Merhaba ..
canim agdayla hic ugrasma derim ben.. eczaneye gidebilirsin tüy sarartici kremler oluyor danis eczaciya yasin ufak cünkü .. sorun yoksa kullan memnun kalirsin diye düsünüyroum . bir arkadasim kullaniyor gayet memnun belli etmiyor tüyleri hic :) ama eczacizaya danisman cok önemli .. (alerji falan öyle seyler varmi dikat et yani :) Bunlar fikir sadece..
Merhaba .. canim agdayla hic ugrasma derim ben.. eczaneye git tüy sarartici kremler oluyor danis eczaciya yasin ufak cünkü .. sorun yoksa kullan memnun kalirsin.. bir arkadasim cok kullaniyor gayet memnun belli etmiyor tüyleri hic :)[/QUOT
İlk tüğ sarartıcı kullandım oda ya çabuk geçti yada sert çıkartı.
Ben ergenlikte bir kere agdayla aldım, o kadar sivilce oldu ki, saçımı toplayamaz hale geldim, sonra onlar geçince yara izi içinde kaldı, azaltmadı da üstelik.1 ay sonra yine aynen çıktılar. Zaten yazılmış, 18 yaşına kadar tüy sararticiyla idare et, sonra lazer ya da iğneli epilasyon yaptırırsın.
Merhaba aynı durum bende de var göbek sırt ense tüy dolu topuz yapamıyorum hormon testi yaptırdım normal çıktı neden böyle anlamıyorum ilaç da kullanamıyorum lazere durumum yok şuan çaresizim yani sen de bir hormon testi yaptır normalse durumun varsa lazere gidersin
Ben ergenlikte bir kere agdayla aldım, o kadar sivilce oldu ki, saçımı toplayamaz hale geldim, sonra onlar geçince yara izi içinde kaldı, azaltmadı da üstelik.1 ay sonra yine aynen çıktılar. Zaten yazılmış, 18 yaşına kadar tüy sararticiyla idare et, sonra lazer ya da iğneli epilasyon yaptırırsın.