amin canım gerçekten ALLAH başka dert vermesin duphalac alışkanlık yapar devamlı onla dışarı çıkabilir yoksa düzeltmez ama onlada dışarı çıkamadıysa fena müzmin dediğin gibi o zaman ama bu kendiliğinden geçmeye bilir kütahyadasın anladığım kadarıyla araştırıp iyi bir dokotro yine götürsen psikolojileride bozuluyor çünkü en kısa zamanda inş kurtulursunuz cnmhaa bide şunu eklemek istiyorumm biz şişe şişe duplac şururp kullandık kabızlık için.ama düzene girmedi.hergüz lama verdi doktor onuda uyguladık.ama fayda etmedi.bol bol su içiyorr..sanırım kronikleşti artık.bekliyorum geçecek inşallahh
sizede çok geçmiş olsun bizim problemimiz bütün kış boyu yoktu biit sanmıştım yeni yeni başladı şimdi yaptığı zaman ceza veriyorum bilgisayar oynamamak tw seyretmemek gibi başka türlü başa çıkamadım çünkü sabahları ılık su ve kuru kayısı yediriyorum zorlada olsa ve wc oturup günlük tuvaletini yaparsa ceza yı o gün kaldırıyorum şimdilik işe yaradı ayrıca dediğiniz gibi bazen bir hafta wc ye gitmiyo ve sonunda bu çocuktanmı çıktı bu diye bende şaşırıyorum . biz uzun zamandır bu problemle uğraşıyoruz daha kesin çözüm bulamadık eğer sizde gelişme olursa doktor dan olumlu sonuçlar alırsanız paylaşırsanız sevinirim .ve birde duphalac sadece bağırsak yumuşatıcı bizde kullandık onun yerine debritat gibi sindirim enzimi kullanmakl sanırım daha iyi hiç olmasa tedavi ediciselam arkadaşlar...öncelikle hepimizin çocuklarının bu sorundan bir an önce kurtulmasını diliyorum...benim kızım 8 yaşında.tuvalet eğitimini öğrendikten sonra hiç sorun yaşamadık taaki 3 ay öncesine kadar.devamlı kakasını kaçırıyor ve farkında olmadığını söylüyor.kendiside çok rahatsız oluyor ve utanıyor.doktora gittik bize dufalac ve evde yapabileceğimiz bir tür lavman verdi.neyse ikisinide uygular uygulamaz tuvalete çıkıyor ve afedersiniz ama içinden çıkanları görseniz bunlar bu çocuktan nasıl çıktı dersiniz o kadar tıkanmış bağırsaklar.zaten doktorda aynısını söylemişti.bu ilacı kullanınca bir kaç gün rahatız sonra gene başlıyor.psikolojik diyorlar birde.bilemiyorum.kızımın babası ile 4 sene önce ayrıldık ben tekrar evlendim fakat şimdiki eşimi çok seviyor kızım.onu çok benimsedi oda kızımın bir dediğini iki etmiyor.babasıyla ilişkilerimizde gayet iyi.arkadaş gibi olduk.kızım okuldada çok başarılı.ve çok neşelidir.danslar,arkadaşlarıyla oyunlar falan herşey yolunda gibi görünüyor.bizim doktor psikolojik değil kızımın senelerce yaşamış olduğu kabızlıktan dolayı bu sorunu yaşadığını söyledi.hepimiz çok üzülüyoruz.bu hafta içi birde üniverste hastanesine gitmeye karar verdik.oradanda birşeyler öğrenince yazarım.çok canım sıkkın çoooooooooook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?