• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ensem çok ağrıyor

birmavigunu5

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
220
53
18
24
Merhaba arkadaşlar
Şuan da fena bı şekilde sol ensemde ağrı çekiyorum sanki kuluc gibi ama çözemedim nolur iyi gelecek şeyler söyleyin uyuyamadım ağladım aglicam ya😣 . Tşk şimdiden yorumlarınız için

Farmasinin At kestanesi kremini sürdüm canım iyi geliyor diye ama olmadı vikis hemen etki edermi 🥺
Ağrı eşiğinizi ve sebebini bilmediğimden bişey diyemicem ama genel olarak benim bir yerim tutulsa falan kullanırım çok da iyi gelir.
Hatta migrenim tuttuğunda şakaklarımı ovuyorum, onu bile hafifletiyo..

Ağrı eşiğinizi ve sebebini bilmediğimden bişey diyemicem ama genel olarak benim bir yerim tutulsa falan kullanırım çok da iyi gelir.
Hatta migrenim tuttuğunda şakaklarımı ovuyorum, onu bile hafifletiyo..
Size şöyle diyebilirim sol omuzumdan başlıyor enseme kadar batma şeklinde ağrılar var hap içmiştim biraz uyuşturdu sonra tekrardan başladı. Şimdi sizin dediğinizi yapacağım sıcak havlu eşliğinde

Size şöyle diyebilirim sol omuzumdan başlıyor enseme kadar batma şeklinde ağrılar var hap içmiştim biraz uyuşturdu sonra tekrardan başladı. Şimdi sizin dediğinizi yapacağım sıcak havlu eşliğinde
Sıcak havlu eşliğinde yapmanız gerektiğini söylemedim ben 😂 sıcak belki iyi gelmez. Sorumluluk kabul etmiyorum hajahah

Back