evet s.dumankayanın tarıfı ben kullanıyorum 2-3 aydır ve cok memnunum saglıklı uzamasını saglıyor. ama bunun yanında çinko takviyesı olarak vitamın kullanıyorum(bıtınce biotin alıcam donusumlu olarak kullanmak gerek) dedıgım gıbı entelenın bır faydasını gormedım ben.sığır ılıgını tavsiye ederım tekrar uzayana kadar kullanacagım. sevgıler...:içelim:
yaa serviden bi dal filan mı kesmek lazım..nası oluyo yaa?
şimdiden tşk edrrmmm
ya benm saçımda sedef hastalığı war bilenler biliyodur saçın bazı bölümleri derisi pulpul bnm ense bölgem öle ama bn entele bitkisini kullanmak istiyorum.sizce bi zararı olurmu?olursada entele yerine çabuk uzatan hangi formülü kulanmalıyım?( walla çok kafam karıştı
evet ya her gün yaparsak zararı olur mu yoksa haftada bikaç defa mı?? yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar saçlarım nerdeyse hiç kalmadı
arkadaşlar atıyorum 10 gr aldık bunu bir seferdemi kaynatıyoruz yoksa 2 parça kaynatsakta olurmu???
şeyy yine benama entele kullandığm için biliorm paylaşaym dedm 10 gr tek seferde kaynatıosn normalde 1 ay yetiomş haftada 2 kere uygularsk ki ben 2 günde bir uyguladığm için bana yetmicek o belli bişii..
canımcım sağol sende olmasan kimse cevap yazmıcak bana Allah razı olsun..tamam tatlım ama bi de şunu sorayım şimdi bunu 2 su bardağı su 2 su bardağı sirke ile kaynatıyoruz yarıya inene kadar da eeeee bu su çok az olmıcakmı...pahalı bi ot çünkü??? Kaynayan suyu kaç kez kullanabiliriz?
Arkadaşlar şimdi yanımda bi kız arkadaşım var..Onun bi komşusunun saçları çok uzunmuş.sormuş kadına nasıl uzatıyosun saçını demiş o da; eskiden annem saçlarımı pirinci yıkadığı ilk suyla banyodan çıkmadan önce en son durulamada saçlarımı pirinç suyunu iyice yedirdikten sonra biraz bekletip duruluyordu demiş.Saçlarmın bu kadar uzun olmasını ona borçluyum demiş....Şimdi ben çok şaşırdım bi de bunu deneyelim kızlar :dance: hemde masrafsızzzz eheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?