Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

ankara'daki arkadaşlar sakaryadaki lokman hekimde yok ben dün aldım kumrular sokaktaki lokman hekimden.kaynattım 2 bardak sirke 2 bardakta su koydum .benim aldığım lokman hekimdeki arkadaşlar içine hint yağı koymamı söylediler oda saç uzatıyomuş.annem biraz söylendi ne bulursan saçına sürüyosun die ama napim umut fakirin ekmeğiymiş...bide dün şampuanımın içine koymak için çam terebentin aldım bakalım işe yarayacakmı...

[COLOfR="DeepSkyBlue"]f[/COLOR]

slm kızlar enteleyi aldım şimdi 20 gr. 5 ytl izmir'de heycanlıyım şimdi yapcam sirkeli karışımı hadi bana kolay gelsn gelişmeleri aktarıcam :teytey:

tatlicadiarzuselam çamterebentide saç dökülmesini önlüyor.Aktarlardan temin edebilirsiniz

slm eylül wala ben katıyom şampuana ama pek etkili olmadı benim saçlar bu ara tam gaz dökülüooÇok üzgünüm çoook

a.s.merhaba arkadaslar ben bugun araniza katildim...
saclarim belime kadardi istesem kivircik istesem duz yapabiliyordum ama simdi bir gorseniz vah vah dersiniz
ben almanyadayim burda bir grup arnavutlularla arkadas oldum kuaforler sozde kendi saclari kisa tabi bana dedilerki saclarin cok sikici cok uzun gel keselim oyle boyle benimde icime ates ettiler bende hadi bi kisi soylese tamam on kisi birden soyleyince bende kandim saclarim suan ensemde ve bunu kesenlerde onlar bende yazilarinizi okudum ne olur bana da yardim edin nasil uzaticam ben bu saclari ve nerden alicam bu enteleyi gercekten ise yariyormu bu sey?????????????????????????

merhaba lutfen banada yardimci olurmusun ben almanyadan yaziyorum ve burda enteleyi nasil bulacagimi inanin bilmiyorum ne olur o urunu bulabiliyorsan ben parasini gonderirim sen parayi a.s.aldiktan sonra gonderirsin olmaz mi????

duygucum bu aktarin bir numarasini veya adresini bize bildiremezmisin lutfen siparis etmk istiyoruz....

fulyacim banada yardimci olursan inanki cok sevinirim ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende kuafor magdurlarindanim pendikte nerden aldigini ogrenebilirmiyim varsa tel numarasi ne olurrrrra.s.

bende dün aktara gittim entele otu için ama satısı yasak falan dedi bende bu siteden okudum ormülü uyguluyom çam terebenti ve badem yağı aktardakli adam menekşe yağınıda ekle dedi üçünü karıstırdım şimdide sürdüm beklemedeyim bakalım nasıl olcak ilerleyen zamanalarda görcez :):)

kızlar çam terebentin çok faydalı gerçekten bende kullanıyorum şampuanıma karıştırdım,2 yada 3 yıkamadan sonra bi parlaklık sağlıyo,sağlıklı oldukları hissediliyo,kuvvetleniyo ..tavsiye ediyorum..

bu aksam bu formülü gene yapıcam 2. kez ama ilk seferde farketti saçarım cok yumusak oldu parlıyo falan inşaah bide uzarsırnaşık şey

valla arkadaslar ben 2, olmasına rağmen cokda az olsa uzadıgını tahmin ediyorum çünkü saçlarım boynumdaydı omzuma değmiyodu arada cok az mesafe vardı suanda değiyor ve saçlarım harika oldu yumusacak ve parlıyo

arkadaslar bu karısım mıktar olarak nasıl oluyo pekı ornegın kaynadıkdan sonra 1 subardagı fılanmı kalıyo. ve dıyıelım artı bu karısım nasıl saklıcaz sonrada kullanılıyormu yoksa taze olarak mı yapmak lazım ve ne kadar beklıcek ve haftadamı ayda mı tekrarlıcaz bu for:sm_confused:mulu

su cam terebentın urununu baska baslıkda toplasak hepsı bırbırıne gırdı yaaw
ben bu urunle ılgılı bı adre sbuldum acaba hakkden sısesı bole buyuk mu

XXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

yo daha fazla kalıyo 1 su bardağından sen kaynadıktan 5 dk sona falan kapat altını yaptıın zamanda kullan bikaç ay bekletme kullancaın zaman yap bence ben fısfıslı bi şişeye koyuyorum 2-3 günde birde saçıma sürüorm enteleyi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…