sirke ne sirkesi olacak??
Herşey olabilir mi?
Saçımın çok uzamasını iistiiyyoorruumm:(

Back