Vakıf kapanmasın da biri de çıkıp desin ki bu olay bizim vakfımızda yaşandığı için özür dileriz bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı koruyamadık utanç içindeyiz. İnsan biraz vicdan azabı çeker.Bi vakıfta çalışan birinin yüzünden vakfı tamamen kapatmak, tacizci bi öğretmen yüzünden bütün okulları kapatmaya benziyor bence. Tabiki de adam en ağır şekilde cezalandırılmalı. Benim de çocuklarım var ben de onlar için endişeleniyorum ama yine de vakfın kapatılmasının abartılı olduğunu düşünüyorum.
O konuda haklısın.Vakıf kapanmasın da biri de çıkıp desin ki bu olay bizim vakfımızda yaşandığı için özür dileriz bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı koruyamadık utanç içindeyiz. İnsan biraz vicdan azabı çeker.
Bi vakıfta çalışan birinin yüzünden vakfı tamamen kapatmak, tacizci bi öğretmen yüzünden bütün okulları kapatmaya benziyor bence. Tabiki de adam en ağır şekilde cezalandırılmalı. Benim de çocuklarım var ben de onlar için endişeleniyorum ama yine de vakfın kapatılmasının abartılı olduğunu düşünüyorum.
Kapatilinca çocuk tacizleri son bulacak, hatta azalacaksa bile evet kapatılsın. Keşke her yer bulunsa her çocuk konuşsa ve bir daha hiç olmasa ama... Kadıköy belediyesinde bi basketbol hocası vardı mesela kimse spor salonu kapatılsın demedi. Ya da bi bale eğitmeni... sanki birileri dini eğitim veren yerleri kötülemek için yapıyor gibi geliyor bazen. O yüzden dedim. Yoksa benim çocuklarım da gitti sübyan mektebine ama sürekli bayan hocalara gönderdim. Kız da olsa erkek de olsa. Güvenemiyorum çünkü...Kapanmalı
Demek ki kontrol sağlayamıyorlar
Demek ki işlerini düzgün yapmıyorlar
Atı alan Üsküdar'ı geçmiş kimsenin haberi yok
Sorumsuzlar ve bu sapıklara zemin oluşturacak ortamlarda güya eğitim hizmeti veriyorlar
Kapatılmalı .....
Kapatilinca çocuk tacizleri son bulacak, hatta azalacaksa bile evet kapatılsın. Keşke her yer bulunsa her çocuk konuşsa ve bir daha hiç olmasa ama... Kadıköy belediyesinde bi basketbol hocası vardı mesela kimse spor salonu kapatılsın demedi. Ya da bi bale eğitmeni... sanki birileri dini eğitim veren yerleri kötülemek için yapıyor gibi geliyor bazen. O yüzden dedim. Yoksa benim çocuklarım da gitti sübyan mektebine ama sürekli bayan hocalara gönderdim. Kız da olsa erkek de olsa. Güvenemiyorum çünkü...
Aslında böyle bi olay olduğunda ağır bi para cezası yanında da kapatılama verilse sanırım idareciler daha temkinli olur. Korkudan çocukları yüzme kursuna gönderemiyorum o kadar istedikleri haldeKadıköy ya da x, y farketmez oda kapatılsın
Böyle pislik yuvaları kapatılsın ki diğer eğitim kurumları da ayaklarını denk alsınlar
Kendi bünyelerinde çalışan öğretmenleri denetlesinler
Yatılı eğitim olan her yerde ekstra koruma olmalı çocuklar için
Öyle sal birini gece başlarında dursun diye bir şey yok, bir kaçı kapatılırsa diğerlerine de örnek olur
Kapatılsın fikrim ensar vakfı olduğu için değil yani, o güruhu sevmem o ayrı ama bu görüşüm tüm eğitim kurumları için hatta buna çocuk esirgeme de dahil
Aslında böyle bi olay olduğunda ağır bi para cezası yanında da kapatılama verilse sanırım idareciler daha temkinli olur. Korkudan çocukları yüzme kursuna gönderemiyorum o kadar istedikleri halde
Bi vakıfta çalışan birinin yüzünden vakfı tamamen kapatmak, tacizci bi öğretmen yüzünden bütün okulları kapatmaya benziyor bence. Tabiki de adam en ağır şekilde cezalandırılmalı. Benim de çocuklarım var ben de onlar için endişeleniyorum ama yine de vakfın kapatılmasının abartılı olduğunu düşünüyorum.
