bir de yeni buldum DAX SUPERGRO - Saç Güçlendirici Bakım Yağı adında bir ürün var kullanan var mı?
İçerdiği organik yağlar sayesinde Dax SuperGro saç ve saç derisini besler. Günlük veya haftalık bakım olarak rahatlıkla kullanılabilir. Kısa zamanda saçınızda fark edilir yumuşaklık, parlaklık ve canlılık sağlar.
- Organik yağ içerir.
- Saç ve saç derisini besler
- Günlük bakım kremi olarak kullanılabilir.
- Saça parlaklık ve canlılık verir.
- Saçınızda fark edilir yumuşaklık sağlar.
- Saçınızı daha hızlı uzamasını sağlar.
- Saçın nem kaybı direncini arttırır.
- Kırılmaları önler.
- Saç uçlarını tedavi eder.
evet arkadaşım ben uzun süre kullandım dax ı ve çok memnun kaldım. gözle görülür bi şekilde uzattı saçlarımı ve yumuşacık yaptı.tavsiye edilir...
bir de yeni buldum DAX SUPERGRO - Saç Güçlendirici Bakım Yağı adında bir ürün var kullanan var mı?
İçerdiği organik yağlar sayesinde Dax SuperGro saç ve saç derisini besler. Günlük veya haftalık bakım olarak rahatlıkla kullanılabilir. Kısa zamanda saçınızda fark edilir yumuşaklık, parlaklık ve canlılık sağlar.
- Organik yağ içerir.
- Saç ve saç derisini besler
- Günlük bakım kremi olarak kullanılabilir.
- Saça parlaklık ve canlılık verir.
- Saçınızda fark edilir yumuşaklık sağlar.
- Saçınızı daha hızlı uzamasını sağlar.
- Saçın nem kaybı direncini arttırır.
- Kırılmaları önler.
- Saç uçlarını tedavi eder.
evet arkadaşım ben uzun süre kullandım dax ı ve çok memnun kaldım. gözle görülür bi şekilde uzattı saçlarımı ve yumuşacık yaptı.tavsiye edilir...
d.harman saçını tahmini olarak nekadar uzattı? 3 katı uzatıyor yazıyordu nette güvenemiyorum.
ne sacımı parlattı ne de saglıklı yaptı bu kacıncı kullanısım bı dahakıne duselır dıe suruyorum ama ne fayda her surmede daha da kırılıyo saglıklı sacımı bıle bozdu sacım kıtır kıtır oldu yaktı hep kullanmıcam bı daa bıde o kadar para verdım 20 mılyonluk almıstım ne bılım bole olacagını ben benım sacıma hıc yaramadı
elımde eldıven yoktu hıc bısı olmadı ellerıme
surmeden once annem ısıkta sac derıme baktı bısı varmı dıe sonra surdum
bı daa da surmeyı pek dusunmuyorum
zaten zehırlı bı bıtkı
ben bı ay bıle kullanmadım bı kac sene kullansam sanırım kel kalacam
ucları puskul puskul oldu
heryerını kırdı kıtır kıtır oldu saclarım
yılan yagı daha faydalı benım sacım a kahve ve su anda dıplerımden sıyah saclarım gelıo bı kac hafta ıcınde dusunun yanı
en ıyısı yılan yagı arkadaslar
hem daha saglıklı hem parlatıo
bos yere ıkı cm uzasın dıe bes cm sacımı kıramam ben
yilan yagini ne kadara aldiginizi da yazarmisiniz? bir de sadece sac diplerine uyguluyorsunuz degil mi? ben entelemin icine katmayi dusunuyorum.
entele otu çok faydalı mutlaka kullanın yada ; avakado kullanın saçlarınıza farkı görüceksiniz:dance::dance:
arkadaslar ben sacım uzasın istiyorum ama mümkünse gürlesmesin zaten yetrnce kalın telli vede cok ya allah için sac tellerini incelten bişey yok mu ama zarar vermeden?
ben entelemin icine badem susam hint yaglari doktum calkalayip sac diplerime masaj yaparak uyguluyorum. fazlasini soylece suruyorum saclarima. isime geliyor kolay oluyor.
bu dax nedir nerde bulabiliriz fiyati nedir,
bilgi verirsen sevinirim, birde dökülmeyi durdurmuyormu?
tskler
arkadaşlar bunu başka bir site buldum alıntı ben denemedim
Gerekli Malzemeler: 1. 5-10 gr. civarında Entele Otu, 2. Badem Yağı (küçük şişelerde oluyo), 3. Bepanthene (eczanelerde satılır küçük cam tüplerde)
Yapılışı: Saçlarınızı iyice yıkayın. Entele'yi bir cezvede su yarıya inene kadar kaynatın (su= cezvenin 4/3) demi tohumlardan süzdürün. Biraz ılıklaşınca baden yağını ve bepanthene'i kalan suyla iyice karıştırın. Daha sonra karışımı masaj şeklinde saç diplerine kadar uygulayın (iyice). Akabinde kafanıza naylon poşet geçirip üzerine saç kurutma makinesini 10-15 Dk. tutun. Biraz bekledikten sonra naylonu çıkartıp. Saçlarınızı yıkayın. Görün bakalım neler olacak.
(mesela) 1 cm. uzuyorsa 5 cm. uzar. Ayrıca seyrek bölgeler yeniden canlanır.
Ben bu otu kullandım şu an saçlarım belimde kızlar gerçekten çabuk uzatıyor..
Özellikle bepanthen karışımlı olanı tavsiye ederim saçlar ipek gibi oluyor.. Bu arada ben eldiven falan kullanmadım birşey de olmadı..
Kolay gelsin!..
arkadaşlar aranızda bepanthene ile entele kullanan varmı bi kaç sorum olacak
1- su ilemi yoksa sirke ilemi kaynatıyosunuz enteleyi ve nekadar miktarda su
2- içine ne kadar yağ atıyorsunuz ben hint yağı ve bademyağı düşünüyorum
3- bepantene kaç ampül katıyosunuz? ayrıca evigen ve bemiks ampülde düşünüyorum sizce olurmu lütfen cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?