- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar dilerim polis arabasından bizdede var oğluma deneyebilirim süt koymasam olur mu peki etteki demir emilimini azaltmasın diye kırmızı eti çorba dışında pek yiyemiyor arka dişleri olmadığımdan da
Corbanin icinde hic belli olmuyor inan. Biraz vakit harcaniyor evet ama yine de kolay corba sayilir. Mercimek falan zor misalşu enginar tadiniii cok merak ediyorum ellerine saglik baya emek vermissin ..gorunce hazirlanisini şok oldum sanki ayri ayri 3 veya 4 cesit yemek gibi :)
Anladım canım deneyeceğim mutlaka farklı farklı tadları pişirmeye çalışıyorum alışsın yemek seçmesin diye şükür şimdilik iyi gidiyor darkmore teyzenin çorbasını da sever mutlakaCok tesekkur ederim
Sut koymasan olur elbette,yogurdu fazla koyabilirsin. Pisirdigin icin sutu ve yogurdu sorun kalmiyor ben doktoruna sorarak yapiyorum. Tum corbalara koyarim sut ve yogurt o yuzden. Pisince yapisi degisiyormus ve demir emilimine zarari yokmus.
En iiyisini annecigi bilir ama senin minnosa nasil iyi gelecekse o sekilde yap canim. Afiyet olsun simdiden. İnsallah sever. Benim oglan cok zor begenir yemekleri malesef
Darkmore teyze corbasi diye ogreto ne yav derken yiyiverir farkinda olmazAnladım canım deneyeceğim mutlaka farklı farklı tadları pişirmeye çalışıyorum alışsın yemek seçmesin diye şükür şimdilik iyi gidiyor darkmore teyzenin çorbasını da sever mutlaka
cümlemizin ki inşallah canımDarkmore teyze corbasi diye ogreto ne yav derken yiyiverir farkinda olmaz
Saglikla buyusun civciv
Cok tesekkur ederim mevsimine az kaldi neyse ki.Ellerinize sağlık, enginarı çok severim fakat hiç çorbasını denemedim. Mutlaka mevsiminde deneyeceğim.
Yarışmada başarılar diliyorum.
Yok kiz kesilmiyor, hem kesilse de blender var. Corba asiriyogun kivamli cunku. Cok yavas ve surekli karistirarak ekledim hepsini. Fotolardan anlasilmiyor ama. Yumurta ve limonu eklerken de elimdeki kabin icine biraz corba karistirarak yaptim. Mis gibi olur sen de dene kuzumEllerine sağlık
Çok merak ettim tadını denemek istiyorum ama sonradan eklediklerin cesaretimi kırıyor ben yapsam ya kesilir o çorba yada yumurta içinde pişer :)
Cok tesekkur ederim canim begendigine sevindimEllerine sağlkm canım vitamin deposu olmuş sunhm çık güzel
Yok kiz kesilmiyor, hem kesilse de blender var. Corba asiriyogun kivamli cunku. Cok yavas ve surekli karistirarak ekledim hepsini. Fotolardan anlasilmiyor ama. Yumurta ve limonu eklerken de elimdeki kabin icine biraz corba karistirarak yaptim. Mis gibi olur sen de dene kuzum
Cok tesekkur ederim geldigin icin
Mevsimi yaklasiyor diye ben de durmadan yapiyorum stoklari bitirmek icinSadece 3 tane enginar koymuştum buzluğa geçen hafta yaptık yedik
Bilseydim bu çorbaya saklardım :)
Kavanoz alıp deneyeceğim
Astom bitanem cok tesekkur ederim operim tabiysiOyy orijinal kadının orijinal çorbası. :) Zeytinyağlı enginarı çok severim ama çorbasını hiç içmedim. Sen yaptıysan güzeldir ellerine sağlık. Minnağını yerime bol bol öp.
Mevsimi yaklasiyor diye ben de durmadan yapiyorum stoklari bitirmek icin
Eminim seninki daha guzel olur becerikli kidemli hatun
Astom bitanem cok tesekkur ederim operim tabiysi
Sen de dene,mevsimine az kaldi. Zeytinyagli enginari hic yapamam,corbadan kurtarmaya calisiyorum hahahaha
Ben esime soylemiyorum icinde enginar var diye. Adam kac senedir bunu kremali sebze corbasi saniyor hahahahaha. Sen de aynen yalana devamUyuz kardeşim içerse denerim hahaha ona ne olduğunu söylemeden yapayım bari anlamaz belki.