Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orhan Pamuk'un Masumiyet Muzesi'ne benzedi boyle. Ama buyuk ihtimalle hicbir sey yok ortada. Ayrica yanlis alana girmissiniz konuyuHanimlar konu çok garip ,kaynım evlenecek eltimin ailesi kv lere geldiler .
Herşey normaldi sonrasında ablanın kocası (28) ile küçük kız kardeş (17) kalabalık içinde çok garip uzun derin bakışlarını yakaladım .Kimse farketmedi bende acaba kuruyormuyum diye düşündüm ama böyle şeyleri de anlarım yani ben .
ertesi gün davranışlarını bir göz gezdireyim dedim enistesiyle öyle muhabbeti yok normal bir davranışı var demem şu ki olabilir enistesiyle anlaşır şakalasir konuşulur bunu yanlış anlamam . Sonrasında binanın dış kapısında gördüm uzun süre birbirimize kim bakar diye gülüşüyorlar uzun uzun bakıp kız yukarıya çıktı enistede bize seslenip biz çıktık dedi ,inanın peslerinden gidip bakmak istedim ne halt karıştırdıklarına ama artık dur kızım dedim çok mu film dizi izledin sanane .. bunu buradan yazmak istiyorum çünkü içimde kalacak kimseylede paylaşamam yani ....enişte ve ablaninda 7 aylık bebekleri var yani !
Soğudum ....
Aynen çok canım istedi herhaldeSizin de mi caniniz istedi, ne oldu?.Kendinize iş edinip gelip buraya başlık.aciyorsunuz. Kimseyi ilgilendirmiyor bu bakışma.
Ya evet ben biraz abarttım ama gerçekten farklı biseyler var sanırım ama beni ilgilendirmiyecegine karar verdim zaten çoktanOrhan Pamuk'un Masumiyet Muzesi'ne benzedi boyle. Ama buyuk ihtimalle hicbir sey yok ortada. Ayrica yanlis alana girmissiniz konuyu
Bakışma harketler hal tavır kesinlikle saçma biseyler var ama beni ilgilendiren bişey değil olduğuna çoktan kanaat getirdim zatenYahu sadece bir bakışmayla mı soktun yatağa yuh
Kız zaten küçük ve kavak yelleri ,eski bir konu zaten beni ilgilendirmez diyorum artıkdeli misin ya 17 yaşında bir çocuktan bahsediyorsun