Kapatilinca çocuk tacizleri son bulacak, hatta azalacaksa bile evet kapatılsın. Keşke her yer bulunsa her çocuk konuşsa ve bir daha hiç olmasa ama... Kadıköy belediyesinde bi basketbol hocası vardı mesela kimse spor salonu kapatılsın demedi. Ya da bi bale eğitmeni... sanki birileri dini eğitim veren yerleri kötülemek için yapıyor gibi geliyor bazen. O yüzden dedim. Yoksa benim çocuklarım da gitti sübyan mektebine ama sürekli bayan hocalara gönderdim. Kız da olsa erkek de olsa. Güvenemiyorum çünkü...
Kesinlikle her kuruma kamera takılabilir. Hatta takılmalı. En ufak bi problemde suçlular cezalandırılmalı.Eğitim kurumlarında ilk rezillik değil bu
Maalesef ki kontrol mekanizmaları zayıf
Ben şimdi düşünüyorum, yatakhanelerde kamera neden yok ? Bu öğretmenleri kim denetliyor ? Sadece öğretmende değil kurumda çalışıp çocuklarla kontak kuran herkes denetlenmeli. Bunca zaman, bu kadar ağır sapık bir adam nasıl dikkat çekmez ? Yoksa birileri gözmü yumdu ? Aileler başka bir tür suçlu zaten ...
Konunun başka bir kısmı eğitim sistemine giren yatılı kurslar, yurt adı altında öğrenci evleri, kuran kursları vs... Din kisvesi altında yuvalanmalar, bu sapıklara açık zemin hazırlayan yerler ; hayır anlamıyorum neden ısrarla yatılı kurumlarda bu kadar artış var, yani bu çocuklar okul gibi gidip gelseler öğrenemiyorlar mı ? Biz Kuran-ı Kerim okumayı üç aylık yaz tatillerinde cami kursunda öğrendik ne oldu, eksik mi oldu ? Mahalle camisinde komşu teyzelerle gider gelirdik, herkes biribirinin gözü önünde olurdu. Hayır, her yerde bir aşırı, gereksiz din vurgusu, eğitim sistemi ve çocuklar bazı rantların dışında tutulmalı, ilkeli olmalı, denetimi, sorumluluğu yüksek olmalı. Aileler de bu kurum dindar diye çocuk teslim etmemeli, bunlardan önce de zaten yatılı okul olgusuna karşıyım, bir de bu sapıklıklar tüy dikti, Allah'tan çocuğum yok aklımı yerdim herhalde
Kesinlikle. Benim anlamadığım şey ben erkek çocuklarımı bile yüzme kursuna gönderemiyorum korkudan. İnsanlar minicik çocukları gece kalmaları için nasıl gönderiyorlar. 18 yas alti icin yatılı yerler yasaklanmalı, gündüz açık olan yerler için de ekstra güvenlik tedbirleri alınmalı kamera falan konulmalı. Yine de böyle bi alçaklığı yapan idam edilmeli. Tabi biz konuşuyoruz burda da duyan kim...Bir değil iki değil bu tip yerlerde yaşanan olaylar. Sadece bu vakıf için söylemiyorum. Vakıflar kapatılmasın ama o yurtlar kapatılsın. Küçücük çocukların sırf dini eğitim almak için ailelerinden ayrı kalması, tanımadıkları adamlara emanet edilmesi yasaklansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?