Nebileyim konu çokta iç açıcı değil +18 olsun diye düşündüm.nereye açayim sağlık bölümüne miKonu niye cinselliğe açıldı? Yani kimseye diyemezseniz kurcalamayı bırakın iki bakışla hemen mana yüklemeyin. Varsa böyle bir rezillik zaten çıkar ortaya.
Evet bende öyle düşündüm ve sustum çok sacama olacakVar ya da yok, siz kurcalamayin, kimseye de birşey demeyin.
Bdv ye mesela? Cinsellik ne alaka?Nebileyim konu çokta iç açıcı değil +18 olsun diye düşündüm.nereye açayim sağlık bölümüne mi
Evet ya bende öyle düşündüm ,ama içimdede tutamadım yazmak istedim ne yapayımKurcalamayın siz suçlu olursunuz
Çok sık gorusmeyiz zaten bende unutayım dediginiz gibi haklısınızSoguyun konudan da mevzudan da, unutun gitsin.
Ama ailesinin yapisida böyle rahat yani haremlik selamlık yok gibi duruyor anlatabildim mi ki ? Öyle olunca da konusulsa mi bu konu diyorum ama bu seferde bende elti oluyorum kıskançlık yapıyor gibi olurumBu devirde ust ustede gorsen bir sey demeyeceksin bacıkom bir bakmışsın kendin suçlu ilan edilmişsin bırak eşi gözünü açsın sen karışma
Hemde elti açıgı arıyor gibi olur . Hayır bide ortaya çıkarınca ne oluyor kmse madalya takmaz başını agrıttıgınla kalırsın. Bide cidden cinsellik konusu değil ama sen acaba aralarında cinsellik olduğunu mu idda edıyorsun burada açarak... Bunlar çok ciddi konular birde ggelinoldugun ailede aman dikkat.Ama ailesinin yapisida böyle rahat yani haremlik selamlık yok gibi duruyor anlatabildim mi ki ? Öyle olunca da konusulsa mi bu konu diyorum ama bu seferde bende elti oluyorum kıskançlık yapıyor gibi olurum
EvetHemde elti açıgı arıyor gibi olur . Hayır bide ortaya çıkarınca ne oluyor kmse madalya takmaz başını agrıttıgınla kalırsın. Bide cidden cinsellik konusu değil ama sen acaba aralarında cinsellik olduğunu mu idda edıyorsun burada açarak... Bunlar çok ciddi konular birde ggelinoldugun ailede aman dikkat.
Haklısınız beni ilgilendiren bir konu değil haddime hiç değil işte insan bir garip oluyor .tabiki bakışları harketleri yakınlıkları vardı benim gördüğüm .+18 gibi bir konu geldi ama cinsellik açmam yanlış olmuş cidden değiştirildi degistiririmHemde elti açıgı arıyor gibi olur . Hayır bide ortaya çıkarınca ne oluyor kmse madalya takmaz başını agrıttıgınla kalırsın. Bide cidden cinsellik konusu değil ama sen acaba aralarında cinsellik olduğunu mu idda edıyorsun burada açarak... Bunlar çok ciddi konular birde ggelinoldugun ailede aman dikkat.
Kesin sevisecekler gozuyle baktiysa olayaBdv ye mesela? Cinsellik ne alaka?
Enişte ile küçük baldız bakıstilar fazla imali ve istekli yani , seviştilermi bilemiyorum ama kötü birşeyler olduğunu hissettimKonuyu anlayan varsa anlatabilir mi bana?
Kim kime bakmış? Kim kimle konuşmuş? Sevişen var mı? Yoksa neden cinsellik bölümü?
Şöyle özet geçecek bir hayır sever arıyorum
17 yaşındaki kızı kaynınıza mı istiyorsunuz?Hanimlar konu çok garip ,kaynım evlenecek eltimin ailesi kv lere geldiler .
Herşey normaldi sonrasında ablanın kocası (28) ile küçük kız kardeş (17) kalabalık içinde çok garip uzun derin bakışlarını yakaladım .Kimse farketmedi bende acaba kuruyormuyum diye düşündüm ama böyle şeyleri de anlarım yani ben .
ertesi gün davranışlarını bir göz gezdireyim dedim enistesiyle öyle muhabbeti yok normal bir davranışı var demem şu ki olabilir enistesiyle anlaşır şakalasir konuşulur bunu yanlış anlamam . Sonrasında binanın dış kapısında gördüm uzun süre birbirimize kim bakar diye gülüşüyorlar uzun uzun bakıp kız yukarıya çıktı enistede bize seslenip biz çıktık dedi ,inanın peslerinden gidip bakmak istedim ne halt karıştırdıklarına ama artık dur kızım dedim çok mu film dizi izledin sanane .. bunu buradan yazmak istiyorum çünkü içimde kalacak kimseylede paylaşamam yani ....enişte ve ablaninda 7 aylık bebekleri var yani !
Soğudum ....