Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

arkadaşlar beş günde üçüncü kez kullanışım enteleyi va saçlarım hiç dökülmediği kadar döküldü.size de oldu mu ilk başlarda...

çok uzun ve güzel saçlarım vardı bir hafta önce aldım elime makası kestim.içim acıdı enteleye inanmıştım ..umarım işe yarar saçlarımın dökülmesi durur

güzelim saç tipin kuruysa kullanma bence, geçmiş olsun

yilan yagini ne kadara aldiginizi da yazarmisiniz? bir de sadece sac diplerine uyguluyorsunuz degil mi? ben entelemin icine katmayi dusunuyorum.

bizim aktarda süper kazık bir fiyattı şişesi 12 lira!
ama mısır çarşısınd daha ucuz olabilir

entele otu çok faydalı mutlaka kullanın yada ; avakado kullanın saçlarınıza farkı görüceksiniz:dance::dance:

avakadonun faydası nedir?

arkadaslar ben sacım uzasın istiyorum ama mümkünse gürlesmesin zaten yetrnce kalın telli vede cok ya allah için sac tellerini incelten bişey yok mu ama zarar vermeden?

yat kalk haline şükret a.s.

ben entelemin icine badem susam hint yaglari doktum calkalayip sac diplerime masaj yaparak uyguluyorum. fazlasini soylece suruyorum saclarima. isime geliyor kolay oluyor.

canım ben entele+sirke karışımını yapıyodum 1 ay ara verdim şimdi şu yağ karışımını deneyeyim diyorum ne kadar suyla ne kadar yağ ve hangilerini katıyosun sen bana anlatırmısın ve faydası oldumu sende farkedilecek kadar yerimseniben

arkadaşlar dax ın bir kutusunu bitirinceye kadar düzenli kullandım buda yaklaşık 2 ay civarı bi süreye denk geliyo ve saçlarım omuzlarımın 4 parmak aşağısındaydı bir kutu bittikten sonra belime yaklaştı ve satın aldığım yere tekrar gittiğimde inanamadılar uzunluğuna ve sayemde satış patlaması yaptı ürün o dükkanda ) ürün bildiğimiz yağ gibi akıcı değil biraz daha katı ama uygulanması gayet kolay yanlız dökülme problemi yaşamadığımdan dökülmeye karşı yararlı olup olmadığını bilmiyorum saçlarım daha parlak yumuşak ve uzun oldu...... yesilkurbağa en son 22 milyona almıştım

enteleyi uygulayan arkadaşlara sormak istiyorum. kullanıpta herhangi bi yan etkiyle karşılaşan var mı? zehirli olduğu ve uygulanırken dikkat edilmesi gerektiği söyleniyor da nasıl güvenip kullanabiliyorsunuz ben şahsen cesaret edemem inş. sorun çıkmadan kullanırsınız arkadaşlar...:bbo:

benim ilk entelem sahte cikti tabi ben bunu kullandiktan sonra fark ettim 1 ay hic fark olmadi. simdi kullandigim 1 hafta oldu 2 kere yaptim fark etti gibi. ama yaglardan dolayi saclarim daha saglikli oldular boy oldugu icin parlamiyorlar ama uclarina can geldi, kırılmaz oldular, supurge gibi durmuyorlar.
normal entele karisimin icine hint, susam badem yagi karistirdim. ayrica saclarima her banyodan sonra gliss asia beaty maskesini yaptim. bulsam yilan yagida karistiracagim. cam terebenti de kullanmayi duunuyorum.

otçuya bepanten karısımlı oandanmı ver dicez canım olmazsa eczaneden alır karıstırırız :dance:

arkadaşlar daha önce sirkeli karışımı yapıyordum şimdi de diyorum diğer karışımı yapayım ; 10. gr enteleyi 2 bardak suda yarıya inene kadar kaynatayım içine bemiks ampül evigen ampül ve bepanthene ampül kırıp badem yağı ve hint yağıla birlikte kullanayım diyorum sizce nasıl olur hepsi eksik yada fazla dediğiniz bişi varmı yağlardan yarım şişe kadar koysam ampüllerdende birer tane olurmu cvp bekliyorum kızlar :1rolleyes:

bu dax nedir nerde bulabiliriz fiyati nedir,
bilgi verirsen sevinirim, birde dökülmeyi durdurmuyormu?

