slm nar bu sorun benim oğlumdada var belki inanmıyacaksın ama tam 6 yıldır bununla savaş veriyorum
yani kakasını kaçırıyorr.öyle bıktım ki elimde çamaşır yıkamaktan.belki 30-34 tane kilot aldım bir hafta demeden hepsi kirleniyoroğlum 6 yaşındaydı başladığında sorunu.şimdi ise 11 yaşında hala geçmedi
(çok dktora götürdük .temelinde kabızlık yatıyor.bebekliğinden beri kabzlık var.kimisi tofranil verdi,kimisi duplac şurup,kimisi diyet verdi.ama geçmedi işte.ben şuna inanıyorum artık büyüdükçe kendiliğinden geçecek.çok sinirleniyorum yaptığını görünce ama aynı zamanda çok üzülüyorum.okula gidiyor,okuldan gelince çamaşırı kirlenmiş oluyor.onun okulda nr kadar sıkıldığını düşünüyorum arkadaşlarının yanında vede utandığını.11 yaşındaki bir çocuk bunu bilerek yapamz heralde.ayrıca kendide kaçırdığını hissetmediğini söylüyor.doktor demiştiki kabızlıktan dolayı anüsete dışkılar birikiyo,baskı yapıyor ve kendiliğinden dışarı çıkıyor.çocukta bunu hissedemiyor.orası kesinlikle doğru.oğlum kilolu yemek yemeği çok seviyor:)ayrıca çok gaz çıkartıyor.mesela bilgisayar başındayken gaz saatlerce oturuyor gaz geldi sanıyor çıkarayım derken kakasını kaçırıyor.bu gibi durumlarıda çok yaşıyorum.neler denedim neler.ödüller verdim,hediyeler aldım,olmadı ceza verdim hiçbiri fayda etmedi.artık zamana bıraktım inşallah geçecek.beklemekten başka çarem yok senin kızınada şifalar dilerim byy