- 28 Kasım 2010
- 41.442
- 136.907
Cok tesekkur ederim canimEline sağlık canım ne kadar emek vermişsin :) başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canimEline sağlık canım ne kadar emek vermişsin :) başarılar dilerim
Cok tesekkur ederim bdvde zehirlendim buraya detoksa geldim ben deyoksa orada ölecektim artikEllerinize sağlık,leziz bir çorbaya benziyor,hem de vitamin deposu.
Enginar yemedim daha önce ,kopya çektim az yorumlardan ,benden başka da yemeyen varmış
Yarışmaya hoşgeldiniz bir deBDV de görüyordum daha çok sizi,devamı gelir inşallah yemek topiğine teşriflerinizin
Buraya transfer ettik ,artık bırakmayızCok tesekkur ederim bdvde zehirlendim buraya detoksa geldim ben deyoksa orada ölecektim artik
Enginari yemek olarak ben de yiyemiyorum,cocuk icin bu sekilde corbasini yapmaya basladim, daha iyi oldu bizim icin. Hazir mevsimi de yaklasiyor diye katilayim bari enginarla dedim. Hosbuldum
Yemek yapma ozurlu insan lazimsa kalirimBuraya transfer ettik ,artık bırakmayız
Buradan bakınca pek öyle görünmüyorYemek yapma ozurlu insan lazimsa kalirim
Canimsin anca basit seylerBuradan bakınca pek öyle görünmüyor
İnşaallah canım her zaman beklerizCanimsin anca basit seyler
Sonraki kategori insallah gene kolay bir sey olur boyle hamurlu falan da gene yaparim bir seyler
Canim cok tesekkur ederimEllerine sağlık darkım süper olmuş
Cok tesekkur ederim begendiginize sevindimEnginar corbasini ilk kez goruyorum sanirim. Cok besleyici bir corba olmus. Ellerinize saglik basarilar.
Ama deniycem ben bu corbayi bebek yok simdilik ama, belki bizimkilere enginari corbayla bir itelerim.Cok tesekkur ederim begendiginize sevindim
Tam bir bebek corbasi bu
Hahahah super olur,kremali sebze corbasi diye kakalanabilir kesinlikleAma deniycem ben bu corbayi bebek yok simdilik ama, belki bizimkilere enginari corbayla bir itelerim.
Cok tesekkur ederim ciceem bana gel ben sana yapayimhmm enginar
Hç yemedim , ne çorbası ne başka bişeyini
Bunlar heeep ön yargıdan misafirliğe gittiğim biri yapsa da bi tadına baksem
Ellerineee , kollarına sağlıkk .
Yarışmada başarılar dilerimmm
Olurrr peki sana gelirseeemm banaaa yenidünya kebabıda yapıcan mıCok tesekkur ederim ciceem bana gel ben sana yapayim
Hahaha o ney kiz baska kebap olma miOlurrr peki sana gelirseeemm banaaa yenidünya kebabıda yapıcan mı