ben bepanthenenin 5 ampulunuda kattım kk kuaförumuze sorup emin olup kattım 3. kullanısım ama saçımda ters giden bişi yok
sağol canım peki ters giden bişi yok diyosun olumlu bi durum war mı? bi de bana tam olarak karışımı nasıl hazırladığını anlatırmısın?
canım 3. kez sürdüm bir hafta olmadı daha kullanalı suanlık bi sorun yok uzama çok az oldu gibi görünüo ama dediğim gibi daha 3, kullanısım
5-10 gr entele,bağdem yağı(küçük cam şişelerde olandan) ve su bepanthene ampul
cezveye su koy enteleyi de kat içine kaynat 5-10 dk sonra soğumasını bekle soğuduktan sonra bağdem yağını,bepanthene i içine koy ve iyice karıştır fısfıslı bi şişeye koy saç diplerine uygula dediğim gibi bepanthanenin 5 ampulunude kattım
:uhm:nerelerdesin lilizcim artık buraya mı takılıyorsun arkadaşım,bu sene türkiyeye gelmedin mi?:teytey::teytey:kizlar benim arkadasim Türkiyeye gitti ona entele ve camterebentini ismarladim(almanyada yok yada var ben ismini bilmiyorum) Arkadasim dün döndü Türkiyeden aktara entele almak istedigini söylemis aktarda artik o bitkinin satilmadigini, saglik bakanli´gi tarafindan yasaklandigini, sacin ucuna dahi sürülse sacin köküne kadar emilerek buradan kana karistigini ve beyinde hasarlara yol actigini söylemis. Illa böyle birsey isteyip istemedigini sormus. Arkadasimda siparis oldugunu söylemis. Aktarda arkadasima bir karisim hazirlayacagini ve ayni ise yaradigini söylemis . bitki yaglari karisimlari vermis henüz gidip alamadim yarin alacagim bakalim ise yarayacakmi. ama entele alinamamasina cok üzüldüm. :çok üzgünüm: Sizuler böyle bir duyum aldinizmi kizlar.
:uhm:nerelerdesin lilizcim artık buraya mı takılıyorsun arkadaşım,bu sene türkiyeye gelmedin mi?:teytey::teytey:kizlar benim arkadasim Türkiyeye gitti ona entele ve camterebentini ismarladim(almanyada yok yada var ben ismini bilmiyorum) Arkadasim dün döndü Türkiyeden aktara entele almak istedigini söylemis aktarda artik o bitkinin satilmadigini, saglik bakanli´gi tarafindan yasaklandigini, sacin ucuna dahi sürülse sacin köküne kadar emilerek buradan kana karistigini ve beyinde hasarlara yol actigini söylemis. Illa böyle birsey isteyip istemedigini sormus. Arkadasimda siparis oldugunu söylemis. Aktarda arkadasima bir karisim hazirlayacagini ve ayni ise yaradigini söylemis . bitki yaglari karisimlari vermis henüz gidip alamadim yarin alacagim bakalim ise yarayacakmi. ama entele alinamamasina cok üzüldüm. :çok üzgünüm: Sizuler böyle bir duyum aldinizmi kizlar.
peki ne kadar bedem yağı koymam gerekir ?
ve su cezwenin ne kdarına inene kadar kaynatayım_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?