Ensede agri ve sertlik

Tümör mü belirtileri var mıymış
O düşmüş ve derisi soyulmuş o zaman arkadaşı farketmis. Tam aklımda değil uzun zaman oldu bana anlattıklarında ama bir gidin ultrasonla vs ile baksınlar. Endişe etmeyin ama baktirin

Yahu kızı nasıl korkutmussunuz. Gitmene gerek Yok demir B12 bir de üstüne d vitamini eksikliğin varmış o boyun kasları tabiki ağrır.ani kilo verirsen aşırı halsizlik de eşlik ederse o zaman doktora git.

KBB mi gitmeliyim, nöroloji mi?
Sizinle aynı durumu yaşıyorum . Ve bununla birlikte siddetli agrilarima ,baş dönmesi ve mide bulantisida eşlik etmeye başladı. Fizik doktorum boyun Mr ı çekilmemi istedi.Yakın zamanda nöroloji doktoruna gittiğim için KBB doktoruna yönlendirdi.Denge testine girdim.
Sonuc olarak boyun duzlesmesi. Ve fizik tedaviye başlıyorum.
Geçmiş olsun.

Merhaba hepsi hepsi eksiksiz bendede var.2farkli nörolog KBB ve fizik tedavi doktoruna gittim bende biraz buyutiyorm cok gezdm yani bu ağrılar için.mr cekdik sonuc olarak lordoz ve 3fitogim var.sizdede yuzde 99bhnlar kombine dir.aynilrroydi tamamen sikayetlerim

Bu arada bas ağrılarımi kafaya takip beyin tomografi si de cekdim temiz cikdi cok sukur.sizinle birebir ayni semptomlari tasiyoruz

Yahu kızı nasıl korkutmussunuz. Gitmene gerek Yok demir B12 bir de üstüne d vitamini eksikliğin varmış o boyun kasları tabiki ağrır.ani kilo verirsen aşırı halsizlik de eşlik ederse o zaman doktora git.
Çok rahatladım çok sağolun gerçekten, 5 tane igne yazmıştı onlari vurdurayim devam ederse en kısa zamanda gideceğim

Aaa çok geçmiş olsun size de. Boyun düzleşmesi her yaşta olabiliyor mu acaba?

Çok geçmiş olsun, en yakın zamanda ben de gideceğim inşallah, çok sağolun

Çok şükür yeniden geçmiş olsun
Geçmiş olsun öncelikle .Daha önce gecirdiginiz gribal yada enfeksyon hastaliği oldumu oda lenf bezlerinin şişmesine yol açar .Öncelikle bakin o şişlik sertmi yumşakmi ve haraket ediyormu .Bunlar normal kontrol elinizle yapa bilirsiniz

Teşekkürler. Şu şekilde sert fakat masaj yaptıkça yumusuyor ve hareket ediyor
Aralık sonu Ocak başı gibi bir hastalık geçirdim en son

Teşekkürler. Şu şekilde sert fakat masaj yaptıkça yumusuyor ve hareket ediyor
Aralık sonu Ocak başı gibi bir hastalık geçirdim en son
haraket etmesi güzel büyük ihtimal lenf bezi şişmesi hemende geçmiyor 2-3ay sürer zaman bulunca bir doktora gide bilirsin büyük ihtimal geçirdiğiniz hastalikla bağli olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…