• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

Bu entele sirke su karışımına hakiki zeytinyağıda karıştırsam olurmu acaba?

tabi zaten öyle diyor tarifte ama ben en son evde saf yok diye gittim normal zeytinyağı koydum iğrenç bişey çıktı ortaya.saçlarımı yıkadıktan sonra yağlı kaldı...ay sakın böyle bi hata yapmayın arkadaşlar Allah tan az yapmıştım bittide kurtuldum.ama saf yağ koyunca harika oluyor........yasakkelime

kızlar size birşey sorucam ben bepantheneli formulunu deniycem bi de yalnız o bepanthenenin içinde 5 ampul var hepsini mi katcam birini mi bilgibiz var mı ?

ha bu arada saçlarım yine kaldığı yerden uzamaya dewam ediyo aksatmıstım ya bi ara :P dün kuaföre gittim beni 1 aydır gormuyolardı ay ne kadar uzamıs diyip diyip şaşırdılar otu istediler bende sitenin adresi verdm boylee çevreden duydukça motive oluyorum üzüntüm geçio artık saçlan ilgili :)

arkadaşlar bunu başka bir site buldum alıntı ben denemedim

Gerekli Malzemeler: 1. 5-10 gr. civarında Entele Otu, 2. Badem Yağı (küçük şişelerde oluyo), 3. Bepanthene (eczanelerde satılır küçük cam tüplerde)
Yapılışı: Saçlarınızı iyice yıkayın. Entele'yi bir cezvede su yarıya inene kadar kaynatın (su= cezvenin 4/3) demi tohumlardan süzdürün. Biraz ılıklaşınca baden yağını ve bepanthene'i kalan suyla iyice karıştırın. Daha sonra karışımı masaj şeklinde saç diplerine kadar uygulayın (iyice). Akabinde kafanıza naylon poşet geçirip üzerine saç kurutma makinesini 10-15 Dk. tutun. Biraz bekledikten sonra naylonu çıkartıp. Saçlarınızı yıkayın. Görün bakalım neler olacak.
(mesela) 1 cm. uzuyorsa 5 cm. uzar. Ayrıca seyrek bölgeler yeniden canlanır.

BENİMDE GİTTİĞİM BİR KUAFÖR BU TARİFİN BENZERİNİ SÖYLEMİŞTİ ENTELE YERİNE HAKİKİ ZEYTİN YAĞI İLE YAPILIYORDU SAÇ DİPLERİNE UYDULANIP NBİRAZ BEKLEDİKTEK SONRA YIKANIYORDU DENEMEDİM AMA KESİN İYİ GELİYORDUR

kızlar ben enteleyi kullandım .ama hiçbir işe yaramadı.şimdi aktardan karışım yağ aldım .çok güzel oldu saçlarım.

entele iyi hoş ta duyması saçlar ohh ne gusel felan uzuyomuş ama ben tum bu yazılanları okudum ve şu sonuca vardım. karışım yagları daha saglıklı ve etkili...

kızlar ben enteleyi kullandım .ama hiçbir işe yaramadı.şimdi aktardan karışım yağ aldım .çok güzel oldu saçlarım.

doğrudur kızlar, bakın uzattığı doğru ama yinede zehirli işte...öyle veya böyle ne kadar dikkat etsekte genede sonuç aynı...yağlar sadece kurutabilir asid oranı yüksekse tabii ama tehlikesi elbette yok...zeytinyağı alırken saçınız için,en az asit oranlı olanları tercih edin...be dabur amla saç bakım yağı aldım geçende..hindistandan geliyor bektaş üzümünün öz yağı ve besleyici yağlar var içinde, rengi koyu yeşil...fiyatı 15 ytl burda....isterseniz bir deneyin gayet güzel yaptı benim saçımı....

en son kaldığım yorumların hepsini okudum tekrar.
hiç faydasını görmeyen arkadaşların olması çok üzücü.
benim saçlarım çok kısa sürede inanılmaz derecede uzadı.. konukomşu arkadaş herkese bu otu tavsiye ettim sonra. zaten gözleriyle görüyorlar sonucu onlarda farkediyor.
yalnız arkadaşlar bişey belirtmek istiyorum.. ben düşünce gücüne çok inanıyorum. eğer kullandığınız her ne ise çok etkili bile olsa siz düşünce gücünüz ile onun etkisini azaltabiliyorsunuz bence..
buna da dikkat edin derim ben yinede..
düşünce gücü ile insanlar artık kilo kontrolü yapmaya başladılar.. bu konuda çok önemli.. sadece aklıma geldi yazmak istedim.
umarım herkes istediği saçlara kendine uygun inandığı formül ile tez zamanda kavuşur
herkese sevgiler

Özlemim, "the secret" kokusu alıyorum sanki....:))

evet haklısın.. ben o gücü kitabı okumadan evvel keşfetmiştim. ve pozitif düşüncenin hayatımızı her konuda etkilediğine sonsuz bir inancım var..

35OZL35 .!.:
ben enteleyi bulamıyorum acaba sen nerden aldın sölermisinn valla her yeri arıyorum bulamıyorum yardımcı olursan sevinim
ben enteleyi kocamustafaşa'da ki bir aktardan temin ediyorum. numarası yok ama yer tarifini yapabilirim. Kocamustafaşa meydana çıkın. "çevre tiyatrosu"ndan doğru "şok market"e doğru yürüyün. marketin bir kaç adım yanında hemen aynı hizada ki dükkan (: TElefon numarasını da gittiğimde temin eder yazarım mutlaka.. sevgiler..

ya kızlar bn bu enteleyi aldım sirkeli tarifi yaptım ama entele içinde aynı şekilde duruyo sizinkide böyle mi yoksa bn mi yanlış yaptım entele eriycek mi yoksa anlamadım bi de kaynattıktan sonra bi gün bekletmek mi gerekio yardım edin bana lütfennnn

arkadaşım, birgün beklettikten sonra süzerek püskürtmeli bir şişeye aktarabilirsin.

tatlım zaten yüzüne değdirmeyeceksin ki
sadece saç diplerine yapacaksın dikkat etmen lazım zaten 15 dk sonra kuruyo akmaz.

nisandan beri kullanıyorum saçlarım uzadı hep söylerim ve haala yaşıyorum çokda güsel oldu. kullanmayan işkembeden sallamasın

nisandan beri kullanıyorum saçlarım uzadı hep söylerim ve haala yaşıyorum çokda güsel oldu. kullanmayan işkembeden sallamasın

fulya arkadaşım bende mayıstan beri kullanıyorum uzadıda ilk zamanlar sanki çok güzel yapmıştı şimdi kötü oldu gibime geliyor ilk yağ katmıştım saf...sonraları sirke ve sulu yaptım.sert oluyo şampuanda çamterebentin vardı bıraktım şimdi enteleye çamterebentin bademyağıda kattım...sen hangi karışımı uyguluyorsun.tecrübenden bi faydalansam güzelim.çok makbule geçer teşekkürler.böyle ipek gibi olsun istiyorum ne yapsamkiiii........Çok üzgünüm çoook

aslında memnun olan arkadaşlar sadece kullandıkları tarfii ölçekli olarak belirtseler ve nasıl kullandıklarını yazarlarsa çok daha makbule geçer.

arkadaşlar enteleye soğduktan sonra mı susum ve badem yağı katıyorsunuz?? yoksa kaynarken mi.. ve ne kadar ölçekle katıyorsunuz.. teşekkürler

ya ben bepanthenli karışımı uygulamak istiyorum ama hangisi daha etkili olur bi de size sormak istedim ? uygulayan warmı bepanthenliyi ?

Back