tskler

mygizem fiyatını belirtmiştim daha önce.. en fazla 25 milyondur şuanda daha pahalı değildir. saç dökülmeyi durdurup durdurmadığını bilmiyorum çünkü saç dökülmesiyle ilgili bir problem yaşamadığımdan bu yönde herhangi bir farklılık gözlemleyemedim.saçlarımı bir an önce uzatmak istiyordum ve bu ürünü bir siteden duydum ve kullandım şuan çok memnunum. markası dax ürünün adı supergro. parfümerilerden temin edebilirsin. katı bir yağ kıvamında ve 196 gr. boyutunda.

merhaba ben sirkeli tarifi uyguladım ama neyazıkki saçlarım hiç uzamadı.bepantenli olanı uygulamaya karar verdim. bepanteni aldım ama içinde 5 tane var hepsinimi kırcam karışıma?ayrıca cezve denilmiş4/3 sufalan .bana net olarak nekadar bardak su içinde kaynatacağımı yazarsanız çok sevinirim. birde haftada kaç kez uygulamam gerekiyor. teşekkürler

hüzüncüm şu bepantenli tarifi nasıl uyguladın? kaç bardak suda kaynattın? kaç ampül bepanten?haftada kaç kere?ben sirkeli karışımı kullandım dökülmeyi azalttı ama hiç uzatmadı oysa öyle hevesle yapmıştımki!:çok üzgünüm: birde bu bepantenliyi denemeye karar verdim. teşekkürler

ewet Kizlar Ya Bende Merak Ediyorum Bepanthene Ampül Ve Evigen Bemiks Ampül De Kariştirsak Olurmu Ve Ne Kadar Suyla Ne Kadar Badem Yaği Ne Kadar Ampül Kariştiralim Yardim

arkadaşlar aranızda bepanthene ile entele kullanan varmı bi kaç sorum olacak
1- su ilemi yoksa sirke ilemi kaynatıyosunuz enteleyi ve nekadar miktarda su
2- içine ne kadar yağ atıyorsunuz ben hint yağı ve bademyağı düşünüyorum
3- bepantene kaç ampül katıyosunuz? ayrıca evigen ve bemiks ampülde düşünüyorum sizce olurmu lütfen cvp bekliyorum

mrb canım bepanthene ile kullanmadım ama benim tavsiyem sirkleli tarife uygula sirkek saç için yararlı parlaklık kazandırıyo saça.ben yağda katmıyorum sadece sirke ve su ile yapıyorum .yağ karşımları ayrı olarak uyguluyorum saf zeytinyağını içine baden yağı ve sarımsak yağı katıyorum.. miktarlarını göz kararı uygulayabilirsin.zeytinyağına bağlı olarak diğerlerişnden azar azar koyarsın.k.gelsin canımm...a.s.a.s.

arkadaşlar ben 1 aydır her banyodn 2 saat önce sirkeli tarifi uyguladım.Dökülmesi baya azaldı.öyle yok 5 cm uzuma.eskiden 1 parak uzuyosa şimdi 1.5 parmak uzamıştır.bide eskisinden daha çok parlıyo.Ama ben bırakmaya karar verdim HC die bi yağ var ondan sipariş ettim ona başlıycam

çok dökülmesinden şikayetçi olduğum için kısacık kestirdim saçlarımı ama eşim bu işten hiç memnun olmadı iki erkek olduk evde deyip duruyor kullansammı acaba diye karar veremedim sizleri takip etmeye devam edecem ona göre kara versem iyi olcak gerçi şimdiye kadar okuduklarım uzattığını onaylıyor ama zehirli ve sonradan kel bıraka bileceğini yazanlarda kafamı karıştırdı...

kızlar saç uzatmayı garantiliyorum size... aktarlardan saç besleyici hazır yağ karışımları var içinde saçı uzatan ve güçlendiren yğların hepsi var. boş bi kavanoza saç bakım yağını, evigen, bimeks ve bepanthen ve hakiki zeytinyağında hazırladığımız entele bitkisini karıştıyoruz bu arada saçlara canlı bir renk versin diye kakao yağı ( tabi boyasız doğal ve koyu saçlarda en süperi) karıştırıyoruz ve bu şekilde kullanıyoruz Ee birazcık tuzlu yaklaşık 50 ytl ye mal oldu ama sonuçları görünce inanın değiyor Şunu da ekleyeyim eğer evde uzun süre vakit geçiriyorsanız iztediğiniz sürece saçınızda kalabilir ben 24 saat bırakıyordum... ee bir teşekür yeter canm. Sağlıcakla kalın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…