Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

ya ben bişi daha sorcam bu bepanthenli karışıma bütüm bepanthen tüplerinimi(yani kutudaki 5 taneyi mi) yoksa sadece 1 tane mi atıyoruz?

bir tanesini kırıyorsun sadece ama benim tasiyem bepanten kullanmaman
yani olabildiğince doğal bir bakım yaparken kimyasal karışım yapmanın alemi yok bence

ben saçları yıpranmış ve kısa olanlar diye bir topic açıp hepsini bir bir yazdım arkadaşlar oradan bakabilirsiniz

e ama bi tanesi çok küçük yani az gelmez dimi? ya bende öyle düşündüm diğerini denedim ama pek faydası olmadı gibi belki vitanmin flan besler diye düşündüm denemek istedim :bbo::uhm:

ya bi zararı yok demi yeni sacmı cıkarıyo yoksa sadece uzatıyormu bende erkek arkadasımda deniycem oda bir rahatsızlık gecirdi mikrop kaptı sacının belli bölgelerinde sac dökülmeleri yasadı kötü gözüküyor işe yararmıki

ben bepanthenenin 5 ampulunuda kattım kk kuaförumuze sorup emin olup kattım 3. kullanısım ama saçımda ters giden bişi yok

bol bol C ve B vitamini de tüketmek gerekiyormus. sadece dısdan bakım yeterli olmazmıs.

Slm arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevineceğim.Şu enteleyi nereden tenim edebilirim ?Bugün Eminönünü alt-üst ettim ama maalesef bulamadım bana entele diye bitotu gösteriyorlar entele zeytine benzer bir bitki ben bu bitkiyi yıllar önce kullanmıştım olumlu sonuçta almıştım fakat şimdi bulamıyorum.Yardımlarımızı bekliyorum.

zaten entelenin dier adı bit otuymuş ayrıca entele tohumu pirinçten biraz daha küçük bişi zeytine pek benzemiyo yani

esma nurcum entele bit otu değil bit otu izmir çevresinde yetişen bi bitki entele ise hindistanda yetişiyor ve zeytin büyüklüğünde ben bundan 6 sene evvel kullanmıştım olumlu sonuç almıştım ben bunun içindeki çekirdeğini üğütüp un kıvamına getirip zeytinyağıyla karıştırmıştım macun olarak saçlarıma sürmüştüm bana da bunu mısırda bi müddet yaşayan mavevi ablam söylemiti evet denildiği gibi müthiş bi uzama söz konusu ama senin bahsettiğin değil

bit otu denilen bitki bit ve pire gibi haşerelerin yok edilmesinde kullanılıyor sakın kanıpta saçınıza falan kullanmayın derim

sağol canım peki ters giden bişi yok diyosun olumlu bi durum war mı? bi de bana tam olarak karışımı nasıl hazırladığını anlatırmısın?

canım 3. kez sürdüm bir hafta olmadı daha kullanalı suanlık bi sorun yok uzama çok az oldu gibi görünüo ama dediğim gibi daha 3, kullanısım

5-10 gr entele,bağdem yağı(küçük cam şişelerde olandan) ve su bepanthene ampul
cezveye su koy enteleyi de kat içine kaynat 5-10 dk sonra soğumasını bekle soğuduktan sonra bağdem yağını,bepanthene i içine koy ve iyice karıştır fısfıslı bi şişeye koy saç diplerine uygula dediğim gibi bepanthanenin 5 ampulunude kattım

kizlar benim arkadasim Türkiyeye gitti ona entele ve camterebentini ismarladim(almanyada yok yada var ben ismini bilmiyorum) Arkadasim dün döndü Türkiyeden aktara entele almak istedigini söylemis aktarda artik o bitkinin satilmadigini, saglik bakanli´gi tarafindan yasaklandigini, sacin ucuna dahi sürülse sacin köküne kadar emilerek buradan kana karistigini ve beyinde hasarlara yol actigini söylemis. Illa böyle birsey isteyip istemedigini sormus. Arkadasimda siparis oldugunu söylemis. Aktarda arkadasima bir karisim hazirlayacagini ve ayni ise yaradigini söylemis . bitki yaglari karisimlari vermis henüz gidip alamadim yarin alacagim bakalim ise yarayacakmi. ama entele alinamamasina cok üzüldüm. :çok üzgünüm: Sizuler böyle bir duyum aldinizmi kizlar.

kzılar burda yazılanları daha tam okumadım okucam bakim neler yazmıssınız bende aldım entelle ama daha yapmadım bakim en iyi nasıl yapılıyo...ve sadece 10 gr bikeremi kullanılıo yaf neyse okim ondan sonra sorularımı sorarım.tesk görüsürz

peki ne kadar bedem yağı koymam gerekir ?
ve su cezwenin ne kdarına inene kadar kaynatayım_?

ya kızlar ben bu otu ve diğer ekürülerini bu gün aldım ama nasıl uygulıcam bephantene ve badem yağı entele otu anlatırmısınız kullananlardan bilgi istiyorum

:uhm:nerelerdesin lilizcim artık buraya mı takılıyorsun arkadaşım,bu sene türkiyeye gelmedin mi?:teytey::teytey:

:uhm:nerelerdesin lilizcim artık buraya mı takılıyorsun arkadaşım,bu sene türkiyeye gelmedin mi?:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…