Çorbalar Enginar Çorbası - Emek Zeytinyağı Sponsorluğunda

Ellerinize sağlık,leziz bir çorbaya benziyor,hem de vitamin deposu.
Enginar yemedim daha önce ,kopya çektim az yorumlardan ,benden başka da yemeyen varmış :KK45:
Yarışmaya hoşgeldiniz bir de:KK45:BDV de görüyordum daha çok sizi,devamı gelir inşallah yemek topiğine teşriflerinizin:halay:

Ellerinize sağlık,leziz bir çorbaya benziyor,hem de vitamin deposu.
Enginar yemedim daha önce ,kopya çektim az yorumlardan ,benden başka da yemeyen varmış :KK45:
Yarışmaya hoşgeldiniz bir de:KK45:BDV de görüyordum daha çok sizi,devamı gelir inşallah yemek topiğine teşriflerinizin:halay:
Cok tesekkur ederim:KK200: bdvde zehirlendim buraya detoksa geldim ben de:eek:yoksa orada ölecektim artik
Enginari yemek olarak ben de yiyemiyorum,cocuk icin bu sekilde corbasini yapmaya basladim, daha iyi oldu bizim icin. Hazir mevsimi de yaklasiyor diye katilayim bari enginarla dedim. Hosbuldum:KK200:

Cok tesekkur ederim:KK200: bdvde zehirlendim buraya detoksa geldim ben de:eek:yoksa orada ölecektim artik
Enginari yemek olarak ben de yiyemiyorum,cocuk icin bu sekilde corbasini yapmaya basladim, daha iyi oldu bizim icin. Hazir mevsimi de yaklasiyor diye katilayim bari enginarla dedim. Hosbuldum:KK200:
Buraya transfer ettik ,artık bırakmayız:sus::halay:

hmm enginar :olamaz:
Hç yemedim , ne çorbası ne başka bişeyini :olamaz:
Bunlar heeep ön yargıdan misafirliğe gittiğim biri yapsa da bi tadına baksem :KK45:

Ellerineee , kollarına sağlıkk .
Yarışmada başarılar dilerimmm :KK200:

hmm enginar :olamaz:
Hç yemedim , ne çorbası ne başka bişeyini :olamaz:
Bunlar heeep ön yargıdan misafirliğe gittiğim biri yapsa da bi tadına baksem :KK45:

Ellerineee , kollarına sağlıkk .
Yarışmada başarılar dilerimmm :KK200:
Cok tesekkur ederim ciceem :KK66: bana gel ben sana yapayim :KK200:

• Beğen
Reactions: H E
X