• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense kalınlığı

Ense kalinligi belli zamandan sonra geciyo oglum cuveymis eller kollari kisaymis carpikmis ve gogus kafesi dar ve kisa oldugundan cigerleri olusmamisti doktorlar en fazla 6 aya kadar dayanir dediler yasam fonk yok dedile4 cok zordu arar vermek buyuk hayati riski var annenin dediler beni kizamikcik cikariyo gosteriyordu buyuk oglum icin kabil ettim dogumu cunku onjnda bana ihtiyaci vardi

Cok gecmis olsun benim bebegimded de ense kalinligi cikti 4 cvs yapildi temiz geldi ama bebegin iskelet yapisi bozukmus olumcul.iskelet displazisi dendi ve degerlerimi oynattigi icin dogum karari cikti 18 haftalikken doguma aldilar olu dogum yaptim cok zor allah kimseye yasatmasin ins
Çok geçmiş olsun :( amin inşallah

Ense kalinligi belli zamandan sonra geciyo oglum cuveymis eller kollari kisaymis carpikmis ve gogus kafesi dar ve kisa oldugundan cigerleri olusmamisti doktorlar en fazla 6 aya kadar dayanir dediler yasam fonk yok dedile4 cok zordu arar vermek buyuk hayati riski var annenin dediler beni kizamikcik cikariyo gosteriyordu buyuk oglum icin kabil ettim dogumu cunku onjnda bana ihtiyaci vardi
Çok üzüldüm rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallh. İskelet yapısında sorun olduğu ayrıntılı ultrasondamı anlaşıldı.

Hayırlı haberler alırsın inşallah arkadaşım.
Istanbulda mısın peki.
Doktor olarak perinatolog mu bakıyor nasil randevu aldın biraz bilgi almam mümkün mü?
Amin inşallh hepimiz hayırlı haberler alalım. Hayır ben Denizlide yaşıyorum özel bir hastahaneden randevu aldım.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak kız arkadaşım 12+2 haftalık hamile bugün kontrole gittiğinde bebeğin ense kalınlığı 6.5 çıkmış. Kordondan sıvı alınması için fakülteye yönlendirmişler başına böyle bişey gelen var mı? Süreç nasıl devam edecek
21 gun sonra sonuclar cikacak buyuk ihtimal eger temiz gelirse 21 haftada kalp ekosu ve ayrintili ultrasyon isteycekler bebegin bedensel.gelisiminde sikinti var mi bakilcak ense kalinliginin neden ya kromozom bozuklugu yada bedensel bozukluk tan kaynaklaniyo organ taramasi yapilacak ins sikintimolmaz

Günaydın,perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim ben de kızlar,21 haftalıkken yani...Ense kalınlığının hala olduğunu ve 6,27mm olduğunu bununla birlikte burun kemiğinin küçük olmasının down riskini daha da artırdığını söyledi doktor...amniosentez yaptırmayacağımızı birkez daha belirttik,o zaman doğum sonrasını bekleyeceksiniz dedi,dualarınıza ben de talibim,lütfen dua edin bizede

Günaydın,perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim ben de kızlar,21 haftalıkken yani...Ense kalınlığının hala olduğunu ve 6,27mm olduğunu bununla birlikte burun kemiğinin küçük olmasının down riskini daha da artırdığını söyledi doktor...amniosentez yaptırmayacağımızı birkez daha belirttik,o zaman doğum sonrasını bekleyeceksiniz dedi,dualarınıza ben de talibim,lütfen dua edin bizede
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım.
Dilerim sağlıkla kucağına alırsın.

Amniosentez nedir canım neden yaptırmadınız

21 gun sonra sonuclar cikacak buyuk ihtimal eger temiz gelirse 21 haftada kalp ekosu ve ayrintili ultrasyon isteycekler bebegin bedensel.gelisiminde sikinti var mi bakilcak ense kalinliginin neden ya kromozom bozuklugu yada bedensel bozukluk tan kaynaklaniyo organ taramasi yapilacak ins sikintimolmaz
Amin inşallah canım

Sağlıkla gelir inşallah bebeğin cnm

Kalpte sıkıntı demek istediniz sanırım,artık tıbbi terimleri o kadar sık duymaya başladık ki,bahsettiğiniz farklı bir durum sandım...kalp ve diğer organlarda herhangi bir sıkıntı gözlenmedi çok şükür yapılan detaylı ultrasonda..
Evet klavye azizligi burun lazer kemigi gorundu mu ayni seyleri yasadigimdan sordum kusara bakmayin ins iyi bebginiz cinsiyeti ne

Back