Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu entele sirke su karışımına hakiki zeytinyağıda karıştırsam olurmu acaba?
arkadaşlar bunu başka bir site buldum alıntı ben denemedim
Gerekli Malzemeler: 1. 5-10 gr. civarında Entele Otu, 2. Badem Yağı (küçük şişelerde oluyo), 3. Bepanthene (eczanelerde satılır küçük cam tüplerde)
Yapılışı: Saçlarınızı iyice yıkayın. Entele'yi bir cezvede su yarıya inene kadar kaynatın (su= cezvenin 4/3) demi tohumlardan süzdürün. Biraz ılıklaşınca baden yağını ve bepanthene'i kalan suyla iyice karıştırın. Daha sonra karışımı masaj şeklinde saç diplerine kadar uygulayın (iyice). Akabinde kafanıza naylon poşet geçirip üzerine saç kurutma makinesini 10-15 Dk. tutun. Biraz bekledikten sonra naylonu çıkartıp. Saçlarınızı yıkayın. Görün bakalım neler olacak.
(mesela) 1 cm. uzuyorsa 5 cm. uzar. Ayrıca seyrek bölgeler yeniden canlanır.
kızlar ben enteleyi kullandım .ama hiçbir işe yaramadı.şimdi aktardan karışım yağ aldım .çok güzel oldu saçlarım.
Özlemim, "the secret" kokusu alıyorum sanki....:))
ben enteleyi kocamustafaşa'da ki bir aktardan temin ediyorum. numarası yok ama yer tarifini yapabilirim. Kocamustafaşa meydana çıkın. "çevre tiyatrosu"ndan doğru "şok market"e doğru yürüyün. marketin bir kaç adım yanında hemen aynı hizada ki dükkan TElefon numarasını da gittiğimde temin eder yazarım mutlaka.. sevgiler..35OZL35 .!.:ben enteleyi bulamıyorum acaba sen nerden aldın sölermisinn valla her yeri arıyorum bulamıyorum yardımcı olursan sevinim
ya kızlar bn bu enteleyi aldım sirkeli tarifi yaptım ama entele içinde aynı şekilde duruyo sizinkide böyle mi yoksa bn mi yanlış yaptım entele eriycek mi yoksa anlamadım bi de kaynattıktan sonra bi gün bekletmek mi gerekio yardım edin bana lütfennnn
nisandan beri kullanıyorum saçlarım uzadı hep söylerim ve haala yaşıyorum çokda güsel oldu. kullanmayan işkembeden sallamasın