Eniştenin tuhaf davranışları...

Gariplik görmedım dıyenlere şaşırdım . Nasıl gariplik yok sizde böyle seyler normal sanırım . Arkadaş daha önce böyle yapmazdı dıyor her resmi begenıyormuş gece gece arıyormuş . Kesınlıkle niyeti bozmuş Ada'm uzak dur devam ederse ailene soyle bence

Facebook hesabını sil çok mu önemli. Adamın niyeti belli eşi de her foto nu beğendiğini görünce kuruyordur. Kapat hesabını adama bak iyice azitmis

evet ama söylediğim gibi bana ilk defa o akşam mesaj yazdı normalde sadece arada sırada fotoğraflarımı beğenirdi . birde ramazanda facebokta arama yaptığını gördüm , şuanda da her paylaştığım fotoğrafı beğeniyor günler önce paylaştığım fotoğrafları .. umarım aramalara adımı yazıp profilimi incelemiyordur. o gece bana mesaj yazdığında orda açıp okusaydım ne tepki verirdim düşünemiyorum . iyi ki eve gidince gördüm diyorum.

Enişte sapık net söyliyeyim. Eşimin yeğeni var. Kız küçüktü biz evlendigimiz de simdi buyudu. fb de resimlerini paylasiyor. Çok güzelleşmiş genç kadın olmuş. Ve benim bile ilgimi çekiyor. Aynısı senin başına gelmiştir. Sende büyüyüp güzelleşmissindir bu sapık enişte de aa bizim kızın memeleri varmış şeklinde seni daha önce fark etmediği biçimde fark ediyordur. O yüzden sapitiyordur.

Sen sinir çiz. Herşeyden önce sen bir genç kızsın. Öyle eskisi gibi cocukca sakalar komiklikler devri gecti. Seninle o tarz bir muhabbet kurmasına izin

Oncelikle bu adamın mesajlarına artık cevap verme. Yazsın öyle mal gibi. Ararsa da açma. Sen ergensin istersen bu adama bok gibi davranırsin. Bence direk engelle. Sorarsa da herseyin altına yorum yapıyorsun. Arkadaşlarım seninle her konu hakkinda fikri olan enişte diye dalga geçmeye başladılar bende seni çıkardım listeden dersin.

Bu kadar sert olamazsan eğer paylasimlarini bu adamın görmesini sanırım onu arkadaş listenden çıkarmadan engelleyebiliyorsun. Arkadaş listeni aile yakın arkadaşlar vs gibi gruplayabiliyorsun sanırım. Paylasimlarini bu adamı dışarıda bırakacak şekilde yapabilirsin.

Selam kızlar , benimde size danışmak istediğim bir konu var , babamın kuzeniyle evli olan eniştemden bahsedeceğim... Babamın kuzeni ben ortaokula giderken evlendi , 1 çocukları var şimdi de hamile.. çocukluğumdan beri eşi beni çok sever gerçekten cok iyi davranır neşeli biridir aynı zamanda..bu zamana kadar bana karşı farklı davranışını sezinlememiştim.. genellikle bayramlarda cemiyetlerde memleketimizde bir araya geliriz.onun dışında gidiş gelişimiz yok zaten.

Babamın yengesi kanser hastasıydı ameliyat olmuştu kızıda annesinin hastalığından beri uzun zamandır annesinde kalıyor eşi de çalıştığı için sadece haftasonları yanlarına gidiyor. bir haftasonu memleketimize hasta ziyaretine gittik, babamın kuzeni ve eşi ordaydı (onlar başka bir şehirde yaşıyorlar evleri bizim yaşadığımız şehire 1 saat uzaklıkta bu arada) .neyse ben ücretli öğretmenlik yapıyorum ,kpss sınavına girmiştim tercihlerle ilgili konuşmaya başladık ve enişte bana tercih yaparken kendi iş yerine yakın bir okulu tavsiye etti bende araştıracağımı söyledim , neyse çay faslı derken ben bir ara telefonumu elime aldım facebookta dolaştım sonra telefonu çantama koydum , eniştenin telefonu eline aldığını gördüm 5-10 dakika kadar telefonu elindeydi. saat geç olunca biz kalktık babaannemlere geçtik telefonumu şarja takarken facebooktan mesaj geldiğini gördüm.mesajı yazan babamın kuzeninin eşi..

''Hocam napıyorsun aloo sana diyorum '' üst üste yazmış arama göndermiş değişik smile falan bir sürü şey göndermiş!! ve saate bakıyorum mesajlar ben ordayken gönderilmiş inteneti kapattığım için uyarı gelmemiş.. bende enişte kusura bakma mesajını şimdi gördüm diye cevap yazdım , gülümseyip sadece iyi geceler yazmış. bende sizede iyi geceler şeklinde cevap yazdım.

