- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 29
- Konu Sahibi maviperi86
Ensest,pedofili ilişkiler vs vs cinselliğin de suyunu çıkardılar.Türlü türlü fantezileri olabilir bir insanın bu normaldir.Ama ensest ve pedofililer toplumdan tecrit edilmeliler.Lanet olsun....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gebermiştir şimdi.Allah onu bildiği gibi yapsın.İnşallah idam çıkar bunlara .Bence aynısını sapıklar tarafından yaptırıp sonrada diri diri yakmalı.Allahım sen meleklerı koru.İnşallah dünya bir gün kurtulur şu pisliklerden. O zamanlar 17- 18 di sanırım yaşı
Merhaba hanımlar.İçimi dökmek istedim.Son günlerde yaşanan Ecrin bebek olayından dolayı iyice sinirlerim alt üst oldu.Sizinle dertleşmek istedim. 33 yaşındayım ama yaşadığım travmayı unutamıyorum.Kimse bilmiyor.Zaten nasıl söylenir ki böyle bir olay.Çocukluğumdan çok az anı hatırlıyorum bir tanesi de o olay .Dayımın oğlunun beni istismar etmesi.Ötelemeye, unutmaya çalıştım olmuyor aklımdan çıkmıyor.Suçum neydi diyorum neden ya? Yaşımı bile tam hatırlamıyorum ama küçüktüm 7 de olabilir 9 da belki daha küçüğüm.Saklambaç oynuyoruz diyip beni odanın kapısının arkasına götürüp istismar eden o sapık yüzü unutamıyorum.Ruhum daralıyor kalbim ağrıyor. Ne yaparız, nasıl yaparız bunu engelleriz ya da azaltabiliriz.Eğitim diyoruz halk eğitilmeli diyoruz, aileler bilinçlendirilmeli diyoruz ama yeterli gelmiyor. Ben mesleğim gereği ailelere seminer veriyorum, benim yaşadıklarımı onların çocukları yaşamasın diye.Daha yazacaklarım çok ama boğazım düğümleniyor.Bir erkek nasıl olur da çocuklara bebeklere( kan bağı olsun veya olmasın) o gözle bakabilir ? Nefsi uyanabilir? bunu idrak edemiyorum.Yeminle evlenmekten korkuyorum insanlara özelliklere erkeklere olan güvenimi yavaş yavaş kaybediyorum. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Kimseye söylemedim.Destekleriniz için çok teşekkür ederim
Kucukken bende yasli bir adam tarafndan taciz edildim tecavuzindd esinginden donmustum sizi anlyrm ama unutmaya calisin ben ole ypyrm yapilmasi gerekn ne bilinci ana baba egitimi olsa ders vibi belki ebeveylerimiz dikkai olsa bu kdr hadise yasanmazMerhaba hanımlar.İçimi dökmek istedim.Son günlerde yaşanan Ecrin bebek olayından dolayı iyice sinirlerim alt üst oldu.Sizinle dertleşmek istedim. 33 yaşındayım ama yaşadığım travmayı unutamıyorum.Kimse bilmiyor.Zaten nasıl söylenir ki böyle bir olay.Çocukluğumdan çok az anı hatırlıyorum bir tanesi de o olay .Dayımın oğlunun beni istismar etmesi.Ötelemeye, unutmaya çalıştım olmuyor aklımdan çıkmıyor.Suçum neydi diyorum neden ya? Yaşımı bile tam hatırlamıyorum ama küçüktüm 7 de olabilir 9 da belki daha küçüğüm.Saklambaç oynuyoruz diyip beni odanın kapısının arkasına götürüp istismar eden o sapık yüzü unutamıyorum.Ruhum daralıyor kalbim ağrıyor. Ne yaparız, nasıl yaparız bunu engelleriz ya da azaltabiliriz.Eğitim diyoruz halk eğitilmeli diyoruz, aileler bilinçlendirilmeli diyoruz ama yeterli gelmiyor. Ben mesleğim gereği ailelere seminer veriyorum, benim yaşadıklarımı onların çocukları yaşamasın diye.Daha yazacaklarım çok ama boğazım düğümleniyor.Bir erkek nasıl olur da çocuklara bebeklere( kan bağı olsun veya olmasın) o gözle bakabilir ? Nefsi uyanabilir? bunu idrak edemiyorum.Yeminle evlenmekten korkuyorum insanlara özelliklere erkeklere olan güvenimi yavaş yavaş kaybediyorum. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.