yo daha fazla kalıyo 1 su bardağından sen kaynadıktan 5 dk sona falan kapat altını yaptıın zamanda kullan bikaç ay bekletme kullancaın zaman yap bence ben fısfıslı bi şişeye koyuyorum 2-3 günde birde saçıma sürüorm enteleyi
arkadaşlar çam terebentinin gördüğünüz faydalarını ve entelenin yapılışını anlatır mısınız..???
süzülüyo mu peki geriye kalanlar ?kesin alıyorum ya ben bunu..
cam terebentını 1 2 ay kadar kullandım ,sampuanıma kattım. ama cam terebentın benım saclarıma sertlık verdı. sıse bıtınce bıraktım bıdaha almadım. saclarımda bı uzama gurlesme yada yumusama olmadı. sonra enteleye basladım.3 haftadır falan kullanıyorum.bunda da bariz bi degısım yok. gercı saclarım fazla yıpranmıstı.
ben enteleyı klasık tarıfle yapıyorum.2 bardak elma sırkesı 2 bardak su 10 gr enteleyı kaynatıp su yarıya ınınce kapatıyorum. suzuyorum. 1 gece bekletıp suruyorum.
ben bır sac maskesı daha denıyorum. daha once yıne bu sıtede methini fazlaca duydugum ve zor bela pıyasada buldugum elıdor bakım yagını haftada 2 kez uyguluyorum.
yanı bu sıteden adı gecen her bakım urunu ve tarıfını test etmıs sayılırım:bbo:
Arkadaslar bu cam terebentını dedıgınız yagı nasıl uyguluyorsunuz dırek saca mı suruluyor yoksa bunuda su veya sırke ıle mı karıstırp suruyoruz.Ben 750 ml lık sac kremı ve sampuan karısık olan bı sampuan kullanıyorum bunun ıcıne ekleyebılırmıyım. eklersem mıktarı ne kadar olmalı :çok üzgünüm:
detaylı bıtkıye ıhtıyacım var.cam terebentını kullanıp menmun kalan var mı oda var.bazıları sacımı kazık gıbı ettı dıye yorum yazmıslar ama.yararlımı degılmı anlamadım
yardımlar ıcın tesekkurleryerimseniben
arkadaşlar bende kulanıyorum bu entele otunu kafam kaşınıyo galiba işe yarıyo yada bitlendim :)
arkadaşlar entele kullananlara sesleniyorum.sonuç nedir yani .hep tarif yazıyosunuz birde sonuçları alsak.kimse bişi yazmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?