Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba .. canim agdayla hic ugrasma derim ben.. eczaneye git tüy sarartici kremler oluyor danis eczaciya yasin ufak cünkü .. sorun yoksa kullan memnun kalirsin.. bir arkadasim cok kullaniyor gayet memnun belli etmiyor tüyleri hic :)[/QUOT
İlk tüğ sarartıcı kullandım oda ya çabuk geçti yada sert çıkartı.
Ergenlikte hormondan dolayı koyu olan tüyler ileride açılabilir bir dr göründün mü? Şimdi müdahale etmeni önermiyorum15 yaşımda olduğum için epilasyona gidemiyorum ensemde ve sırtımda bir sürü tüğ var. Ağdayla zamanla azalırmı yada başka bi çözüm varmı?
Hay ağzına sağlıkTüğ demene bozulup isyankar olabilirler mi acaba? Tüy olduklarını kabul edersen belki sakinleşirler.
Tüğ demene bozulup isyankar olabilirler mi acaba? Tüy olduklarını kabul edersen belki sakinleşirler.[/QUO
siyah tüğler tenimde çok belli oluyoHay ağzına sağlık
Ben ergenlikte bir kere agdayla aldım, o kadar sivilce oldu ki, saçımı toplayamaz hale geldim, sonra onlar geçince yara izi içinde kaldı, azaltmadı da üstelik.1 ay sonra yine aynen çıktılar. Zaten yazılmış, 18 yaşına kadar tüy sararticiyla idare et, sonra lazer ya da iğneli epilasyon yaptırırsın.
yaptirmadim, kut sac kullaniyorum, gorunmuyorhiç iğneli epilasyon yaptırdınız mı?