O mesaj olayından sonra facebookta ne zaman fotoğraf paylaşsam hepsini beğenmeye başladı. eskiden de fotoğraflarımı beğenirdi ama her paylaştığım fotoğrafı beğenmezdi.kuzenlerimin profiline girip onların fotoğraflarınıda beğeniyor mu diye baktım hiçbirini beğenmemiş. Ramazan ayında da bir gece saat 23:30 da haftaiçi bana facebooktan arama göndermiş !! ve ben bunu bayramdan sonra bana daha önce yazmış olduğu mesajı silmek için mesaja girdiğimde farkettim.bayramda bir araya geldik ama fazla sohbetimiz olmadı ev kalabalık olduğu için. evden çıkarken annene selam söyle ben bu akşam dönüyorum eve görüşemeyiz dedi . mümkün olduğu kadar araya mesafe koymaya çalışıyorum.Bu arada dün 3-4 gün önce paylaştığım fotoğrafı beğenmiş. sizce ben mi yanlış anlıyorum. işin içinden çıkamadım açıkçası ?? zaten hep beni bulur böyle garip olaylar...
ne hissetiysen odur tatlim mesafe koy

Şöyle bir ayrıntıyı da belirteyim benim uzun yıllardır erkek arkadasım vardı bir kaç yıldır ayrıyız ama sürekli ayrılıp barışan bir çiftiz yani aylarca ayrı kalıp tekrar barıştığımız oldu . onunla birlikte olan fotoğraflarımı beğenmez yalnız olduğum fotoğraflarımı beğenirdi , erkek arkadaşımın dikkatini çekmişti o Zaman'lar, ondan rahatsız olduğunu arada sırada dile getirirdi. babamın nerden baksanız 10 tane kuzeni var hiçbirinin
Eşinden rahatsız olmamıştı erkek arkadasım bir araya ona acaip kafayı takmıştı

bir kadin psikolojik rahatsizligi yoksa her yakinlik gosteren bana asiliyordur diye dusunmez bence. o yuzden hislerinize guvenin. zira beni hic yaniltmadilar simdiye kadar. Ve sebebi ne olursa olsun FB da arkadasliktan cikarin. Telefonunu da engelleyin. Kirmak istemiyorum bos yere mi dusunuyorum diye emin olana kadar adam ''' o bu rahatsiz olmuyo demek daha da yuruyebilirim' derse daha da sarpa sarar. siz niye hesabinizi kapatacakmissiniz ki? rahatsiz eden o. cikarin gitsin. karisinin da ici rahat eder boylece. onunla da yaninizda biri varken bile sohbet etmeyin bence. en sevmedigim tip yaaa.

var bir yamukluk belli. ben olsam engellerdim. sonra sorarsa da yanlışlıkla oldu herhalde diye sallardım. yüz bulmasın gevşek. ıyy ya bazı erkeklerden tiksiniyorum.

Öyle sıkıntılı durumlara gelemem hiç. Davranışları rahatsız ettiyse silerim enişte falan anlamam. Cıvıtmasın insan gibi davransaymış silmeyi düşünmezsin sende. Karısı da rahatsız oluyordur illaki.

babamın kuzeninin kocası bana niye mesaj atabilir ki? hayır adam iyi niyetli de olsa gereği ne? hayattaki kurukalabalık, gereksiz baş ağrısı. sen mesajları görmezden gel. ekstra bi adıma gerek yok. facebookta arkadaşlıktan çıkarmayacaksan da paylaşımlarını ona karşı gizle.

Arkadaşlar düşündükçe parça parça aklıma geliyor bir keresinde bir avm de yer bildirimi yapmıştım Facebook'ta , altına yorum yazmıştı bana yakınsın gel yemek ısrmarlayaym diye , bende bir arkadaşımla birlikte olduğumu baska Zaman inşallah yazdığımı hatırlıyorum cevap vermemişti daha sonra.

Sen niye sormadın ki ben olsam derdim arardim hayirdir eniste faceden aramissinda bisry mi oldu bisey mi diycektin derdim kısıtlı listene al biseyini goremesin

Arkadaşlar düşündükçe parça parça aklıma geliyor bir keresinde bir avm de yer bildirimi yapmıştım Facebook'ta , altına yorum yazmıştı bana yakınsın gel yemek ısrmarlayaym diye , bende bir arkadaşımla birlikte olduğumu baska Zaman inşallah yazdığımı hatırlıyorum cevap vermemişti daha sonra.
laubali bi eniste tipi bu

Sen niye sormadın ki ben olsam derdim arardim hayirdir eniste faceden aramissinda bisry mi oldu bisey mi diycektin derdim kısıtlı listene al biseyini goremesin
Facebook'ta aradığı gece görmüş olsaydım eğer sorardım ama inan aylar sonra gördüm mesela haziran ayında aramış ben bunu ağustos ayında farkettim o uyarı bana gelmedi bildirim olarak

Facebook'ta aradığı gece görmüş olsaydım eğer sorardım ama inan aylar sonra gördüm mesela haziran ayında aramış ben bunu ağustos ayında farkettim o uyarı bana gelmedi bildirim olarak
He anladım canim bi daha böyle atakta yaparsa sor sorarken de normal sorma tavırlı sor rahatsız olduğunu düşünsün

Valla hiç belli olmaz erkek milleti bu sen ağırlığını koy

bazı insanlar eşlerinin arkarabalarıyla daha samimi olmak için böyle gereksiz şeyler yapabiliyorlar.

normalde havadan nem kapan biriyim ama çok fazla kötü niyet göremedim. belkide bugün iyi günümdeyim bilemiyorum :KK51:

ama yinede erkeklere güven olmaz belli ki kendini rahatsız hissetmişsin enişteni kısıtlılara al mesajlarına da cevap verme kocaman adam anlayacaktır :ıslık:

X